Adnan Çakır 13 Mart Paylaş 13 Mart Metin Mankal yazdı: Uniroyal 205/55r16 91v Rainsport 5 Ben de çok takılmıştım bu markaya deseni de çok güzel son anda Michelin primacy4+ aldık. Biraz kullanın bakalım ileride sonuçları ne olacak merak ediyorum. Hayırlı olsun. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Mart Paylaş 14 Mart Qashqaide uniroyal kışlık kullanıyorum.. doğru dürüst kar görmedi ama, kuruda veya soğukta yol tutuş problemi hissetmedim.. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 14 Mart Paylaş 14 Mart Mustafa Karahan yazdı: Havalar aşırı ısındı, kışlıkları çıkarıp yazlıklara mı geçsek artık? Bu kadar sıcağa rağmen Haftaya Ankara 2 gün karlı gösteriyor, o yüzden dursa mı diyorum 🥴 Ben ctesi yazlıklara geçeceğim. Şubat ayında yoğun kar yoğun kar dediler kimi yere yağmadı yağan yerde 1 gün durdu kalktı. Bu saatten sonra yağan kar mağdur etmez bizim memlekette bence Metin Uzunoğlu yazdı: Komşum yazlık 215/55 17 kormoranın tanesi 4500 tl den almış. Lassa revola aynı para. Yazık olmuş ---- Geçtiğimiz ctesi 215 55 16 lassa revola aldık bacanağa. 4.500 lira. Lassanın yazlıklarını pek sevmezdim ama bu desen çok iyi olmuş. Lastik çok güzel. T005 ile benziyor deseni. Aynı lastik 215 55 17 ebat için de 4.500 fiyat aldık. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 Mart Paylaş 14 Mart bunlar nasıl fiyat ya? 2 ay önce 3 sene önce üretilmiş 245 65 17 ölçüsünde SUV için pirelli kış lastiği aldım tanesi 3600 tl idi. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 14 Mart Paylaş 14 Mart Doğan Arşiray yazdı: bunlar nasıl fiyat ya? 2 ay önce 3 sene önce üretilmiş 245 65 17 ölçüsünde SUV için pirelli kış lastiği aldım tanesi 3600 tl idi. Satıcının continental gt sinin bskım zamanı gelmiştir. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 Mart Paylaş 14 Mart Metin Uzunoğlu yazdı: Satıcının continental gt sinin bskım zamanı gelmiştir. Nakit lazimmis belli ki 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 14 Mart Paylaş 14 Mart Oğuzkan Işık yazdı: Ben ctesi yazlıklara geçeceğim. Şubat ayında yoğun kar yoğun kar dediler kimi yere yağmadı yağan yerde 1 gün durdu kalktı. Bu saatten sonra yağan kar mağdur etmez bizim memlekette bence Benimde aklıma yarın değiştir kurtul diye vesveseler geliyor 😃 Allah korusun ama direniyorum kar yağar acil bir iş çıkarsa diye Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 14 Mart Paylaş 14 Mart Mustafa Karahan yazdı: Benimde aklıma yarın değiştir kurtul diye vesveseler geliyor 😃 Allah korusun ama direniyorum kar yağar acil bir iş çıkarsa diye Acil iş çıkarsa taksi çok memlekette. Kışlığa yazık Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 14 Mart Paylaş 14 Mart Oğuzkan Işık yazdı: Acil iş çıkarsa taksi çok memlekette. Kışlığa yazık En çok üzüldüğüm kısım da bu kışlıklar deforme oluyor Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 17 Mart Paylaş 17 Mart 15.03.2025 - Michelin primacy 4+ 225/45R17 22 üretim sıfır lastik 3.750 TL. Yorum bağlantısı
Recommended Posts