Burak Bozkurtt 5 Kasım 2012 Paylaş 5 Kasım 2012 arkadaşlar son 1 hafta içinde araç klimasını açtığımda fan devreye girdiğinde acayip bir ses gelmeye başladı arabanın radyatör kısmı felan titriyor. motor su seviyesine baktım su azdı su koydum. ses fan çalıştığında hemen devreye giriyor darbeli matkap gibi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Kasım 2012 Paylaş 5 Kasım 2012 fan gidici, hararet yapmadan müdahele ettirin, yoksa masraf bayağı büyür Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 6 Kasım 2012 Paylaş 6 Kasım 2012 arkadaşlar son 1 hafta içinde araç klimasını açtığımda fan devreye girdiğinde acayip bir ses gelmeye başladı arabanın radyatör kısmı felan titriyor. motor su seviyesine baktım su azdı su koydum. ses fan çalıştığında hemen devreye giriyor darbeli matkap gibi Pervaneye sürten birşey olmadığından emin olun öncelikle Yorum bağlantısı
İsmail Üstün 6 Kasım 2012 Paylaş 6 Kasım 2012 Fan bir yerlere sürtünüyor olabilir. fanı çalıştıraan motor bitikolabilir hatta fanın sadece bir vidası çıkmış bile olabilir ya da balans bozukluğudur. bu bir denge sorunu gibi ... Yorum bağlantısı
Burak Bozkurtt 10 Kasım 2012 Yazar Paylaş 10 Kasım 2012 son iki gündür çalışmıyor, çalıştığında da çok sarsıntılı oluyor motorda aşırı çamurlu ve kirli suyla yıkadım inşallah problem çıkmaz göstereceğim ustaya Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 10 Kasım 2012 Paylaş 10 Kasım 2012 Bir an önce değiştirmeye bakın da neden çamur ve kirli su ile yıkadınız orasını anlamadım ? Yorum bağlantısı
Burak Bozkurtt 10 Kasım 2012 Yazar Paylaş 10 Kasım 2012 Bir an önce değiştirmeye bakın da neden çamur ve kirli su ile yıkadınız orasını anlamadım ? abi ilk başta pervane kısmına çok çamur sıçramış ve sürttüğünü düşünerekten temizlemek istedim en iyisi p.tesi değiştirmek Yorum bağlantısı
Recommended Posts