İçeriğe Yönlendir

Soğutma Fanından Ses Geliyor

Burak Bozkurtt

Recommended Posts

Burak Bozkurtt

arkadaşlar son 1 hafta içinde araç klimasını açtığımda fan devreye girdiğinde acayip bir ses gelmeye başladı arabanın radyatör kısmı felan titriyor. motor su seviyesine baktım su azdı su koydum. ses fan çalıştığında hemen devreye giriyor darbeli matkap gibi

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

fan gidici, hararet yapmadan müdahele ettirin, yoksa masraf bayağı büyür

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

arkadaşlar son 1 hafta içinde araç klimasını açtığımda fan devreye girdiğinde acayip bir ses gelmeye başladı arabanın radyatör kısmı felan titriyor. motor su seviyesine baktım su azdı su koydum. ses fan çalıştığında hemen devreye giriyor darbeli matkap gibi

Pervaneye sürten birşey olmadığından emin olun öncelikle

Yorum bağlantısı
İsmail Üstün

Fan bir yerlere sürtünüyor olabilir. fanı çalıştıraan motor bitikolabilir hatta fanın sadece bir vidası çıkmış bile olabilir ya da balans bozukluğudur. bu bir denge sorunu gibi ...

Yorum bağlantısı
Burak Bozkurtt

son iki gündür çalışmıyor, çalıştığında da çok sarsıntılı oluyor motorda aşırı çamurlu ve kirli suyla yıkadım inşallah problem çıkmaz göstereceğim ustaya

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Bir an önce değiştirmeye bakın da neden çamur ve kirli su ile yıkadınız orasını anlamadım ?

Yorum bağlantısı
Burak Bozkurtt

Bir an önce değiştirmeye bakın da neden çamur ve kirli su ile yıkadınız orasını anlamadım ?

abi ilk başta pervane kısmına çok çamur sıçramış ve sürttüğünü düşünerekten temizlemek istedim en iyisi p.tesi değiştirmek

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...