Oğuzkan Erışık 1 Şubat Paylaş 1 Şubat Metin Akbal yazdı: Clio ya kışlık baktım aynı ebatta. Benim 225 45 17 ler daha ucuz. Şaşkın ım 😊 195 55 16 ara ebat olduğundan pahalı. Babamın arabasının ölçüsü de o ama 205 alıyorum ona 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 1 Şubat Paylaş 1 Şubat Metin Akbal yazdı: Clio ya kışlık baktım aynı ebatta. Benim 225 45 17 ler daha ucuz. Şaşkın ım 😊 Bunu iptal ettim.205 55 16 lar daha ucuz nedense uyuyormuş belki ondan alırım Oğuzkan Erışık yazdı: 195 55 16 ara ebat olduğundan pahalı. Babamın arabasının ölçüsü de o ama 205 alıyorum ona Petlas yada lassa bakıyorum kararsızım. 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 1 Şubat Paylaş 1 Şubat Fikri Keleş yazdı: Bunu iptal ettim.205 55 16 lar daha ucuz nedense uyuyormuş belki ondan alırım Petlas yada lassa bakıyorum kararsızım. Petlası bedava verirlerse anca öyle takarım ben çok çabuk sertleşiyor 2 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 1 Şubat Paylaş 1 Şubat Oğuzkan Erışık yazdı: Petlası bedava verirlerse anca öyle takarım ben çok çabuk sertleşiyor Tamam mesaj yerine gitti Kumho nasıldır peki Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Şubat Paylaş 1 Şubat Fikri Keleş yazdı: Tamam mesaj yerine gitti Kumho nasıldır peki Falken kullanıyorum 1.5 yıldır, memnunum. 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 1 Şubat Paylaş 1 Şubat Fikri Keleş yazdı: Tamam mesaj yerine gitti Kumho nasıldır peki Kumhoyu büyük ebatta kullanan arkadaşım var o memnun. Köksal Yılmaz yazdı: Falken kullanıyorum 1.5 yıldır, memnunum. Hangi model abi? 310 ecorun mu? 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 1 Şubat Paylaş 1 Şubat Kumho nun traktör lastiği gibi bir kışlığı vardı 215/50 17 de kullandım biraz sesliydi en ekonomik olandı. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 1 Şubat Paylaş 1 Şubat Metin Uzunoğlu yazdı: Kumho nun traktör lastiği gibi bir kışlığı vardı 215/50 17 de kullandım biraz sesliydi en ekonomik olandı. Kullandım o lastiği hocam. Daha onun gibisini kullanmadım. Ben kullandığımda 5. Senesinin içindeydi üstelik 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 Şubat Paylaş 1 Şubat Eski Jeep te kumho kışlık kullanmıştım artık kışlıkları kumho tercih ediyorum memnunum 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Şubat Paylaş 1 Şubat Oğuzkan Erışık yazdı: Petlası bedava verirlerse anca öyle takarım ben çok çabuk sertleşiyor Ben üste para verseler ne kadar para verceklerine bakarım önce 😅 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Şubat Paylaş 2 Şubat (düzenlendi) Oğuzkan Erışık yazdı: Kumhoyu büyük ebatta kullanan arkadaşım var o memnun. Hangi model abi? 310 ecorun mu? Aynen 310 ecorun 215 50 17 2 Şubat tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Köksal Yılmaz yazdı: Aynen 310 ecorun 215 50 17 Ben megane varken 2. Sezonunda sökmüştüm çok patiye kalıyor çok absye giriyordu. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Şubat Paylaş 2 Şubat (düzenlendi) Oğuzkan Erışık yazdı: Ben megane varken 2. Sezonunda sökmüştüm çok patiye kalıyor çok absye giriyordu. Bakacaaaaaazzz 2 Şubat tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 2 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 3 Şubat Paylaş 3 Şubat (düzenlendi) Oğuzkan Erışık yazdı: 195 55 16 ara ebat olduğundan pahalı. Babamın arabasının ölçüsü de o ama 205 alıyorum ona Bugün lastikci ısrarla 205 55 16 takmadi. Orjinali 196 55 16 sigortaya işletmen lazım,kaza yaparsan ödeme yapmazlar filan dedi.bilemedim Şimdilik 2 tane laufen takıldı 2400 tl den 3 Şubat tarihinde Fikri Keleş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Fikri Keleş yazdı: Bugün lastikci ısrarla 205 55 16 takmadi. Orjinali 196 55 16 sigortaya işletmen lazım,kaza yaparsan ödeme yapmazlar filan dedi.bilemedim Şimdilik 2 tane laufen takıldı 2400 tl den Fazla para almak için yapmıştır ilk defa duyuyorum öyle bişey 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Şubat Yazar Paylaş 3 Şubat Fikri Keleş yazdı: Bugün lastikci ısrarla 205 55 16 takmadi. çok iyi yapmış adama teşekküe et, laufenn nin testleri fena değil en azından global bir kalitede ürün aldın, ben bulamadım bulabilsem alacaktım Fikri Keleş yazdı: ,kaza yaparsan ödeme yapmazlar filan dedi. öle bişi yok lakin ikna için söylenebilir sevdim bu lastikçiyi 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Çağlar Bayur yazdı: çok iyi yapmış Ciddisin degilmi abi? Internetten 4 unu de alsam daha uygun olacaktı ama beklemek istemedim.Sonra 2 tane de internetten sipariş verdim. Kafama yatmadı 2 ayrı 2 ayrı 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Oğuzkan Erışık yazdı: Fazla para almak için yapmıştır ilk defa duyuyorum öyle bişey işe yaramış (:(: Köksal Yılmaz yazdı: Aynen 310 ecorun 215 50 17 parasina gore iyi lastik. ama kislik ice f modeli kat kat iyi bir falken. o kadar sasirtici. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Şubat Yazar Paylaş 3 Şubat Fikri Keleş yazdı: Ciddisin degilmi abi? aradaki fark kağıtta az gözükse de orjin ölçü iyidir zaten o kasaya altyapıya max seviye gibi 1 Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay 6 Mart Paylaş 6 Mart 215 50 17 Continental sport contact 5 adet fiyatı 4400 tl. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 6 Mart Paylaş 6 Mart Yunus Gökhan Ay yazdı: 215 50 17 Continental sport contact 5 adet fiyatı 4400 tl. Hangi ülkedesiniz ? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Mart Paylaş 6 Mart Continental sport contact 5, adet 4400 herhalde. 1 1 2 Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay 6 Mart Paylaş 6 Mart Doğan Arşiray yazdı: Continental sport contact 5, adet 4400 herhalde. Evet doğrudur. 8 taksit yapıyorlar bu fiyata Ali Gülmez yazdı: Hangi ülkedesiniz ? Türkiye Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 16 Mart Paylaş 16 Mart Şehir:Ankara Semt:Gölbaşı Marka: Dayton Touring 2 205 55 16 91V Ebat:205 55 16 91V Fiyat:7800 tl Varsa taksit bilgisi:8 taksit peşin fiyatına 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts