Mahmut Yıldız 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 MAXI mi dedi MAXI PLUS mı dedi hatırlayamıyorum abi. Devam etmek isterseniz 14,90 TL'den ödeyeceksiniz dedi. tivibu'nun sitesinde baktım 14,90 MAXI paketmiş. Diğer paketlerde daha mı çok HD kanal? D-Smart kullanıyorum şimdi, HD kanal yönünden çok memnunum. Bildiğim çok ama detaylı hiç incelemedim. Ama denemeyle gelen cihazı iade etmeye kalkınca güzel indirimler gelebiliyor. Ben de d smart kullanıyorum. Hd kanal sayısı iyi ama kendi kanallarının kalitesi kötü. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 Dsmart'ın taahhüdü tivibu'nun deneme süresinin sonunda bitiyor. İkisini de bir test edeyim bakalım diyorum ama Dsmart Şampiyonlar ligiyle, NTVSpor Smart yönünden ağır basıyor. Bilemedim. Bildiğim çok ama detaylı hiç incelemedim. Ama denemeyle gelen cihazı iade etmeye kalkınca güzel indirimler gelebiliyor. Ben de d smart kullanıyorum. Hd kanal sayısı iyi ama kendi kanallarının kalitesi kötü. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 Dsmart'ın taahhüdü tivibu'nun deneme süresinin sonunda bitiyor. İkisini de bir test edeyim bakalım diyorum ama Dsmart Şampiyonlar ligiyle, NTVSpor Smart yönünden ağır basıyor. Bilemedim. Futbol izleyen biri olarak kesinlikle d smart kullanmalısın ama sen maç izlerken hanımın dizi diye tutturmasının önüne geçmek için tivibu çok güzel bir yöntem. Bunu da düşün. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 Futbol izleyen biri olarak kesinlikle d smart kullanmalısın ama sen maç izlerken hanımın dizi diye tutturmasının önüne geçmek için tivibu çok güzel bir yöntem. Bunu da düşün. Öyle bişi mimkin değil... Çirkinleşirim, çirkefleşirim, pisleşirim, ben ben olmaktan çıkarım Nereyi isterse orayı açarım. Şaka bir yana, aslında evde diğer odalarda da uydu var, laptop'ta - tablette digiturk play var, TV bol. Bu tivibuEv'in teknolocisini merak ettiğimden kendime oyuncak niyetine istedim beleşine bir bakalım da hele. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 Öyle bişi mimkin değil... Çirkinleşirim, çirkefleşirim, pisleşirim, ben ben olmaktan çıkarım Nereyi isterse orayı açarım. Şaka bir yana, aslında evde diğer odalarda da uydu var, laptop'ta - tablette digiturk play var, TV bol. Bu tivibuEv'in teknolocisini merak ettiğimden kendime oyuncak niyetine istedim beleşine bir bakalım da hele. Durum anlaşıldı, beleş bak, sonra gönder. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts