İçeriğe Yönlendir

Navigasyonlu Oto Teybi Takıldı

Orhan Varol

Recommended Posts

Orhan Varol
(düzenlendi)

Y3WG.jpg

7UIT.jpg

HD5O.jpg

HD5O.jpg

herkese merhabalar. Kısa süre önce aracıma takılan navigasyonlu oto teybi sizlerle paylaşmak istedim yorumlarınızı bekliyorum

tarihinde Ahmet Kıyak tarafından düzenlendi
Başlık, resimler
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Orhan Varol

bağlantılarını yapan arkadaş direksiyon kumandası bağlantısını yapamadı , bilgisi olan varmı bu konuda

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bence memnun kalmayacaksınız..

Çocuğunuz, çizgi film izlemek isteyecek, eşiniz radyoları gezmek isteyecek, siz uzun yolda navigasyon isteyeceksiniz..

Bence şunlar olmalı..

NextNextstar-PiriReis-Navigasyon-Cihazı.jpg

CH-MDP2500.jpg

00241576.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Çok güzel olmuş güle güle kullanın :nazar: havalandırmadaki oto kokusunu biran önce çıkartmanızı öneriyorum çünkü o tip kokular dökülürse torpido boyasını kaldırıyor..

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

konsolda kesme biçme oldumu tam çözemedim ama iyi duruyor focus için. kumanda desteği için ara modül gerekebiliyor. ama navitechin bi versiyonunda modülsüzde çalıştığını söyleyenler vardı orjinal kumandanın

Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu

1.5 din ölçülerinde değil miydi?teybi montaj yaparken sıkıntı oldu mu?

Çocuğunuz, çizgi film izlemek isteyecek, eşiniz radyoları gezmek isteyecek, siz uzun yolda navigasyon isteyeceksiniz..

Bence şunlar olmalı..

00241576.jpg

Mehmet Abi en alt resimdeki Blaupunkt cihazı nereden temin edebiliriz.Yanlış hatırlamıyorsam siz bu cihazdan kullanmıştınız .Sanırım sadece direksiyon kumanda sorunu var dı değil mi?

Yorum bağlantısı
Orhan Varol

montaj yapmak için bir kaç püf noktaya dikkat etmek lazım. 2 din olan bu navigasyon aracın orjinal typ yuvasına cuk oturuyor ancak ahşap göğsün çerçeve kısmındaki çıkıntılarının törpülenmesi ve dörtlü anahtarının alt kısımınında bir miktar törpülenmesi gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Mehmet Abi en alt resimdeki Blaupunkt cihazı nereden temin edebiliriz.Yanlış hatırlamıyorsam siz bu cihazdan kullanmıştınız .Sanırım sadece direksiyon kumanda sorunu var dı değil mi?

Hala kullanıyorum ve artık direksiyon kumanda sorunu da yok :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İhsan Cingil

Göğüse uygulanan nikelaj şeritler bence sökülmeli :) Teyp güzel olmuş. Navigasyon açıkken radyo dinlenebiliyor sadece dönmeniz gerektiğinde radyo yayınını kesip ablamız sağ dön sola dön diyor :)

Yorum bağlantısı
Mete Yılmaz

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Teybin marka modeli ve size maliyetini paylaşır mısınız?

Yorum bağlantısı
Orhan Varol

marka ve modeli Navitech 212 F teybi 2. el aldım buyuzden fiyat vermeyeyim nette sıfırı 750 TL civarında yanında tv tuneri ve geri görüş kamerasıda var . montaj içinde 80 tl verdim

Yorum bağlantısı
Emrullah Gül

BU teybin marka ve modelini alabilirmiyim varsa fiyatta tabi nasıl böyle cuk diye oturdu anlamadım nerde yaptırdın kardeş direksiyon kumandası için bunu alabilirsin http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-ford-focus-mondeo-fiesta-transit-direksiyon-kumandasi-adaptoru-62735577/detay

1.5 din ölçülerinde değil miydi?teybi montaj yaparken sıkıntı oldu mu? Mehmet Abi en alt resimdeki Blaupunkt cihazı nereden temin edebiliriz.Yanlış hatırlamıyorsam siz bu cihazdan kullanmıştınız .Sanırım sadece direksiyon kumanda sorunu var dı değil mi?

cihazın aynısı bende var eğer bu navigasyonlu teybi böyle cuk diye oturtabilirsem teybim satılıktır

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

cuk diye oturmamıştır, konsolda çalışma yapılmıştır mutlaka, eğe/törpü ile?

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

2000 km kalyu seyrettim.

yüzlerce mp3 olunca dinleyecek hiçbirşey bulamıyorsunuz. :)

Yorum bağlantısı
Orhan Varol

yukarda belirtmiştim arkadaşlar ama daha detaylı anlatayım; aracın orjinal typ yuvasına cuk oturuyor ancak ahşap göğsün çerçeve kısmındaki çıkıntılarının törpülenmesi ve dörtlü anahtarının alt kısımınında bir miktar törpülenmesi gerekiyor. Çünki bu teybin arka kısımı orjinal oto teyibine nazaran daha kalın, buyüzden Çağlar beyin dediği gibi göğüste bir miktar törpü gerekiyor , direksiyon kumandası içinde bakıcaz bi çaresine , Emrah bey saol

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

the cars yok muydu?

Yoktu, yolculuk sonunda meclis insan hakları komisyonuna dilekçe verdim. :)

Yorum bağlantısı
Musa Kuru
(düzenlendi)

Pardon yanlış yere yazdım..

Hayırlı olsun diyim ozaman :)

tarihinde Musa Kuru tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Tüysüz

hayırlı olsun gule gule kullan Allah hırsızların serrinden korusun

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...