Zafer Ayvacı 28 Kasım 2012 Paylaş 28 Kasım 2012 Hadi donmayı geçtim de ben kesin bir gecikme vardır diyordum. Aklım, fikrim ermedi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Kasım 2012 Paylaş 28 Kasım 2012 İmkan yok, karasal yayın kadar hızlı olamaz, ışık hızında yayınmı geldi internette Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Kasım 2012 Yazar Paylaş 28 Kasım 2012 Şu anda iki receiver da aynı tv de ve iki receiver arasında geçiş yaparken zaman kaybediyorum, ancak en az 10 defa geçiş yaparak denedim, sahne her iki receiverda da hep devam ediyordu.. Daha önce iki farklı tv ile denedim.. aralarında bir saniye falan fark vardı, Normal uydu yavaştı Du r deneyim bidaa... D Smart değil... Mutfaktaki normal uydu ile karşılaştırdım... Normal uydu, 3 saniye önde... Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 28 Kasım 2012 Paylaş 28 Kasım 2012 Şu anda iki receiver da aynı tv de ve iki receiver arasında geçiş yaparken zaman kaybediyorum, ancak en az 10 defa geçiş yaparak denedim, sahne her iki receiverda da hep devam ediyordu.. Daha önce iki farklı tv ile denedim.. aralarında bir saniye falan fark vardı, Normal uydu yavaştı Du r deneyim bidaa... Biz ayrı bi hattan geliyor tivibu'nun interneti dedik ama galiba kanallar ayrı bi yayın vermişler tivibu'ya o nasıl iş ? Merak ettim valla, ben de alacağım 10 liralık paketten. Modemi değiştiriyorlar, kabloyu da mı kendileri getiriyor, hazır etmek gerekiyor mu abi? Ben salona koyarım bu zımbırtıyı, modemle arasında epey mesafe olacak çünkü. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Kasım 2012 Yazar Paylaş 28 Kasım 2012 Normal uydu 3 saniye önde Zafer... HD tv açık iken notebooktan hız testi yaptım... İndirme hızı 6.73 yükleme 0.81 Yeni mir modem getiriyorlar, kablo getiriyorlar. receiver getiriyorlar.. Yeti kadar kabloyu kesip bağlıyorlar.. Ben salona çekerim dedim ve 10 metreye yakın kablo bıraktırdım... Benim modem çocuk odasında şu an.. Salona kablo ile taşıdım... Çünkü çocukların bilgisayarında wifi alıcısı yok... Gelip kurup modem ayarlarını yapıp gidiyorlar... Hiç bir hazırlık yapmana gerek yok... Bir de gördüğüm şu ki.. yeni getirdikleri modem, mükemmel ötesi başarılı... Wireless'i çok başarılı.. Heralde 500 metreden falan görüyorlardır benim modemi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 28 Kasım 2012 Paylaş 28 Kasım 2012 Abi gerçi 37 ekran tüplüye bağlıydı demişsin ama cihazda scart çıkışı var mı? Bunu 55 ekran tüplüye takmayı düşünüyorum. HDMI yok tabi. Benim aslında masaüstü pc için wi-fi alıcım var, modemi de mi salona alsam ki... O da olabilir. Ben şuradan başvurayım bari, yarın arayıp gelirler heralde. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Kasım 2012 Yazar Paylaş 28 Kasım 2012 Var, Sadece anolog çıkış yok.. Bir scart ve bir Hd çıkışı var.. Bunlar haricinde... Bir usb bir de rgb soketi var ama onlar ne işe yarayacak kılavuzuna bakmak lazım... Hız testi sonuçlarını yazıyorum... Bugün biraz daha artırmışlar benim hızı Önceden 2 mb i aşınca kopardı.. Demekki modemin gücü.. HD yayın açık : 6.73 - 00.81 Normal yayın açık.. 9.27 - 0.81 Receiver kapalı ..11.82 - 0.81 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 28 Kasım 2012 Paylaş 28 Kasım 2012 kazanmakmak.com.tr'ye baktım da bedavası yokmuş bunun çok beleşçi oldum ben Başvurumu yaptım, yarın ararlar heralde. Ben yine uzun kablo çektireyim, belki d-smart'la yer değiştiririm. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 29 Kasım 2012 Paylaş 29 Kasım 2012 Fakat şimdi düşününce kafama takılan bir yer oldu. Bunu da yarın aradıklarında sorarım. Ben adil kullanım kotasına her ay takılırım. 50 GB 15-20 günde dolar. Maçlar yüzünden falan. AKK sonrası da hız 3 Mbps'ye düşüyor haliyle. O hız düştüğünde tivibu etkilenecek mi? Yoksa yine download yaparken yayının etkilenmemesi gibi, hız düştükten sonra da yayın aynı sabitliğiyle devam edecek mi? Emmi sen doldurmuyorsundur adil kullanım kotanı heralde? An itibariyle AKK sonrası hızım bu halde sonuçta. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Kasım 2012 Yazar Paylaş 29 Kasım 2012 Şimdi baktım da, Okula başlayalı çocuklar pek oyun oynayamıyor.. 10 11 gb seviyelerinde gezmiş 3 aydır... Ama bana dedikleri şu, tivibu hız ve kotanızı etkilemeyecek... Burdan anladığım şu... Senin şimdiki hızın neyse, o hızını koruyacak şekilde sana artı hız verecekler.. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 29 Kasım 2012 Paylaş 29 Kasım 2012 Şimdi baktım da, Okula başlayalı çocuklar pek oyun oynayamıyor.. 10 11 gb seviyelerinde gezmiş 3 aydır... Ama bana dedikleri şu, tivibu hız ve kotanızı etkilemeyecek... Burdan anladığım şu... Senin şimdiki hızın neyse, o hızını koruyacak şekilde sana artı hız verecekler.. Keşke bizim altyapı da tivibu destekleseydi. D smarta mahkum kaldık. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 29 Kasım 2012 Paylaş 29 Kasım 2012 Abim tivibu'nun web olanını kullanıyor gayet memnun.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 29 Kasım 2012 Paylaş 29 Kasım 2012 Şu anda iki receiver da aynı tv de ve iki receiver arasında geçiş yaparken zaman kaybediyorum, ancak en az 10 defa geçiş yaparak denedim, sahne her iki receiverda da hep devam ediyordu.. Daha önce iki farklı tv ile denedim.. aralarında bir saniye falan fark vardı, Normal uydu yavaştı Du r deneyim bidaa... D Smart değil... Mutfaktaki normal uydu ile karşılaştırdım... Normal uydu, 3 saniye önde... aynı şeyi ben de dün defalarca denedim,türksat uydu ile tivibu arasında zaman farkı yok.ama bana türksattan izlediğim trt1 hd tivibuya göre daha net gibi geldi. bir de şu var,benim tv nin renk-parklaklık-kontrast gibi ayarları,HDMI 1 ve HDMI 2 de ayrı ayrı çıkıyormuş.yani her bir receiver bağlantısı için ayrı ayar yapmak gerekiyor (av1,av2,hdmı1,hdmı2).ona da bakmak lazım.d smartı izlediğin ayarlarla tivibu yu izlediğin ayarlar farklı olabilir,görüntü kalitesi olarak yanıltabilir emmi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Kasım 2012 Yazar Paylaş 29 Kasım 2012 Ya illaki HDMI ve Scart farkı da vardır ama, Tivibuyu büyük televizyona takınca ilk dikkatimi çeken genel anlamda görüntü kalitesi olmuştu.. Takıp da bi karşılaştırayım düşüncesi ile takmamıştım ama ilk bunu gördüm.. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 29 Kasım 2012 Paylaş 29 Kasım 2012 Ya illaki HDMI ve Scart farkı da vardır ama, Tivibuyu büyük televizyona takınca ilk dikkatimi çeken genel anlamda görüntü kalitesi olmuştu.. Takıp da bi karşılaştırayım düşüncesi ile takmamıştım ama ilk bunu gördüm.. Abi ilk takınca gerçekten güzel görünür ama kıyas yapmak ve biraz bakmak lazım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Kasım 2012 Paylaş 29 Kasım 2012 tivibu web hediyesi ile açıldı adsl imiz, hızımız 7 olarak ölçülüyor, kesintili izleniyor tv programları biz beğenmedik, tivibu web kotaya da fena yazıyor 45 saat te 6Gb 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 29 Kasım 2012 Paylaş 29 Kasım 2012 Abi tivibuweb, tivibuev kıyaslanamaz bile. TivibuWeb yavaş yavaş biter bile belki de. Programı bile dandik. Bu arada beni aramadılar Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Kasım 2012 Yazar Paylaş 29 Kasım 2012 Ben cihazı çocuklara kaptırdım... Arda kumandayı aldı gitti.. Ben çizgi film istiyorum dedi... Ben de mecburen peşlerinden cihazı odalarındaki tv'ye bağladım Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 30 Kasım 2012 Paylaş 30 Kasım 2012 Gizli bir soru sorun biliyorlarsa tivibucudur. Aksi takdirde sizin kimlikle av tüfeği alacaklar. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Kasım 2012 Yazar Paylaş 30 Kasım 2012 O tv crt mi? Evet... Tivibu bağlantısından 3 gün sonra bugün aramışlar ve benim nüfus cüzdanı örneğini fakslamamı istemişler .tekrar arayacaklar varmıdır aslı . katakulle ye benziyor. ne dersiniz? Ben hiç bir aşamada kimlik vermedim... Zaten her bilgim ellerinde var.. Şayet kimlik gerekli ise, sana yakın bir Telekom yada ofisine git, bilgi eksiğin varsa güncellesinler.. Bu arada, ben hala memnunum Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 1 Aralık 2012 Paylaş 1 Aralık 2012 Bu arada, ben hala memnunum Bende öyle bir izlenim oluştu ki, Emmi memnun değil de çocuklar memnun. Bu durumda sen de memnun oluyorsun. Çünkü seni rahat bırakıyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 1 Aralık 2012 Paylaş 1 Aralık 2012 Tivibu bağlantısından 3 gün sonra bugün aramışlar ve benim nüfus cüzdanı örneğini fakslamamı istemişler .tekrar arayacaklar varmıdır aslı . katakulle ye benziyor. ne dersiniz? Tivibu sizi yakaladı ve denk getirirse öpecek dikkatli olun... Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2012 Paylaş 2 Aralık 2012 Trt Hd, Atv Hd gibi kanallarda görüntü kalitesi farklı olmamalı. D smart'ın hd yayın kalitesi genelde digiturke göre daha kalitesizdir ve sık sık eleştirilir. Bunun nedeni d smartın uydu üzerinden kiraladığı kanallara fazla kanalı sıkıştırarak yayın yapması ve bu nedenle özellikle hareketli yayınların olduğu bölümlerde kalitenin düşmesi. Trt ve atv ise daha geniş band aralığında hd yayın verdiklerinden görüntü kalitesi farkedilir. Bir de tabi uydu alıcısının çıkış kalitesi etkilidir ki, muhtemelen tivibu daha kaliteli bir hd çıkış kalitesine sahip olduğu için yayınları daha kaliteli gösteriyor. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 2 Aralık 2012 Paylaş 2 Aralık 2012 Beni aradılar, alt yapı tivibu ev için uygun değilmiş. Yorum bağlantısı
Recommended Posts