İçeriğe Yönlendir

2.0 Dizel Beni Üzdü

Furkan Avcı

Recommended Posts

Misafir

Şanzuman kaçırıyor olabilir mi ? Gitmedikten sonra Abi ne anladım ben o 2.0'dan ? Gelip bir de getz diyosun, iyiki 130'luk megane filan denk gelmemiş haşat edermiş. :)

Şaka bi yana çok haklısın, soğudum diyosan değiştirebilirsin. Fransızlara bindiğim süre içinde öğrendiğim tek bir değişmez kural var o da otomatik fransızın asla alınmayacak olmasıydı.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

mavi focus belirirdi zamanında, hey gidi günlerrrr

Sakin sakin evin kapısında yeni sahibesini bekliyorum. ( Bayana satmak istiyorum ) :D

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

getz in 110 luk olduğu en dolu modelidir sunroff olan lar 110 luk diğerleri 90 lıktır :D :D :D bi yazılım neler olabileceği belirsiz bi araçtır :D :D :D

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar
(düzenlendi)

Mazotlada araba tutuşturulmaz ki durun hele ben benzini kapıp geliyorum... :D

tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan

Mazottalada araba tutuşturulmaz ki durun hele ben benzini kapıp geliyorum... :D

:) o meşhur adamı bulduk :)

Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan

aman süha abi arkadaş sabah görmeden konuyu kaldıralım adam sabah kalkacak bayramı zehir olmasın :) yada ikna olsun satıp ford alsın adamı bulur intikamını aldırırız

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Getz in sahibi ne sevinmiş garibim...arabayı satmaz da şimdi... :D

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

aman süha abi arkadaş sabah görmeden konuyu kaldıralım adam sabah kalkacak bayramı zehir olmasın :) yada ikna olsun satıp ford alsın adamı bulur intikamını aldırırız

acaip bir durum bir de eleman yazmamış chip li felan diye sanırım değil :( O zaman tek sebep 407 kondisyon lu değil malesef

Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan

407 bu kadar üzülüyorsa getzin sevinmesi normal değil mi abi:) satılıkdan yer ayırın satılık 407 var.....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt

Adam döktürmüş :D

keşke bassaymışşsınız, nasılsa bir yerde kesilecekti Getz :biggrin: .Bana bi kere gelmişti, bildiğim bi viraja kadar mesafeyi koruyup virajda sağından soluna,solundan sağana geçip , düzlüğe çıkınca sağa çektirmiştim :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Adam döktürmüş :D

keşke bassaymışşsınız, nasılsa bir yerde kesilecekti Getz :biggrin: .Bana bi kere gelmişti, bildiğim bi viraja kadar mesafeyi koruyup virajda sağından soluna,solundan sağana geçip , düzlüğe çıkınca sağa çektirmiştim :D

Abi pazar geliyor musun

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Getzin sahibinin öz güveni fazlasıyla gelmiş İnşallah virajın birinde son bulmaz getz aşkı...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt

Abi pazar geliyor musun

Gelmek istiyordumda iki basket maçı kitlediler :( bakalım...

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Getzin sahibinin öz güveni fazlasıyla gelmiş İnşallah virajın birinde son bulmaz getz aşkı...

Açılın üleynnn...getz geliyorrr... :D

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Açılın üleynnn...getz geliyorrr... :D

Abi zaten 407 yi 5 kişi ile geçeceğim derken motor ömrünün %40 nı falan yemiştir rahat.Şimdi bu gazla geri kalanı da kısa zamanda tüketir gibi geliyor.

:D :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Bizim sıkı hyundai'ci bir üyemiz vardı. İnşallah görmez burayı, forumu kapattırır bize :D

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

ESP onboard ;)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...