Musa Değerli 12 Şubat 2017 Paylaş 12 Şubat 2017 Dun taktirdim yeni reno scenic hemen hemen bire bir oluyor photo plis Yorum bağlantısı
Şahin Kutun 13 Şubat 2017 Paylaş 13 Şubat 2017 bu rüzgarlık tam olarak ne işe yarıyor çözemedim. rüzgarımı önlüyo? o zaman camı açmayız olur biter şaka bir yana bu rüzgarlığın gerçek amacı ne? Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 13 Şubat 2017 Paylaş 13 Şubat 2017 Özellikle yağmurlu havalarda yağmur suyu almadan havalandırma yapabilmeyi sağlıyor. 1 Yorum bağlantısı
Ozan Dural 13 Şubat 2017 Paylaş 13 Şubat 2017 55 dakika önce, Şahin Kutun yazdı: bu rüzgarlık tam olarak ne işe yarıyor çözemedim. rüzgarımı önlüyo? o zaman camı açmayız olur biter şaka bir yana bu rüzgarlığın gerçek amacı ne? hem görsel olarak bi spor görünüm veriyor, hemde özellikle benimki gibi klimasız ka'larda havalandırma işini kolaylaştırıyor. 1 Yorum bağlantısı
Şahin Kutun 13 Şubat 2017 Paylaş 13 Şubat 2017 29 dakika önce, Murat Ersel Çevik yazdı: Özellikle yağmurlu havalarda yağmur suyu almadan havalandırma yapabilmeyi sağlıyor. teşekkür ederim. yağmurlu havada camı pek fazla açmam ama mantıklı en azından içerdeki havayı atmak için. anladım Yorum bağlantısı
Musa Değerli 13 Şubat 2017 Paylaş 13 Şubat 2017 Bir saat önce, Şahin Kutun yazdı: bu rüzgarlık tam olarak ne işe yarıyor çözemedim. rüzgarımı önlüyo? o zaman camı açmayız olur biter şaka bir yana bu rüzgarlığın gerçek amacı ne? Kışın yağmurlu havada araç içinde bunalıp ya bir ( Bulanık görüntü) yakayım deyince çok iş görüyor 2 Yorum bağlantısı
Şahin Kutun 13 Şubat 2017 Paylaş 13 Şubat 2017 (düzenlendi) 20 dakika önce, Musa Değerli yazdı: Kışın yağmurlu havada araç içinde bunalıp ya bir ( Bulanık görüntü) yakayım deyince çok iş görüyor şükür yakmıyorum. bunalırsam radyonun sesini açıyorum 13 Şubat 2017 tarihinde Şahin Kutun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
DEMİR ÖZDEN 7 Ağustos 2023 Paylaş 7 Ağustos 2023 Konuyu hortlatıyorum da Citroen C5 rüzgarlığı deneyen olmuş mudur acaba Yorum bağlantısı
Recommended Posts