İçeriğe Yönlendir

Double Teyp Bence Çok Hoş Duruyor. Sizce Nasıl ?

Hüseyin Kuvvet

Recommended Posts

Hüseyin Kuvvet

Bence gayet hoş duruyor. Bende yaptırmayı düşünüyorum sizce? :)

wuo09i.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

gayet işlevsel, zaten 2013 te hemen tüm arabalar böyle gözüküyor hepsi aynı dabıl dinli

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet

Böylesi daha bencede. teyp çerçeve derdi yok bir şey yok :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet

"Double Teyp Bence Çok Duruyor. Sizce Nasıl ?"

Bence de çok duruyor. :p

Murat abi ya :(

Ama olur yani öyle arada dalgınlığıma falan geldiyse o yüzdendir :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur

Gayet güzel görünüyor :good1: hayırlı olsun....

direksiyon kumandası ile uyumlumu ?

Double Teyp Bence Çok (Güzel veya Hoş) Duruyor. Sizce Nasıl ? gibi düzenlense :)

Yorum bağlantısı
Hasan Şener

bende de jameson var daha takamadım teyp yeri gözüme küçük gelmişti :) hafta sonu iş çıktı demektir bu ...

ayrca gayet hoş olmuş..

Yorum bağlantısı
Orhan Varol
(düzenlendi)

Çok hoş olmuş , direksiyon kumandası aktifmi bende 212 F modeli takılı. takan usta direksiyon kumandasını bağlayamadı

tarihinde Orhan Varol tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
İhsan Cingil

3 ay önce double din çalıp gittiler benim arabadan. Elimde olmasına rağmen ben takmıyorum aracıma riskli hüseyincim.

Yorum bağlantısı
İhsan Cingil

Gece 3 te zil çaldı. Aşağıdaki kırmızı ford sizin mi dedi benim uykudan uyanıp aşağı inmem 3 saniye sürdü. Direk teybi alıp gitmişler adam o kadar profesyonelmiş ki kapıyı bile açmamış. Sony marka ve sıfırı 1.350 tl idi. Ama şuan aracımda pioneer var usb li gayet iyi gözüm arkada kalmıyor.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Serdar Özmen

bi sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim ..

malum türkiye de herşeyde olduğu gibi elektronik cihazlarda çok pahalı bu tarz ekranlı bi cihazı yurtdışından getirtmek istiyorum ama ölçüsünü nsaıl vereceğim bilmiyorum babam getirecek sağlam bi yetp direk direkt o ekran alanını ölçüp versem ona göre getirse sıkıntı olurmu veririm ölçüyü bu sefer de aldıgı teyıbın kasası vardır vs oraya sıgmaz falan filan her neyse sıkıntıyı anladınız sanırım .getireceği tam uymazsa sıkıntı yaşarım... varmıdır standart bı ölçüsü falan bu tarz araba pek yok sanırım orda focusa uyumlu olsun derse anlarlarmı acaba ...

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Serkan Ünsalan

güzel olmuş güle güle kullanın.aracınızın iç aksamın siz mi boyadınız?aracınız ne renk ?

Yorum bağlantısı
Necati Ünlü

merhaba;

7.0 büyük oldugunu söylediler ben 6,2 lik bir cihaz ile işi çözmeye çalışıyorum ama daha önce deneyen mutlaka olmuştur. 6,2ınc uyarmı bizim arabalarımıza??

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ergün Göker

güzel olmuş güle güle kullanın.aracınızın iç aksamın siz mi boyadınız?aracınız ne renk ?

teşekkür ederim. evet kendim boyadım aracım demirgri renginde

merhaba;

7.0 büyük oldugunu söylediler ben 6,2 lik bir cihaz ile işi çözmeye çalışıyorum ama daha önce deneyen mutlaka olmuştur. 6,2ınc uyarmı bizim arabalarımıza??

6,2 birebir uymaz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...