Mehmet Sevgin 23 Kasım 2012 Paylaş 23 Kasım 2012 Hayırlı olsun. Bende 1 ay evvel Beko marka 107 ekran led tv aldım. Beni cezbeden tarafı 1 yıllık digiturk aboneligi ( HD kanallar-belgesel paketi-spor paketi - giriş paketi- lig tv ) birde grundig marka dizüstü bilgisayar hediye.kutusundan 6 adet gözlük çıktı. Bu arada tv 400 Hz. Evet LG ve samsung kadar kaliteli olmayabilir. Tüm bunlarin Fiyati ise 2200 TL Yorum bağlantısı
Mehmet Sevgin 23 Kasım 2012 Paylaş 23 Kasım 2012 Güle güle kullanın hocam Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Doğan Özkan 24 Kasım 2012 Yazar Paylaş 24 Kasım 2012 Hayırlı olsun. Bende 1 ay evvel Beko marka 107 ekran led tv aldım. Beni cezbeden tarafı 1 yıllık digiturk aboneligi ( HD kanallar-belgesel paketi-spor paketi - giriş paketi- lig tv ) birde grundig marka dizüstü bilgisayar hediye.kutusundan 6 adet gözlük çıktı. Bu arada tv 400 Hz. Evet LG ve samsung kadar kaliteli olmayabilir. Tüm bunlarin Fiyati ise 2200 TL Kullandığı panel önemli. Eğer iyi bir panel kullanıyorsa Beko falan fark etmez... Yorum bağlantısı
Recommended Posts