İçeriğe Yönlendir

Lastik Fiyatları (Gerçekleşen Alımlar)/ Sektörde Tek Bilgi Kaynağı

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Çiğdem Bilen
Evren Erakçora yazdı:

Çok ucuzmuş , hayırlı olsun.

Teşekkürler şimdilik fena da değil corsanın gidişi değişti eski lastik çok kötüymüş

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Coşkun Basan yazdı:

Merhaba 4 adet Michelin crossclimate lastiklerim var 4 mevsim lastiktir karlı dağ deseni de var kışın denetimlerde sorun olmaz. Lastik durumu iyi 2 sene daha kullanılır diye düşünüyorum. Tanesi 100 TL den veririm İstanbul Tuzla adres

2 lastik 5mm 2side 4mm diş var

Çoşkun lastikler satıldımı duruyormu. 

Yorum bağlantısı
Gencay Bengli
Coşkun Basan yazdı:

Nokian wetproof 195/65r15
290 TL adetib987c7173e6e5f5c0e6b52a42c8ed8a1.jpg

kaptan hayırlı olsun... Lastiği takip ediyorum. ilerleyen günlerde yorumlarını beklerim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök

215 55 16 iyi durumda  kış lastiği satacak olan olursa alırım.

önümüzdeki aya kadar vakit var sonrasında bulamazsam sıfır alacam mecbur . nedense 3 ay kullanılacak lastiği sıfır alasım gelmedi bu defa

Yorum bağlantısı
Coşkun Basan
kaptan hayırlı olsun... Lastiği takip ediyorum. ilerleyen günlerde yorumlarını beklerim.
Merhaba yaklaşık 400 km kadar yol yaptım eski lastiğim 2015 üretimi Michelin crossclimate idi eski olduğu için bunlarda yol tutuş ve sessiz lik çok iyi panik fren i 30 km hızda denedim yüksek hızda deneyecek fırsat olmadı ama frenleme de gayet iyi
Yorum bağlantısı
Emre Usta

Goodyear ultragrip 8 175 65 14 2019 uretim 510 liraya 2 adet aldim.gecen sene 2 adet almistim memnunjm sessiz ve yumusak lastik.lassa snowways den kurtulduguma seviniyorum.yol ugultusu kafa sisiriyordu.goodyear 67 db1838c818f6c5fe8f9349460ed31784cb.jpg86be4f154975ec209fb23a60a9f4b8ec.jpg

8b8b6d9152d49f17756eb0f152410283.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gencay Bengli
Coşkun Basan yazdı:
Gencay Bengli yazdı:

Merhaba yaklaşık 400 km kadar yol yaptım eski lastiğim 2015 üretimi Michelin crossclimate idi eski olduğu için bunlarda yol tutuş ve sessiz lik çok iyi panik fren i 30 km hızda denedim yüksek hızda deneyecek fırsat olmadı ama frenleme de gayet iyi

Bende crossclimate lastikten bu lastiğe geçmeyi düşünüyorum. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Macit Aliyev
(düzenlendi)

Ben de Fiestaya 195/50/15 kışlık bakıyorum. Tavsiyeniz ne olurdu?

tarihinde Mais Jannataliyev tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli
Mais Jannataliyev yazdı:

Ankara için bence Nokian iyi kışlıkta

Yorum bağlantısı
Macit Aliyev
Murat Sürücü yazdı:

Ankara için bence Nokian iyi kışlıkta

Teşekkürler. Peki 195/50/15 yerine 195/60/15 kullanabilir miyim? Konfor ve performans açısından ne gibi farkı olur?

Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli
Teşekkürler. Peki 195/50/15 yerine 195/60/15 kullanabilir miyim? Konfor ve performans açısından ne gibi farkı olur?
Ölçü dışına cikmamakta fayda var
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Mais Jannataliyev yazdı:

Kışlık Lassa güzel bence. Yazlık o kadar değil.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Macit Aliyev
Murat Sürücü yazdı:
Mais Jannataliyev yazdı:

Ölçü dışına cikmamakta fayda var

Yukarıda da bildirdiğim gibi etikette her iki boyut uyumlu yazıyor.

Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
(düzenlendi)
Evren Erakçora yazdı:

Kışlık Lassa güzel bence. Yazlık o kadar değil.

Katılıyorum.. Fiyatı da oldukça makul.

https://www.hepsiburada.com/lassa-195-50-r-15-82h-snoways-3-kar-15-oto-lastik-p-HBV00000LPRM0

Bu daha da makul :)

https://www.hepsiburada.com/laufenn-195-50-r15-82h-lw31-2017-dot-oto-lastik-p-HBV00000OSXGW

tarihinde Yurdaer Elay tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli
Yukarıda da bildirdiğim gibi etikette her iki boyut uyumlu yazıyor.
Konfor artar yol tutusu azalir guvenlik icin kotu sonucta ama ikisinin yazmasi ilginc geldi. Fark baya var cunku
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
Mais Jannataliyev yazdı:

Yanlışım yoksa depo kapağında bu boyutların ikiside yazıyor. 50 yerine 60 olursa konforu daha iyi olur gibime geliyor. Doğru mudur? Konfor artarsa diğer konularda ne gibi dezavantajı olur peki? 

Depo kapağında her iki ölçü de var doğru, ilginç geldi bana da. Yani jant çapı değişmeyince %6.8 bir fark oluşuyor. Vardır Ford'un bir bildiği :) 

Konforun artacağı garanti değil ama lastik çapının artmasından dolayı olası sürtmeler olabilir ve takometrede okuduğunuzdan daha yüksek bir süratte seyredersiniz. Linkte okunan sürat ve gerçek sürat değerleri var. 

Yorum bağlantısı
Macit Aliyev
Yurdaer Elay yazdı:

Lassa olan 2015 üretim, Laufenn olan 2017 üretim. Zannımca 2015 eski kalıyor. 2017 peki nasıl, alınır mı? 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

alınır. ben aldım geçen sene kullandım hala yumuşacık. bu sene yine 2017 aldım. 3 sene çalışsa zaten yarı fiyat neredeyse.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Ali Gök yazdı:

215 55 16 iyi durumda  kış lastiği satacak olan olursa alırım.

önümüzdeki aya kadar vakit var sonrasında bulamazsam sıfır alacam mecbur . nedense 3 ay kullanılacak lastiği sıfır alasım gelmedi bu defa

205 niye bakmıyorsunuz?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Ali Gök yazdı:

orjinal ölçü 215 çünkü

Renault da 215'le getiriyordu, 205 kullanıyorduk. Dacia'lar da 195 geliyor, onlara da 205 alıyoruz. Şaşma sınırlarında kaldığımız için, 205 çok daha ucuz bir f/p lastiği olacaktır. O manada sormuştum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök
Sani Gerşon yazdı:

Renault da 215'le getiriyordu, 205 kullanıyorduk. Dacia'lar da 195 geliyor, onlara da 205 alıyoruz. Şaşma sınırlarında kaldığımız için, 205 çok daha ucuz bir f/p lastiği olacaktır. O manada sormuştum.

düzgün dururmu acaba çok sırıtmasın üstünde . 

bide % kaç farkeder acaba fiyat bi bakim

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Benim Mercedes jantları 215 55 16 için ama 205 55 16 takılı. Sıkıntı yapmıyor. Hatta 225 50 16 yerine 205 55 16 takmak zorunda kaldım ofsetli janta. Onda bı tık yanaklar  gergin duruyordu bide  200 üstünde virajda sanki hafif esniyordu 😛

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...