İçeriğe Yönlendir

Navigasyonlu Oto Teybi Takıldı

Orhan Varol

Recommended Posts

Hami Erışık

focus 1e double din teyp takacaklaratavsiye.1.arkadaşın taktıgı teybin kenarlarında kalanboşluk olan bölgeye ebay,da parçası satılıyor. 2 ;.focus 1e double din taktırırken oynar panelli taktırmayın,çünkü açılıp kapanırken problem çıkarıyor vede ebaydaki boşlugu dolduran parçayla beraber takılmıyor,yandan paneli sıkıştırıyor.küçük bir hatırlatmaydı.

Yorum bağlantısı
Emrullah Gül

focus 1e double din teyp takacaklaratavsiye.1.arkadaşın taktıgı teybin kenarlarında kalanboşluk olan bölgeye ebay,da parçası satılıyor. 2 ;.focus 1e double din taktırırken oynar panelli taktırmayın,çünkü açılıp kapanırken problem çıkarıyor vede ebaydaki boşlugu dolduran parçayla beraber takılmıyor,yandan paneli sıkıştırıyor.küçük bir hatırlatmaydı.

ebaydaki parçanını linkini atabilirmisin yada resmini

Yorum bağlantısı
Guest Levent Akg&#246z

mehmet abi bende aynısını kullanıyorum direksiyon kumandasına nasıl bağlantı yaptınız? focus 1 de olur mu?

Yorum bağlantısı
Hami Erışık
(düzenlendi)

focus 1e double din takanların teybin kenarlarındaki boşlugu doldurma kiti;EBAY da,METRA 95-5806 2000-2004 FORD FOCUS DOUBLE DIN DASH KIT.birde youtube,da focus 12 double din diye arattırma yapınca bu kitin montajını gösteriyor.(ebayda parçayı dikkatli arayın çok ucuz fiatlı olanıda var.ucuzu alın.)

tarihinde Hami Erışık tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hami Erışık
(düzenlendi)

(00-04 Ford Focus Double Din Install.)you tubed,da arattır.double din kit montajı

tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hami Erışık

ebaydaki parçanını linkini atabilirmisin yada resmini

amasyada 12-22 hangisi... benim amasyada evim var,kayınpederler amasyalı,mecburen bende..parçanın ismini ve youtubda video ismini sayfada yazdım.

Yorum bağlantısı
Emrullah Gül

amasyada 12-22 hangisi... benim amasyada evim var,kayınpederler amasyalı,mecburen bende..parçanın ismini ve youtubda video ismini sayfada yazdım.

kardeş 12-22 derken anlamadım

Yorum bağlantısı
Hami Erışık

mesleginizi asb.görünce 12.alaymı,22. alaymı diye yazmıştım. :D verdigim linklere baktınmı.inşallah işine yarar.

Yorum bağlantısı
Emrullah Gül

Amasya memleketim kardeş görev yerim ankara linklere baktım evet düşünme aşamasındayım daha double din de hayırlısı bakalım

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Tarık Koca

ben fotoları göremedim bende aracıma navigasyonlu mp3 çalarlı falan birşey düşünüyorum tavsiye edeceğiniz bir cihaz varmı???

Bence memnun kalmayacaksınız..

Çocuğunuz, çizgi film izlemek isteyecek, eşiniz radyoları gezmek isteyecek, siz uzun yolda navigasyon isteyeceksiniz..

Bence şunlar olmalı..

NextNextstar-PiriReis-Navigasyon-Cihazı.jpg

CH-MDP2500.jpg

00241576.jpg

abi bu cihazı nereden temin edebilirim...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...