İçeriğe Yönlendir

Ford Granada Restore

Ömer YILDIRIM

Recommended Posts

Ömer YILDIRIM

Ömer tam senlik araç,fiyatıda uygun;

http://www.sahibinde...103699561/detay

bu arada Balıkesir'in neresindensin?

Haklısın abi tam istediğim model. :) Ancak ben kendim toplamak istiyorum ya bilmiyorum böyle olsun diyorum :B) sabah bir tane vardı gittim adam 3 bine bırakacaktı tutturdu yok 4 bin de 4 bin :kafa: Neyse yeni bir tane bulacağız artık. Balıkesir/Edremit abi :)

Yorum bağlantısı
Serhat Böcek

Ömer facebook da grubumuz var "ford granada-consul türkiye" katılmanı isterim.Ben de Balıkesir'liyim ondan sordum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ömer YILDIRIM

Ömer facebook da grubumuz var "ford granada-consul türkiye" katılmanı isterim.Ben de Balıkesir'liyim ondan sordum.

Aslen Yozgat'lıyım abi ama uzun süredir Balıkesir'deyim gruba katıldım bu arada. :)

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Şahin Topaloğlu

Ömer kardeşim vazgeçme,,,Ancak yaşın daha genç.Araştırmanı ve planlamanı iyi yapmalısın.Kaldıki restorasyon konusunda bilgili olmalısın.Diğer yönden otomotiv konusunda bilgiye sahip olmalısın, Motor bilgisi, kaporta, kaynak, Yıllar geçtikçe bilgi birikimin artacak ve işte o zaman gerçek anlamda güzel bir araç toplayacaksın.Her topladığın araçta bir hata bulacak ve bir dahaki araçta o hatayı tekrarlamayacaksın. :flowers:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Sadece meraktan soruyorum, hayal aşamasındayım :) mk1 Granada Coupe yokmu Türkiye de? Bahsettiğim model tam olarak bu, daha farklı bi coupe model de gördüm sanırım dört kapıdan coupe ye çevrilmiş,

http://upload.wikime...3_in_Vienna.jpg

3 gündür hayatım bu araba oldu herhalde..

Saygılar herkese

aynısından topladık, müşterinin cebinden 16bin TL si uçtu gitti bile, müze restorasyonu değil, sağını solunu düzelttik sadece

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

aynısından topladık, müşterinin cebinden 16bin TL si uçtu gitti bile, müze restorasyonu değil, sağını solunu düzelttik sadece

Valla senin sağını solunu düzelttik dediğin, fabrika çıkışına yakın olmuştur :flowers:

Yorum bağlantısı
Harun Yeniçeri

yok alakası yok, benim kontrolümde olsa 36bin TL bile harcanmıştı :fiuw:

diyosunuz ki sen biraz daha kal hayal kurma aşamasında:) Nerede topluyosunuz araçları gelip görme izleme şansımız var mı?

Yorum bağlantısı
Serkan Önder

Sadece meraktan soruyorum, hayal aşamasındayım :) mk1 Granada Coupe yokmu Türkiye de? Bahsettiğim model tam olarak bu, daha farklı bi coupe model de gördüm sanırım dört kapıdan coupe ye çevrilmiş,

http://upload.wikime...3_in_Vienna.jpg

3 gündür hayatım bu araba oldu herhalde..

Saygılar herkese

bu modelden var ancak pek rastlanır deil.

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Levent Ayhan
(düzenlendi)

selam ömer kardeşim...

15 yıldır aynı granada yı severek kullanan biri olarak hayalini çok beğendim.bana göre doğru arabada karar vermişsin

konu açılalı bayaa olmuş.her zaman foruma vakit bulamıyorum.genelde sessiz takip ederim.biraz önce granada konusunu görünce dayanamadım cevap ekledim.

şu an restore ne durumda? devam ediyorsa ne halde? resim görmek isteriz...

eğer granada ya ait bilgi ve tavsiye istersen seve seve yardımcı olurum.bende kendi aracımı 2007 de toplatmıştım.geçtiğimiz yaz arkadaşımın 78 model 2.8İ aracını toplamıştık

tarihinde Levent Ayhan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...