Tahir İlter 26 Ekim 2012 Paylaş 26 Ekim 2012 Bizim sıkı hyundai'ci bir üyemiz vardı. İnşallah görmez burayı, forumu kapattırır bize La silmediniz mi onu nereden görsün ? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 26 Ekim 2012 Paylaş 26 Ekim 2012 La silmediniz mi onu nereden görsün ? Yuh.. Onu da mı sildik 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 26 Ekim 2012 Paylaş 26 Ekim 2012 (düzenlendi) Yuh.. Onu da mı sildik Şahıs ismi zikredilmediğinden bir şey diyemiyorum ama büyük ihtimalle o 26 Ekim 2012 tarihinde Tahir İlter tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 26 Ekim 2012 Paylaş 26 Ekim 2012 Şahıs ismi zikredilmediğinden bir şey diyemiyorum ama büyük ihtimalle o Adam silindi, doğrusun da, niye espriyi irdeliyorsun arkadaş? Sadece gül ve "yeni içeriğe gözat" Var hocam var olmazmı. Ama tabi o Fransız pejo 2bin motora güvenip bana gider yapınca dayanamadım. Normalde uğraşmam araçlarla zevk için basarım ama arkadaş çok ısrarcıydı kendisine pek güveniyordu. Ben de dayanamadım alıverdim aklını başından. Ben olsam o pejoyu satar hatta ne satması yakarım yakar gider getz alırım:) hahah dur bakayım pejo forumunda falan varmı adam şok oldu çünkü... Kavgada söylenmez 4 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 26 Ekim 2012 Paylaş 26 Ekim 2012 Adam silindi, doğrusun da, niye espriyi irdeliyorsun arkadaş? Sadece gül ve "yeni içeriğe gözat" Kavgada söylenmez Vay ...yıllardır böyle bir olay bekliyormuş garip...adamı bulacağım ve beni geçmesine izin vereceğim... Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 26 Ekim 2012 Paylaş 26 Ekim 2012 eyvah eyvah diğer forum sitesi de yalan oldu Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 26 Ekim 2012 Paylaş 26 Ekim 2012 Vay ...yıllardır böyle bir olay bekliyormuş garip...adamı bulacağım ve beni geçmesine izin vereceğim... Bunu ben de yapacağım :D 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Ekim 2012 Paylaş 26 Ekim 2012 La silmediniz mi onu nereden görsün ? Benden daha fazla hakimsin foruma Tahir Kim bu hundaici.. ? 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 26 Ekim 2012 Paylaş 26 Ekim 2012 Benden daha fazla hakimsin foruma Tahir Kim bu hundaici.. ? Adını ben de bilemedim de bu arkadaşın okuduğu son mesaj :müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz idi. Acep kim söylemiştir bu lafı? Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 26 Ekim 2012 Paylaş 26 Ekim 2012 http://forum.donanim...f_/key_//tm.htm hocam burada bahsedilen 407 sizmisiniz ?? Araştırmacı forumculuk bu olsa gerek çok güldüm Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 26 Ekim 2012 Paylaş 26 Ekim 2012 Adını ben de bilemedim de bu arkadaşın okuduğu son mesaj :müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz idi. Acep kim söylemiştir bu lafı? O fiat çıydı diye hatırlıyorum, Fiatçıların dikkatine 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 26 Ekim 2012 Paylaş 26 Ekim 2012 Benden daha fazla hakimsin foruma Tahir Kim bu hundaici.. ? Adını ben de bilemedim de bu arkadaşın okuduğu son mesaj :müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz idi. Acep kim söylemiştir bu lafı? Tekzip. Salyangozcu başkasıydı galiba Hyundai'cinin adı Emre Öğüt'tü. Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 26 Ekim 2012 Paylaş 26 Ekim 2012 Furkan dedik sana Mondeo'dan şaşma diye, ben Hamdi ile tuareg'leri sabah uykusundan uyandırıyordum. Virajlarda üzüldüler bile. Getzler bize de şehir içinde gider yapıyorlar Ağustos'ta Bodrum'a giderken gişerden sonra bir getz çok üzüldü onu nette bulamadım:) Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 26 Ekim 2012 Paylaş 26 Ekim 2012 O fiat çıydı diye hatırlıyorum, Fiatçıların dikkatine Bravo abi. Sonradan aydım ben de. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/154713-iptal-edilen-yelikler/page__view__findpost__p__1482941 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 26 Ekim 2012 Paylaş 26 Ekim 2012 Benden daha fazla hakimsin foruma Tahir Kim bu hundaici.. ? Abi Onur hoca geliyor benim aklıma genelde fiatçı gibi görünse de Ford u övdüğümüz her konuya karşı rakip çıkarıp atlıyordu veya onunla aynı dönemde gitmiş biri daha var ama onun adını hatırlayamıyorum. O fiat çıydı diye hatırlıyorum, Fiatçıların dikkatine Uğraş abi benden önce söylemiş evet ta kendisi. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 26 Ekim 2012 Paylaş 26 Ekim 2012 "Kol kırılır yen içinde kalır" Furkan seninkide iş mi hem geçiliyorsun hem de konu açıyorsun üzüldüm şimdi Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 26 Ekim 2012 Paylaş 26 Ekim 2012 Ayrıca bu gider işinde sınır yok geçenlerde ikiyirmideki bemeweye selektör yaptık SLS ile tavşana döndü. Sağsağlim gidelim gelelim duamız budur, akadamik birşey olmadı ama burası autoforum 1 Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 26 Ekim 2012 Paylaş 26 Ekim 2012 Öve öve bitirememişti arabasını duyanda bentley,Rolls Royce a biniyor sanacak ( alıntı yaptım ama kaynak belirtmiyim ) Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 26 Ekim 2012 Paylaş 26 Ekim 2012 Geçmişe yolculuk http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/222912-hyundai-yeni-i30/ Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Ekim 2012 Paylaş 26 Ekim 2012 ayrıca bu konunun en alt kısmında ozyurek isimli mondeo sever biri de var ozyurek'i korkutan bi megane3 sevdalısı da var orada. mondeo'ları eziyormuş, öyle diyor 2 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 26 Ekim 2012 Paylaş 26 Ekim 2012 Malum şahıs Ford un karşısına her hangi bir aracı getirip onu övüyordu değişik bir takıntıydı yani net bir marka bağımlılığı yoktu Fordu kötüleyim dalga geçeyim de ne olursa olsun mantığı vardı.Bu durum sadece otomobillerle alakalı değil.Polisleri de yerden yere vuruyordu kısaca polemik yaratmak için foruma üye olmuş gibiydi.Gitti bitti bu kadar hikayesi.... Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 26 Ekim 2012 Paylaş 26 Ekim 2012 (düzenlendi) ozyurek'i korkutan bi megane3 sevdalısı da var orada. mondeo'ları eziyormuş, öyle diyor Aha daş geldi ÖZYÜREK' e 26 Ekim 2012 tarihinde Ayhan Sırtıkara tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 26 Ekim 2012 Paylaş 26 Ekim 2012 Faruk bey bir hasar var ama bedenen bakıyon mu? Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 26 Ekim 2012 Paylaş 26 Ekim 2012 Geçmişe yolculuk http://www.fordclubt...undai-yeni-i30/ Ne heyecanlı yazışmalarmış , 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts