Sani Gerşon 30 Ekim 2012 Paylaş 30 Ekim 2012 Ben tamamiyle çakma video diyorum, iş arkadaşım gerçek diyor. Bilimsel ya da en azından kanıtlarla açıklama yapabilecek birileri var mıdır aramızda? http://www.youtube.com/watch?v=iXn2CEjntBk Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 30 Ekim 2012 Paylaş 30 Ekim 2012 "Kırk yıllık elektrikçiyim böyle elektrik kaçağı görmedim" 8 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ekim 2012 Paylaş 30 Ekim 2012 Bana da düzmece gibi geldi.priz hiç yerinden oynamıyor ne malum altından elektirik almadığı. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 30 Ekim 2012 Paylaş 30 Ekim 2012 Tamam manyeto bir miktar elektrik üretir ama bu kadar da değil bence de çakma 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 30 Ekim 2012 Paylaş 30 Ekim 2012 Videonun ilk kısmında sağdaki kablolar gözükmüyor ; ikinci kısmında da son fiş gözükmüyor 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 30 Ekim 2012 Paylaş 30 Ekim 2012 Ersen Tapan yazdı: Videonun ilk kısmında sağdaki kablolar gözükmüyor ; ikinci kısmında da son fiş gözükmüyor Abi şurup mu, damla mı ? Hemen edit, hemen edit 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Ekim 2012 Yazar Paylaş 30 Ekim 2012 Ersen Tapan yazdı: Videonun ilk kısmında sağdaki kablolar gözükmüyor ; ikinci kısmında da son fiş gözükmüyor Onu ben de dedim, yok diyor arkadaş. O yüzden kanıt, bi anlatım falan istiyorum Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 30 Ekim 2012 Paylaş 30 Ekim 2012 Düzmece, Termodinamik kanunlarına aykırı 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 30 Ekim 2012 Paylaş 30 Ekim 2012 Tahir İlter yazdı: Abi şurup mu, damla mı ? Hemen edit, hemen edit Ben de tam aşıkmısın diye soracaktım 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 30 Ekim 2012 Paylaş 30 Ekim 2012 Kablo sarılı duruyor, manyetik alanı elektrik alana çeviren bobin sistemine ne kadar da benziyo değil mi 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 30 Ekim 2012 Paylaş 30 Ekim 2012 Sani Gerşon yazdı: Onu ben de dedim, yok diyor arkadaş. O yüzden kanıt, bi anlatım falan istiyorum Geniş açıdan video çekip yapsın bende kanıtı veririm Ali Karadağ yazdı: Düzmece, Termodinamik kanunlarına aykırı Benim kanunlarıma bile aykırı 3 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ekim 2012 Paylaş 30 Ekim 2012 (düzenlendi) Ali Karadağ yazdı: Kablo sarılı duruyor, manyetik alanı elektrik alana çeviren bobin sistemine ne kadar da benziyo değil mi Fizik kurallarına aykırı işte Sani Gerşon yazdı: Onu ben de dedim, yok diyor arkadaş. O yüzden kanıt, bi anlatım falan istiyorum O inanmıyan arkadaş kendi yapsın,bir baksın oluyormu ? bizede bilgi versin ama 30 Ekim 2012 tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tahir İlter 30 Ekim 2012 Paylaş 30 Ekim 2012 Doğum günü partisine götüreceğim seni de inanır o zaman Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 30 Ekim 2012 Paylaş 30 Ekim 2012 Tahir İlter yazdı: Doğum günü partisine götüreceğim seni de inanır o zaman Ozaman yüksek voltaj dan ampül patlar Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 30 Ekim 2012 Paylaş 30 Ekim 2012 Hakan Erken yazdı: Fizik kurallarına aykırı işte Hangisine Tahir İlter yazdı: Doğum günü partisine götüreceğim seni de inanır o zaman Hay Allah'ım yaa, yine Tahir ve yine parti muhabbeti, evlenecek hala parti peşinde :D 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Ekim 2012 Yazar Paylaş 30 Ekim 2012 Ali Karadağ yazdı: Hangisine Hay Allah'ım yaa, yine Tahir ve yine parti muhabbeti, evlenecek hala parti peşinde :D Jubile istiyor İşin ciddisi, var mı mantıklı bir açıklama yapabilecek olan? 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 30 Ekim 2012 Paylaş 30 Ekim 2012 Hakan Erken yazdı: Hakan, yeni fotoğrafında kilo mu almışsın ne hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 30 Ekim 2012 Paylaş 30 Ekim 2012 Sani Gerşon yazdı: İşin ciddisi, var mı mantıklı bir açıklama yapabilecek olan? http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/236558-bunun-mantigini-bilen/page__view__findpost__p__1692070 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 30 Ekim 2012 Paylaş 30 Ekim 2012 Sani Gerşon yazdı: Jubile istiyor İşin ciddisi, var mı mantıklı bir açıklama yapabilecek olan? :D Yapacaz ona jübileyi ama düğünden önce Sarılı kablo bobin vasıtası görüyor. Uygulanan manyetik alan çizgileri kablo üzerinde bir akım oluşturuyor ve bu akım da ampulleri yakıyor. Buna benzer yani: 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 30 Ekim 2012 Paylaş 30 Ekim 2012 1-Essah mı :D 2-heee benim de dilimin ucundaydı hah böyle böyle oluyor diye hatta resmi kendim çizeyim diyordum sen koymuşsun Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 30 Ekim 2012 Paylaş 30 Ekim 2012 Ali Karadağ yazdı: :D Yapacaz ona jübileyi ama düğünden önce Sarılı kablo bobin vasıtası görüyor. Uygulanan manyetik alan çizgileri kablo üzerinde bir akım oluşturuyor ve bu akım da ampulleri yakıyor. Buna benzer yani: Bobin depolama yapmaz, kondansatör olması gerekli ki oda 220v ile çalışan ( alternatif akım ) lı lambayı nasıl yaksın Sani mantıksız şeyin mantıklı açıklaması mı olur Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Ekim 2012 Yazar Paylaş 30 Ekim 2012 Ufacık çakmak manyetosu 220'lik ampülü yakar mı? Arkadaş diyor ki voltajı düşüktür. Süha Demirtaş yazdı: Bobin depolama yapmaz, kondansatör olması gerekli ki oda 220v ile çalışan ( alternatif akım ) lı lambayı nasıl yaksın Sani mantıksız şeyin mantıklı açıklaması mı olur Anlatamıyorum ki Yorum bağlantısı
Akan Belen 30 Ekim 2012 Paylaş 30 Ekim 2012 Zafer Ayvacı yazdı: "Kırk yıllık elektrikçiyim böyle elektrik kaçağı görmedim" Birde bunun ( Kırk yıllık şarapçıyım böyle kafa görmedim) versiyonu var 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts