Önder Özcan 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Yeteri kadar belgeselimiz var. Yeter. Alternatif bulsam. Kapatın diyeceğim. Şu günlerde digitürk taciz ediyor ama 14 e vermiyorlar. geçen hafta gene d smart aradı.sadece la liga maçları yok (sanırım bunun gibi birşey söyledi),diğer tüm kanallar açık,1 yıl taahhütle 15 liraya verdiler. almadım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Aralık 2013 Yazar Paylaş 30 Aralık 2013 Maxi istiyorum 14 e vermiyorlar... Yorum bağlantısı
Fırat Şenol 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Bende tivibu'nun en dolu paketi var üyelik olarak. Genel anlamda pek bir sıkıntım yok ancak müşteri hizmetleri beş para etmez. Şuan kullanmakta olduğum receiver'dan şikayetçiyim. Cumartesi günü aradım 440375'i, yaklaşık 13. dakikada bağlandım en sonunda. Dedim ben recevier'ın değişmesini istiyorum ( gerekçesini belirterek ) . Dün akşamüstü arayıp pazartesi ( bugün ) günü saat 10:00 için randevu verdiler. Şuan saat 15:30 olmak üzere ve arayıp nerde kaldı bu servis diye hatırlatmış olmama rağmen, ne gelen var ne giden... En kısa sürede aboneliğime son verip tekrar Digitürk'e geçicem... Evet en pahalı Digital platform ama en kaliteli ve profesyonel hizmeti de onlar veriyor... Yorum bağlantısı
Akan Belen 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Normalde ttnetten memmun değilim pahalı geliyorrdu. Sadece internet 65 tl idi ekstradan tivibuda var. Az önce 1 yıllık interneti aylığı 49 dan verecekler ve zamdan etkilenmeyecek. Bende kabul ettim. Ancak airtes marka tivibu makinası 2.kez tekrardan bozuldu. Gıcık oluyorum. Bize yok mi acaba bana da mektup gelmişti ttnet ten 73 tl ye çıkacak diye geçen hafta Yorum bağlantısı
Akan Belen 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Ben yıllarca digiturk kullandım.Bu sene sırf formula1 yayınlarını d-smart aldı diye değiştirdim.Canım çıktı digiturk ü iptal ettirene kadar.Kaç defa borç çıkardılar deli ettiler beni.Sonra 50 kere aradılar yok şunu verelim yok bunu yapalım diye.Laftan da anlamıyorlar Sonra dedim f1 yayınını aldığınız zaman arayın beni dedim kapattım. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 D-Smart'tan paket değişiikliği talep etmiştim.. Bugün yapmışlar.. İptal için aradığımda sesleri nasıl kaydetsem ki.. Yada başka bir tedbir mi alsam Discovery görüşme kaydı yapıyor.. 1 Yorum bağlantısı
Halil Gümüş 28 Ocak 2014 Paylaş 28 Ocak 2014 tivibu smart tv kullanan var mı memnun mu? Aylık 7,90 kutu falan yokmuş aynı kumandayla devam... Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 Mart 2014 Paylaş 21 Mart 2014 1,5 ay kadar önce süperonline apartmanımıza ana tesisat çekip,girişe kutu koydu. Şubatın son günü akşam 8,30 da kapım çaldı,süperonline. fiber 3lük adında kampanya varmış,sınırsız 25mbit hızında 75gb adil kullanım kotalı internet-gerçek fiber internet,apartman girişindeki kutudan evin içine modeme kadar fiber kablo çekiyorlar,+ev telefonunu numara taşıma ile süperonline'a taşıyorsunuz+türkcell tv+sinema paketi (bilgisayardan,tabletten ve cepten tv + arşivdeki onlarca film) 2 yıl taahhütlü 49 lira imiş.ev telefonunda sabit ücret yok,ayda 100 dakika bedava,dakikası da sanırım 9 kuruş demişti.yani kullanmazsan para yok anlatan arkadaşın elindeki listede apartmandan 5 kişinin bilgileri vardı,süperonline'a geçmek için.dedim ki ttnete taahhütüm var bitmedi.herkesin var dedi,süper online ödüyor dedi (biz ttnete ödüyoruz,süperonline heray faturanızdan belli miktar düşüyor).gerçi benim sadece 28 gün taahhütüm kalmıştı çok uzatmayayım,zaten apartmana kutu çektiklerinde 49 luk fiyata sade internete razıydım.diğerleri bonus oldu.ev telefonunu zaten kullanmıyoruz,cep yetiyor.anlaşmayı kabul ettim.akşam 9 da hemen işe başladılar (neden o saatte,kampanyanın son günü imiş şubat 28,ertesi gün kurulum ücreti 100 küsür lira imiş) 1saat kadar sürede evin içine fiber kablo çekip,1 modem ve ilave bir cihaz takıp interneti aktif ettiler.yanlarındaki sözleşmeyi doldurduk,telefon numara taşıma işini onların yapacağını söylediler.türkcell tv için de bayiden kapalı zarfla şifre geleciğini söyleyip gittiler. 20 gündür kullanıyorum,şikayetim yok (müşteri hizmetleri ile ilgili çok şikayetim var,o ayrı),ev telefonum aynı cep numara taşıma gibi söyledikleri gün süpere geçti (sabit hattan evimi aradığımda artık aynı cep telefonundaki gibi sinyal sesi duyuluyor,numara taşındığı belli oluyor),5 gün sonra da bayiyi arayıp türkcell tv şifremi telefonla aldım.netten film ve tv izlemek kotayı etkilemiyor,içerik izlemek etkiliyor.tv ve filmleri iş yerimden izleyebiliyorum,demek ki şifremle beraber her bilgisayardan izleyebilirim,bu büyük nimet.(3g ile izlenmiyor). az önce açtım tekrar kontrol ettim,işyerinden de film tv izleniyor. ttnetin "yaptım oldu" politikasından bıkmıştım.internet bu kadar pahalı olmamalı.internet +tivibu+ev telefonu=her ay 110 tl idi.şimdi tivibu yok ama uydu cihazım zaten faaldi,artık uydu izliyorum.49 tl ye telefon+fibernet. semtinizde varsa denemenizi tavsiye ediyorum ilave: fareyi oynatmadığınız zaman ekran kenarındaki yazılar işaretler kayboluyor,ben bilerek gösterdim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Mart 2014 Yazar Paylaş 21 Mart 2014 Benim taahhüt eylüle kadarmış Süperonline ile bi görüşeyim ben.. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 21 Mart 2014 Paylaş 21 Mart 2014 Benim şu an bir taahhütüm yok. TTnet aboneliğimi de kapatacağım, yeni aboneye verdiği fiyatı bana vermiyor. Ya eşimin adına tekrar ttnet ya da süperonline varsa süperonline alacağım. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 Mart 2014 Paylaş 21 Mart 2014 Benim taahhüt eylüle kadarmış Süperonline ile bi görüşeyim ben.. Mehmet abi taahhütünün süresi önemli değil artı ne kadar uzunsa o kadar iyi çünkü geçmişte kaç ay indirimli kullandıysan onların farkını ödüyorsun.benim 1 ay kalmıştı (sanıyorum)geçtiğimiz 11(11mi 23 ay mı) ayın farkını çıkarttılar bana 135 tl.şu hesaba göre senin 6 (ya da 18 )aylık kullanım farkın vardır.benden daha azdır. gene artı diyorum,ertesi gün ttnete gittim tivibunun cihazını modemini aldım götürdüm.interneti ve tv yi kapatın dedim.kapatma işlemini yaptılar cihazları aldılar.2 gün sonra ttnet ten aradılar.size özel kampanya yapalım,taahhüt farkı vermeyin, yeniden taahhütlü 52 liraya internet verelim dediler.geç kaldınız 49 a aldım dedim.o zaman taahhütsüz 6 ay 50% indirimli verelim,istediğin an bırak,fark ödeme dedi.yani 72 lik neti bana 36 ya bıraktı 6 aylık.sonrası 72. 135 fark ödeyip 10 lira 10 lira süperden geri almaktansa 1 ay 36 ödeyip,ay sonu tekrar kapatmak mantıklı geldi.bu sırada aklıma başka birşey geldi,zaten ttneti kabul etsem de kullanmayacak ay sonu kapattıracaktım.hızın kotanın hiç önemi yoktu.dedim ki,o zaman en ucuz tarifeniz nedir,ondan yapın 6 ay 50% indirimli.baktı arkadaş,4 gb kotalı sanırım.normal fiyat 36 tl,indirimle aylığı 18 tl ye geliyor dedi,tamam dedim işte ondan yap.ben modem bile takmıyacağım zaten.mart sonu kapanacak. tivibunun durdur izlesini çok özlüyorum,smart tvem olsaydı özlemezdim turkcell tv de aynı özellik var. Benim şu an bir taahhütüm yok. TTnet aboneliğimi de kapatacağım, yeni aboneye verdiği fiyatı bana vermiyor. Ya eşimin adına tekrar ttnet ya da süperonline varsa süperonline alacağım. bence kapat.sabredebiliyorsan 3-5 gün hiçbir internet alma,ttnet arayıp yeni aboneymişsin gibi fiyat veriyor-bana verdi,yukarda yazdım.(52 tl) Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 21 Mart 2014 Paylaş 21 Mart 2014 bence kapat.sabredebiliyorsan 3-5 gün hiçbir internet alma,ttnet arayıp yeni aboneymişsin gibi fiyat veriyor-bana verdi,yukarda yazdım.(52 tl) Kesin kapatacağım. Sonrasını onlar düşünsün. Yorum bağlantısı
Kaan Meriç 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Güzel ve yararlı paylaşımlar için tebrikler ve teşekkürler. Naçizane ben de fikrimi söyleyeyim, 10 küsur yıllık Digiturk abonesiyim, diğer platformlara göre biraz pahalı, ancak en profesyonel, içerik, fonksiyon ve görüntü kalitesi olarak en doyurucu olanı Digiturk. Digiturk'ünüz varsa kafanız rahat demektir. Tek sıkıntı biraz daha pahalı olması, ama değer. Hem ucuz olsun hem kusursuz olsun herkes ister, ama olmuyor işte. İyi günler. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Ttnet interneti kapatmak istedim, %50 indirim verdiler, şimdi nakil bekliyorum. Sonra d smarttan aradılar, taahhütüm bittikten sonra 18.99 lira taahhüt olmadan maxi hd paket kullanmaya devam ediyordum. Yakında fiyat ayarlaması yapılacağını bundan etkilenmemek için iki seçenek sundular. 1-Şu anki fiyata 3 lira ilave ile full paket 2- Yine 3 lira farkla d smart blu Ben de full pakette ilave hangi kanallar var diye sorunca yetişkin kanalları cevabını aldım. Ben de doğal olarak d smart blu'yu seçtim. Ama evde internet olmadığı için deneyemedim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2014 Benim taahhüdüm varmış, kıpırdayamıyorum.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 Güzel ve yararlı paylaşımlar için tebrikler ve teşekkürler. Naçizane ben de fikrimi söyleyeyim, 10 küsur yıllık Digiturk abonesiyim, diğer platformlara göre biraz pahalı, ancak en profesyonel, içerik, fonksiyon ve görüntü kalitesi olarak en doyurucu olanı Digiturk. Digiturk'ünüz varsa kafanız rahat demektir. Tek sıkıntı biraz daha pahalı olması, ama değer. Hem ucuz olsun hem kusursuz olsun herkes ister, ama olmuyor işte. İyi günler. 5 yıl digiturk kullandım.digiturkun profesyonelliğine diyecek yok,müşteri hizmetleri de iyi (servisleri için bir soru işareti koyabilirim)ancak görüntü kalitesi (hd kanalları ayrı tutuyorum) hiç de kaliteli değil. asla türksat uydudan seyrettiğiniz kanallar gibi olmuyor. içerik olarak neler var bilmiyorum ama,tivibu kullanmadığınızı varsayarak tivibu içeriklerine bir bakmanızı tavsiye ediyorum. içerek derken,tv kanallarını kastetmiyorsunuz değil mi? Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 5 yıl digiturk kullandım.digiturkun profesyonelliğine diyecek yok,müşteri hizmetleri de iyi (servisleri için bir soru işareti koyabilirim)ancak görüntü kalitesi (hd kanalları ayrı tutuyorum) hiç de kaliteli değil. asla türksat uydudan seyrettiğiniz kanallar gibi olmuyor. içerik olarak neler var bilmiyorum ama,tivibu kullanmadığınızı varsayarak tivibu içeriklerine bir bakmanızı tavsiye ediyorum. içerek derken,tv kanallarını kastetmiyorsunuz değil mi? D smartın kendi hd kanalları da rezalet, hele fox sport hd ve nba tv hd izledikten sonra çok kötü geliyor. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 TRT HD kanalı (trt1 hd değil) kalite olarak bir numara. Yorum bağlantısı
Kaan Meriç 8 Mayıs 2014 Paylaş 8 Mayıs 2014 5 yıl digiturk kullandım.digiturkun profesyonelliğine diyecek yok,müşteri hizmetleri de iyi (servisleri için bir soru işareti koyabilirim)ancak görüntü kalitesi (hd kanalları ayrı tutuyorum) hiç de kaliteli değil. asla türksat uydudan seyrettiğiniz kanallar gibi olmuyor. içerik olarak neler var bilmiyorum ama,tivibu kullanmadığınızı varsayarak tivibu içeriklerine bir bakmanızı tavsiye ediyorum. içerek derken,tv kanallarını kastetmiyorsunuz değil mi? Sakın yanlış anlaşılmasın, Digiturk pazarlamacısı falan değilim. Burada çok samimi bir ortam var. Sadece deneyimimi paylaşıp yararlı olmak istiyorum. Digiturk Plus IQ ile hem uydu üzerinden TV kanallarına hem de internet üzerinden yüzlerce filme ulaşabiliyorsunuz. Ulusal kanalların neredeyse tamamı zaten HD yayın yapıyorlar, o nedenle fazla problem değil. Yayını kaydetme, yayını durdurup kaldığı yerden devam ettirme, kaydetmek istediğiniz yayınları bir kaç gün öncesinden bile programlayabilme. 3D film ve maç yayını. Lig TV. Bu arada Tivibu hakkında pek bilgim yok ve tavsiyenize uyup onu da inceleyeceğim. Herkese iyi günler. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Mayıs 2014 Paylaş 8 Mayıs 2014 Dijiturk'ün IQ cihazı analog yayınlarda çok kötü. An itibarı ile dt 7103hd hd ve analog yayında iyi. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 Benim ttnet internet+tivibu+ev telefonu 105-110 liraya kadar yukselince,superonlinedan da cazip teklif gelince (internet+telefon+turkcell tv-laptop,tablet ya da smart tvden izleniyor- 50 tl) aninda gectim Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Yarın tivibuev için gelecekler. 1 ay deneme için ısrar ettiler. Muhtemelen bir ay dener kutularını veririm. HD kanal neredeyse hiç yok. Sırf merak ettiğimden gelsin dedim. Bakalım. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 Yarın tivibuev için gelecekler. 1 ay deneme için ısrar ettiler. Muhtemelen bir ay dener kutularını veririm. HD kanal neredeyse hiç yok. Sırf merak ettiğimden gelsin dedim. Bakalım. Denemeyle gelen giriş paketi, ucuz fiyatlı güzel paketlere döner inşallah. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 Denemeyle gelen giriş paketi, ucuz fiyatlı güzel paketlere döner inşallah. MAXI mi dedi MAXI PLUS mı dedi hatırlayamıyorum abi. Devam etmek isterseniz 14,90 TL'den ödeyeceksiniz dedi. tivibu'nun sitesinde baktım 14,90 MAXI paketmiş. Diğer paketlerde daha mı çok HD kanal? D-Smart kullanıyorum şimdi, HD kanal yönünden çok memnunum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts