Önder Özcan 2 Şubat 2013 Paylaş 2 Şubat 2013 Tamam önce sen ara Önder. evet beklenen netice.aramama gerek kalmadan,1 şubat itibariyle üyelik paketim olması gereken hale geldi. tahmin ettiğim gibi,paralı abone olduktan sonra 1 ay bedava izlettiler tüm kanalları,hesap kesim tarihi gelince (her ayın son günü imiş) paket normale döndü.Mehmet seninki de böyle olacak sanırım HD ler gitti,2. ve 3. kanalda film tv ler vardı gitti. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 Şubat 2013 Paylaş 2 Şubat 2013 Bana da bugün kuruluma gelecekler. 39 liraya internet, telefon ve tivibu paketi almıştım. Birazdan gelirler herhalde. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Şubat 2013 Yazar Paylaş 2 Şubat 2013 evet beklenen netice.aramama gerek kalmadan,1 şubat itibariyle üyelik paketim olması gereken hale geldi. tahmin ettiğim gibi,paralı abone olduktan sonra 1 ay bedava izlettiler tüm kanalları,hesap kesim tarihi gelince (her ayın son günü imiş) paket normale döndü.Mehmet seninki de böyle olacak sanırım HD ler gitti,2. ve 3. kanalda film tv ler vardı gitti. Dün itibariyle hepsi açıktı.. Bugün bakmadım.. İnşallah öyledir.. Önder şu anda hangi receiver'ı kullanıyorsun sen.. Benimki Vestel, çok hızlı bağlanıyor menü geçişleri normal ama zaplamalarda biraz yavaş.. Bana da bugün kuruluma gelecekler. 39 liraya internet, telefon ve tivibu paketi almıştım. Birazdan gelirler herhalde. Hattın destekler ise çok seveceğine eminim.. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 Şubat 2013 Paylaş 2 Şubat 2013 Dün itibariyle hepsi açıktı.. Bugün bakmadım.. İnşallah öyledir.. Önder şu anda hangi receiver'ı kullanıyorsun sen.. Benimki Vestel, çok hızlı bağlanıyor menü geçişleri normal ama zaplamalarda biraz yavaş.. Hattın destekler ise çok seveceğine eminim.. Gelmediler 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 2 Şubat 2013 Paylaş 2 Şubat 2013 Bana da bugün kuruluma gelecekler. 39 liraya internet, telefon ve tivibu paketi almıştım. Birazdan gelirler herhalde. Gelmediler 4 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Şubat 2013 Paylaş 2 Şubat 2013 Dün itibariyle hepsi açıktı.. Bugün bakmadım.. İnşallah öyledir.. Önder şu anda hangi receiver'ı kullanıyorsun sen.. Benimki Vestel, çok hızlı bağlanıyor menü geçişleri normal ama zaplamalarda biraz yavaş.. ilk kurulumda gelen motorola var bende.ben cihazı hiç kapatmıyorum.ama ilk bağlanma çok yavaş onu biliyorum.menü geçişleri de vasat. en çok şeye üzüldüm,"seç izle" den film izliyordum bazen,ücretsiz olanlardan.sanırım onların da hepsi gitti.seç izlede çok alt menü var,hepsine bakamadım ama 2 gün önce izlediklerimin çoğuna baktım olmadı Bana da bugün kuruluma gelecekler. 39 liraya internet, telefon ve tivibu paketi almıştım. Birazdan gelirler herhalde. bu nasıl oluyor yahu.limitleri nedir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Şubat 2013 Yazar Paylaş 2 Şubat 2013 Seç izle/Çocuk/WinksClub var mı Önder.. ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Şubat 2013 Yazar Paylaş 2 Şubat 2013 müjdemi isterim.var Bizim için yeterli Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 Bu nasıl oluyor yahu.limitleri nedir. Bazı illere özel kampanya yapmışlar. O sırada da yeni eve internet araştırması yaparken telekomdan bir arkadaş bahsetti. Ancak bazı yerlerde tibibu alt yapı desteklemediği için veremiyoruz dediler. Ben de sadece internet için bile yeter dedim. Hız yine alt yapıya bağlı dediler, ilk gün wifi açıkken test yaptım, 7 mbps çıktı. adk 25 gb. Şimdi de tivibu kuracağız dediler ama gelmediler. Tekrar arayacağım. Modem hangi marka isteyim. Ya da başka neye dikkat edeyim? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Şubat 2013 Yazar Paylaş 4 Şubat 2013 Benim motorola internet yada elektrik kesilip geldiğinde çok zor bağlanıyor, defalarca elektriğinin kesip tekrar takmam gerekebiliyordu.. Kanal geçişleri hızlı idi. Vestel, sorunsuz bağlanıyor.. kanal geçişleri yavaş.. Bir üçüncü ihtimal varsa onu dene.. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 Benim motorola internet yada elektrik kesilip geldiğinde çok zor bağlanıyor, defalarca elektriğinin kesip tekrar takmam gerekebiliyordu.. Kanal geçişleri hızlı idi. Vestel, sorunsuz bağlanıyor.. kanal geçişleri yavaş.. Bir üçüncü ihtimal varsa onu dene.. Üçüncü ihtimal yoksa motorala tercih ederim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Şubat 2013 Yazar Paylaş 4 Şubat 2013 Elektriğin sık kesilmiyorsa motorla tercih et.. Elektrik kesilip geldiğinde dikkat edilmesi gereken şu : Önce modem açılacak, interneti alacak ve 1-2 dakiak bekledikten sonra cihazx açılacak.. Bu şekilde yapılırsa nispeten hızlı bağlanır. Ama modem ve cihaza aynı anda elektrik verilirse bağlanması mümkün değil.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 Bazı illere özel kampanya yapmışlar. O sırada da yeni eve internet araştırması yaparken telekomdan bir arkadaş bahsetti. Ancak bazı yerlerde tibibu alt yapı desteklemediği için veremiyoruz dediler. Ben de sadece internet için bile yeter dedim. Hız yine alt yapıya bağlı dediler, ilk gün wifi açıkken test yaptım, 7 mbps çıktı. adk 25 gb. Şimdi de tivibu kuracağız dediler ama gelmediler. Tekrar arayacağım. Modem hangi marka isteyim. Ya da başka neye dikkat edeyim? Benim motorola internet yada elektrik kesilip geldiğinde çok zor bağlanıyor, defalarca elektriğinin kesip tekrar takmam gerekebiliyordu.. Kanal geçişleri hızlı idi. Vestel, sorunsuz bağlanıyor.. kanal geçişleri yavaş.. Bir üçüncü ihtimal varsa onu dene.. modem mi receiver mi. modem zaten kendileri standart getiriyor,airties receiver olarak da bendeki motorola idare eder.üzerinde 1 adet bile tuş yok.on-off,ses... hiç bişi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Şubat 2013 Yazar Paylaş 4 Şubat 2013 receiver olarak da bendeki motorola idare eder.üzerinde 1 adet bile tuş yok.on-off,ses... hiç bişi Vestelin üstünde tuş var da ne yaptık ki. Vesteli stand by'a alınca saat oluyor o hoşuma gidiyor.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 Vestelin üstünde tuş var da ne yaptık ki. Vesteli stand by'a alınca saat oluyor o hoşuma gidiyor.. motorola da sadece bir adet led ışık var.makina açıksa yeşil,kapalıysa kırmızı yanıyor. çok kızdım şimdi neyse neyse,receiverin kumandasından tv ye de hükmedilmesi kızgınlığımı geçirdi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Şubat 2013 Yazar Paylaş 4 Şubat 2013 Ohoo daha neler, kanal numaralarını gösterir.. pause yazar, play yazar.... neyse neyse,receiverin kumandasından tv ye de hükmedilmesi kızgınlığımı geçirdi Benim Vestelin de motorolanın da kumandasında Tv tuşu yok yaa Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Şubat 2013 Yazar Paylaş 16 Şubat 2013 Hd kanalları alabilmen için kurulumun onaylanması gerekli, acele etme.. çünkü iki aylık ücretsiz süren kurulumun onayı ile başlıyor, benimki iki ay geç başlamıştı Film tv'ler ücrete geçtikten sonra 15 gün daha hediye.. gidecek. Ben hala izliyorum galiba.. Şuradak liste güncel.. paketini buradan kontrol edersin.. https://uyelik.tivibu.com.tr/ev Sonuçta 2 tane NetGeo 1 discovey, Sci falan kalacak.. Receiver olarak, motorola denedim, açılışı sorunlu, vestel kullanıyorum açılışı sorunsuz menü hızlı ama kanal geçişleri yavaş. Geçen aradım, değiştirelim dedim.. çok bi farklı yok bence alışmaya çalışın dediler.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 16 Şubat 2013 Paylaş 16 Şubat 2013 Aynı anda dijital risivırdan kontrol etsene abi? Yayın ikisinde de aynı sürede mi? İlk çıkan D-Smart uydu alıcısı Hd olandan 2-3 saniye ilerde, hatta benim çocuklar içerde sesi açıyorlar filmin heyecanı kalmıyor...Karasal yayında ileride bu arada... Normal uydu 3 saniye önde Zafer... Bir de gördüğüm şu ki.. yeni getirdikleri modem, mükemmel ötesi başarılı... Wireless'i çok başarılı.. Heralde 500 metreden falan görüyorlardır benim modemi Tivibu buraları okuyorsa benim tahminim bir kaç yıl para vermezsin sen bunlara...Bizde bir işe yaramaz diye buraya tivit attık...Getir cihazı al paranı çok konuşma yaptılar..Kablo bırakın desem getiren çocukla salonda bir birimize girerdik herhalde... 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Şubat 2013 Yazar Paylaş 16 Şubat 2013 Tivibu buraları okuyorsa benim tahminim bir kaç yıl para vermezsin sen bunlara... Ben tersi olmasından korkuyorum... Nasıl olsa memnun bu ve bırakmaz, kitleyelim buna derse diye korkuyorum 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 16 Şubat 2013 Paylaş 16 Şubat 2013 Ben tersi olmasından korkuyorum... Nasıl olsa memnun bu ve bırakmaz, kitleyelim buna derse diye korkuyorum Yakında işe bile alırlar bence seni 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Şubat 2013 Yazar Paylaş 16 Şubat 2013 Yakında işe bile alırlar bence seni Ben reklam vermelerini bekliyorum 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 16 Şubat 2013 Paylaş 16 Şubat 2013 Ben reklam vermelerini bekliyorum Maaşlara zam olacakmı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Şubat 2013 Yazar Paylaş 16 Şubat 2013 Maaşlara zam olacakmı Tivibu gelsin.. Söz 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts