İçeriğe Yönlendir

2.0 Dizel Beni Üzdü

Furkan Avcı

Recommended Posts

Tahir İlter

Bizim sıkı hyundai'ci bir üyemiz vardı. İnşallah görmez burayı, forumu kapattırır bize :D

La silmediniz mi onu nereden görsün ? :D

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Yuh.. Onu da mı sildik :p:D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter
(düzenlendi)

Yuh.. Onu da mı sildik :p:D

Şahıs ismi zikredilmediğinden bir şey diyemiyorum ama büyük ihtimalle o :yes::bye:

tarihinde Tahir İlter tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Şahıs ismi zikredilmediğinden bir şey diyemiyorum ama büyük ihtimalle o :yes::bye:

Adam silindi, doğrusun da, niye espriyi irdeliyorsun arkadaş? Sadece gül ve "yeni içeriğe gözat" :D

Var hocam var olmazmı. Ama tabi o Fransız pejo 2bin motora güvenip bana gider yapınca dayanamadım. Normalde uğraşmam araçlarla zevk için basarım ama arkadaş çok ısrarcıydı kendisine pek güveniyordu. Ben de dayanamadım alıverdim aklını başından. Ben olsam o pejoyu satar hatta ne satması yakarım yakar gider getz alırım:) hahah dur bakayım pejo forumunda falan varmı adam şok oldu çünkü...

:D Kavgada söylenmez :p

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Adam silindi, doğrusun da, niye espriyi irdeliyorsun arkadaş? Sadece gül ve "yeni içeriğe gözat" :D

:D Kavgada söylenmez :p

Vay ...yıllardır böyle bir olay bekliyormuş garip...adamı bulacağım ve beni geçmesine izin vereceğim... :D

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Vay ...yıllardır böyle bir olay bekliyormuş garip...adamı bulacağım ve beni geçmesine izin vereceğim... :D

Bunu ben de yapacağım :D :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Benden daha fazla hakimsin foruma Tahir :)

Kim bu hundaici.. ?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Kim bu hundaici.. ?

Adını ben de bilemedim de bu arkadaşın okuduğu son mesaj :müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz idi. :D Acep kim söylemiştir bu lafı? :p

Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt

Adını ben de bilemedim de bu arkadaşın okuduğu son mesaj :müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz idi. :D Acep kim söylemiştir bu lafı? :p

O fiat çıydı diye hatırlıyorum, Fiatçıların dikkatine :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Kim bu hundaici.. ?

Tekzip. Salyangozcu başkasıydı galiba :p Hyundai'cinin adı Emre Öğüt'tü.

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Furkan dedik sana Mondeo'dan şaşma diye, ben Hamdi ile tuareg'leri sabah uykusundan uyandırıyordum. Virajlarda üzüldüler bile. Getzler bize de şehir içinde gider yapıyorlar Ağustos'ta Bodrum'a giderken gişerden sonra bir getz çok üzüldü onu nette bulamadım:)

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Kim bu hundaici.. ?

Abi Onur hoca geliyor benim aklıma genelde fiatçı gibi görünse de Ford u övdüğümüz her konuya karşı rakip çıkarıp atlıyordu :D veya onunla aynı dönemde gitmiş biri daha var ama onun adını hatırlayamıyorum.

O fiat çıydı diye hatırlıyorum, Fiatçıların dikkatine :D

Uğraş abi benden önce söylemiş evet ta kendisi.

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

"Kol kırılır yen içinde kalır" Furkan seninkide iş mi hem geçiliyorsun hem de konu açıyorsun :( üzüldüm şimdi :nea:

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Ayrıca bu gider işinde sınır yok geçenlerde ikiyirmideki bemeweye selektör yaptık SLS ile tavşana döndü. Sağsağlim gidelim gelelim duamız budur, akadamik birşey olmadı ama burası autoforum

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt

Öve öve bitirememişti arabasını duyanda bentley,Rolls Royce a biniyor sanacak ( alıntı yaptım ama kaynak belirtmiyim :D )

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

:):D

ayrıca bu konunun en alt kısmında

ozyurek isimli mondeo sever biri de var :shok::D

ozyurek'i korkutan bi megane3 sevdalısı da var orada. mondeo'ları eziyormuş, öyle diyor :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Malum şahıs Ford un karşısına her hangi bir aracı getirip onu övüyordu değişik bir takıntıydı yani net bir marka bağımlılığı yoktu Fordu kötüleyim dalga geçeyim de ne olursa olsun mantığı vardı.Bu durum sadece otomobillerle alakalı değil.Polisleri de yerden yere vuruyordu kısaca polemik yaratmak için foruma üye olmuş gibiydi.Gitti bitti bu kadar hikayesi....

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara
(düzenlendi)

ozyurek'i korkutan bi megane3 sevdalısı da var orada. mondeo'ları eziyormuş, öyle diyor :p

Aha daş geldi ÖZYÜREK' e

tarihinde Ayhan Sırtıkara tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...