İçeriğe Yönlendir

2.0 Dizel Beni Üzdü

Furkan Avcı

Recommended Posts

Ali Gök

içinde 5 kişi bulunan getz e çip değil roket taksanız normal şartlarda zor gibi bence:)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Abi konuyu bir arkadaş gördü ona da bir Accent yapmış aynısını. Acayip gidiyo namussuzlar diyor. Arkadaşta 105'lik Megane DCi var.

Ayrıca sana da gelsin abi bu

Benim la o :D

Bu arada, kimseler duymasın. CRDI Hyundai görünce pek yanaşmıyorum. Harbi totomdan ayrılmıyor namussuzlar :fiuw:

çağıralım gelsin.

Efeeem, bi şi mi dediniz :D

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Belki adam burayı okumuştur :)

Öyle olsa pejo forumunda aramaya gitmez :D

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Beygir gücünü kiloya böl. Ayrıca getz 110 bg, pejoyu ezer geçer. Anormal durum yok :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Getz 110 değil chip ile 130 beygir imiş... Bence yaşananalar normal...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Arkadaşın anlattığı tampondan ayrılmama durumu değil tampona yaklaşamama durumu gibi duruyor ama :)

Valla senin arkadaşın kullanışını bilmem. Bi kaç defa Accent le, bi kere de getz'le denedim. Accent geçemedi. Getz ile xxx li hızlara kadar beraberdik, sonrasında ben uzuyorum.

Ama dediğim gibi, pek yanaşmıyorum çünkü elime alma riskim çok yüksek. Devri doğru ayarlayamazsam kesin geçer, bir daha da yakalayamam.

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

bu arabayı alıp da getz metz geçecem diye uğraşmazsınız herhalde Bunu alın fordları geçin üstüne birde video çekin forumun pskolojisi bozulsun :)

Çok ciddi kafaya koydum alacam bundan bir tane...

Getz 110 değil chip ile 130 beygir imiş... Bence yaşananalar normal...

Mehmet abi; şanzımanı yaptırırken chip tunning de yaptıracağım 170 BG 380 Nm olacak, bakalım nasıl olacak...O arkadaşa düello daveti yaptım.

Benim araç boş 1525 kg bu arada... yani 1000 kg = 90 Bg

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Ford mord beni paklamaz bunun gibi birşey alacağım galiba

http://www.sahibinde...103106101/detay

Valla BMW istiyor kendileri :D

Çok ciddi kafaya koydum alacam bundan bir tane...

Mehmet abi; şanzımanı yaptırırken chip tunning de yaptıracağım 170 BG 380 Nm olacak, bakalım nasıl olacak...O arkadaşa düello daveti yaptım.

Benim araç boş 1525 kg bu arada... yani 1000 kg = 90 Bg

Stepne,, su falan ne varsa çıkar. Otomatik vitessin unutma :)

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Ya basmayın neden basıyorsunuz, gaza dokunarak sakin sakin gitmek, yakıt göstergesini geç düşürmeye çalışmak çok eğlenceli. Ah bir de yol bilgisayarım olsaydı...

Murat aynen öyle yapıyorum bu bayram şu ana kadar ortalamam 5.4 lt/100 km, depoyu doldurdum, 560 km gittim depo yarının biraz üstünde...

Benim ilk mesajda da dediğim gibi amaç basmak yardıra yardıra gitmek değil, anlık basmalarda alınan keyif...

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

araç teknik veride 136ps ama şuan ne durumda? şanzıman zaten sabıkalı. diğer araç hileli :p durum objektif değil zaten :p

bende focus ile kendinden güçlü teknik verili araçları geçmişliğim var. öyle diğer sürücünün haberi olmadan değil saçma bir rekabetle yarıştığımız durumlardı.

araç kondisyonu çok önemli. o anki yakıt bile fark edebiliyor. otomatik araçta pilotaj çok düşük o yüzden araç kondisyonu iyi ise araç iyi kötü ise kötü. bu arada tapa gaz yapılsada kick down modunda değildi ise araç son viteste yürüyorsa otomatik arabada o durumda zaten uçan kaçan bir performans beklemek lazım.

benim başıma gelen bir örnekte de focus varken E200 ile benim çıkabileceğim son hıza kadar E200 beni geçemediği için üstüme kapaklanmıştı :D adam gurur yapmıştı artık bariyerlere gireyim diye. teknik verimiz 0-100 benle aynı max hız onun benden 10 km fazla idi.

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Mustafa şanzımanı revize ederken %99 çip işini yapacağım, 175 BG 404 Nm oluyormuş stabil olarak.

Sonrasında da Allah nasip ederse E60 5.20d alıp 231 BG 440 Nm yaparım. Daha da olmadı vergi vergi dinlemeden 5.30d alıp 302 BG 602 Nm :f1:

yok ben gelemem öyle arkamdan getz, focus, mondeo falan tamponumda gelsin.... :beee:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

Ben Furkan Bey'e bir sakin kullan etiketi vereyim en iyisi :)

Çok tuzlu olacak böyle giderse..

tarihinde Mehmet G&#246ktürk tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

her an bir beyaz filo aracı gelip geçebilir ama yanından :f1:

Hangi araçmış o abi filo aracı olan, dahada geçilirsem sağa çekip yakayım bari sizde gelip mangal yaparsınız :D

Ben Furkan Bey'e bir sakin kullan etiketi vereyim en iyisi :)

Çok tuzlu olacak böyle giderse..

Hocam vallahi hızlı kullanmak değil amacım ama bindiğim arabanın o durumda daha iyi olmasını beklediğim için moralim bozuldu, argo olacak ama adam façamızı bozdu :)

fazla ucuz :s

Fiyatına bakmamıştım abi örnek motor olarak.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

Hangi araçmış o abi filo aracı olan, dahada geçilirsem sağa çekip yakayım bari sizde gelip mangal yaparsınız :D

Hocam vallahi hızlı kullanmak değil amacım ama bindiğim arabanın o durumda daha iyi olmasını beklediğim için moralim bozuldu, argo olacak ama adam façamızı bozdu :)

Ne bozdu yahu? Hızlı gitmek mi evla? 407 yi hızlı diye almamışsındır ki? Bırak o veletler tatmin olsunlar :)

Hız ve oynama için düşünseydin zaten ona göre araç alırdın öyle değil mi?

tarihinde Mehmet G&#246ktürk tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Ulen Şu memlekete bir gidip Benim focus ile arkadaşa bir saplasakmı yaaa :)

Can hocam kastın ben isem boşuna gelme, benim arabanın altından girip üstünde patinaj çekersin bu haliyle anlaşılan...

Ne bozdu yahu? Hızlı gitmek mi evla? 407 yi hızlı diye almamışsındır ki? Bırak o veletler tatmin olsunlar :)

Alma sebeplerim:

- dizel + otomatik olması

- Güvenlik paketleri iyi olması (en önemli etken ESP idi)

- tipinin yakışıklı olması,

idi.

Eminin adam iyi tatmin oldu hocam :) en az benim bozulduğum kadar :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Hız ve oynama için düşünseydin zaten ona göre araç alırdın öyle değil mi?

bizim burada bir viraj var, 40km/h üsütnde dönene araba hediye ediyorlar, oraları seviyorum ben

Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan

Can hocam kastın ben isem boşuna gelme, benim arabanın altından girip üstünde patinaj çekersin bu haliyle anlaşılan...

Alma sebeplerim:

- dizel + otomatik olması

- Güvenlik paketleri iyi olması (en önemli etken ESP idi)

- tipinin yakışıklı olması,

idi.

Eminin adam iyi tatmin oldu hocam :) en az benim bozulduğum kadar :)

o getz için söylüyor. Bütün forum bir oldu getz düşmanı oldu :)

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

o getz için söylüyor. Bütün forum bir oldu getz düşmanı oldu :)

Forumda birlik beraberlik olduğunu her daim söylemişimdir :p keşke GETZ'in plakasını alsaydım :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...