Doğan Arşiray 25 Kasım Paylaş 25 Kasım Murat Sürmeli yazdı: Her şey ateş pahası. Yazlıkla idare ediyorum ama almam gerekecek sanırım 4 mevsim. Pirelli mi baksam ben de bilemedim, conti çabuk yarılır diye bir şey kalmış aklımda pirellli nin arazi için olan kışlığını aldım jeepe. cumartesi günü gayet iyi bir sonuç aldım. tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 25 Kasım Paylaş 25 Kasım Serkan Derya yazdı: Bende kışlık lastik baktım 205/45/17 ebat için. Fiyatlar bir tek bana pahalı gelmiş olamaz değil mi ? Lastikler zaten pahalı, bu özel ölçüye girdiği için ekstra pahalıdır. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 25 Kasım Paylaş 25 Kasım 4 lastik sök tak 700 tl yılda 1500 tl masraf oluyor şuan cidd para ben artık 4 mevsim düşünmeye başladım Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Kasım Paylaş 25 Kasım Ali Gülmez yazdı: 4 lastik sök tak 700 tl yılda 1500 tl masraf oluyor şuan cidd para ben artık 4 mevsim düşünmeye başladım karasal iklimde dört mevsim riskli. Yazın çok sıcak. Asfalt yanıyor. Kışın çok soğuk Teneke jant takımı aldım. Kendim sök tak yapıyorum artık 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 25 Kasım Paylaş 25 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: karasal iklimde dört mevsim riskli. Yazın çok sıcak. Asfalt yanıyor. Kışın çok soğuk Teneke jant takımı aldım. Kendim sök tak yapıyorum artık 4 lastiği garajdan araca yüklemeye üşendiğim için 500 tl de otel parası ödüyorum Aslında jantlı olsa sök tak çok uygun oluyor lastikçide Ben kendim değiştirsem ya belimi sakatlarım ya da bijon sıkışmış olur açamam 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 25 Kasım Paylaş 25 Kasım Ali Gülmez yazdı: 4 lastiği garajdan araca yüklemeye üşendiğim için 500 tl de otel parası ödüyorum Aslında jantlı olsa sök tak çok uygun oluyor lastikçide Ben kendim değiştirsem ya belimi sakatlarım ya da bijon sıkışmış olur açamam Eskişehir'de olsan bizim garajda söker değişirdik 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 25 Kasım Paylaş 25 Kasım Ali Gülmez yazdı: 4 lastiği garajdan araca yüklemeye üşendiğim için 500 tl de otel parası ödüyorum Aslında jantlı olsa sök tak çok uygun oluyor lastikçide Ben kendim değiştirsem ya belimi sakatlarım ya da bijon sıkışmış olur açamam Jantlı sök tak 200 tl. Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 26 Kasım Paylaş 26 Kasım 23.11.2024 Efeler, Aydın 215/55/17 Continental EcoContact 6 (jelli) 6000TL x 4 = 24000TL (vade farksız 4 taksit) 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Ahmet Çankaya yazdı: 11.11 indirimi ile Waterfall 225/45/17 94H XL Quattro 4 Mevsim ( 2022 üretim) 4 adet * 900 ₺ = 3600 ₺ Abi bu waterfall marka ile ilgili görüşleriniz nedir ? Sert/Yumuşaklık yada görevini yerine getirme konusunda ? Waterfall Snow Hill 3 diye bir lastiği var fiyatı cazip bayağıda ... ve ses db'si çok düşük Yorum bağlantısı
Fatih ÜNALAN Pazar 13:12 Paylaş Pazar 13:12 İstanbul 235/50/19 Continental WinterContact TS 870P - 103V Adet : 8.750TL x 4 = 35.000TL (vade farksız 4 taksitli aldım) Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Pazar 14:15 Paylaş Pazar 14:15 Talha Bilgi yazdı: Abi bu waterfall marka ile ilgili görüşleriniz nedir ? Sert/Yumuşaklık yada görevini yerine getirme konusunda ? Waterfall Snow Hill 3 diye bir lastiği var fiyatı cazip bayağıda ... ve ses db'si çok düşük 2 sene kadar gayet iyi iş yapiyor ucuz çin lastikleri. yazin da gayet iyi kullaniliyor ama 3. seneden sonra çöp oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi Pazartesi 05:35 Paylaş Pazartesi 05:35 Konya 225/45R17 Goodyear ug8 Fp 3000 TL Kredi kartı 3 taksit Yorum bağlantısı
Recommended Posts