İçeriğe Yönlendir

Tivibu Ev

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Serkan Toker

Hala D-Smart iptal olmadı...

Artık arayınca önce akraba oluyoruz, sonra konuşuyoruz...

D-Smart diye beni arayanlarla bende akraba olacağım bu gidişle..:D

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Benim taahhüt 10. ayda bitiyor, şimdiden başlayayım bari..:) Benim şartlarım daha kolay, D-Smart yerine beni arayanları Digitürk' e yönlendirmekle tehdit edebilirim belki..:D

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Benim taahhüt 10. ayda bitiyor, şimdiden başlayayım bari.. :) Benim şartlarım daha kolay, D-Smart yerine beni arayanları Digitürk' e yönlendirmekle tehdit edebilirim belki.. :D

O konuda uyanık davranıyorlar.Taahhüt bitimine 15 günden fazla varsa başvuru kabul etmiyorlar.. Biteceği zaman arayın diyorlar :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

O konuda uyanık davranıyorlar.Taahhüt bitimine 15 günden fazla varsa başvuru kabul etmiyorlar.. Biteceği zaman arayın diyorlar :D

Bir gün öncesinden veremedim ben... Kabul etmediler...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Mehmet Ozyurek

Gelmedi diye diye faturayı getirttik sonunda...

Bu ayki faturada 13 lira gördüm... Gözümüz aydın :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Mehmet Ozyurek

Telefona tivibu ev uygulamasını kurdum.

Harika bir uzaktan kumandaya sönüştü telefonum. Tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

ben htc ye 3 kere 5 kere indirdim tivibbu ev uygulamasını,kumanda için,olmadı.kurmuyo telefon.uygulama iniyo sonra hiçbiryerde görünmüyor.laptoptan gogıl play e girince telefona yüklü görünüyor ama yok,yok :(

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Uygulamalarda görüyorum ben.. :(

google play telefonla uyumlu diyorsa çalışması gerekir.. 

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
(düzenlendi)

uyumlu diyor,yüklendi diyor.ama telefonda yok.indiriyo kurmuyo

tarihinde Önder Özcan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Duramadım telefonu formatladım yine.. Yeniden kurdum.. Sorunsuz kurdu ve çalıştı yaa :(

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

yaptım.onunla mı ilgili bilmiyorum ama,telefonumda "gogıl piley hizmetleri" uygulaması yoktu-silmiştim.çünkü yeni hesap eklediğim halde,hala fatihin(keskin) hesabı açılıyordu.formatlayıp yeni hesapla kurmuştum,çok yer tutuyor diye play uygulamasını yüklememiştim :fiuw:

bugün önce onu yükledim,sonra tivibu evi,draaaannk diye oldu.süper oldu :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Zafer Ayvacı

39. gün süren, çoğunda hakarete varan, bazen de suç unsuru teşkil edebilecek cümlelerin kurulduğu en az 20 görüşme sonucunda, Nisan ayı faturasını iptal ettirip, D-Smart üyeliğimi de kapattırmayı başardım...

Ancak, şunu belirtmeliyim ki.. Bana orada çalışan bir insan evladı yardım etti.. Bir aramamda bizzat ilgileneceğini söylemiş ve daha sonra bilgi vermişti..

Bunun dışında, facebook sayfasına yazdığım yorumların etkili olduğunu düşünüyorum...

Bu günüme çok şükür...

Artık maxi paketi 10 liraya da verseler D-Smart'tan üyelik bitiş taahhüdü almadan girmem... Yani onlardan taahhüt isterim...

Sonuç.. 24 ay'ın genelinde aylık 20 lira ödedim... Sözleşme gereği Next Hd receiver bende kaldı...

Her seferinde değişik bir şey diyorlardı...

25 Mart : İlk cevap, tamam üyeliğinizi iptal edeceğiz.

28 Mart : Merak etmeyin, nisan faturası çıkmayacak. 48 saat içinde size döneceğiz.

1 Nisan : Fatura çıksın sorun değil, hemen kayıt oluşturuyorum, 48 saat içinde size döneceğiz.

5 Nisan : Siz cihaz talebinde bulunmuşsunuz, farklı bir birim ilgilenecek.. hemen kayıt oluşturuyorum, 48 saat içinde size döneceğiz.

10 Nisan : Yeniden üyelikten ayrılma talep dilekçesi ve kimlik fotokopisi göndermeniz gerekiyor, daha önceki belge cihaz devri için kullanılacak.

13 Nisan : Bize borcunuz var, borcunuz varken üyelikten ayrılamazsınız.. (Nisan Faturası)

15 Nisan : Cihaz bedeli olarak bir fatura çıakcak, onu ödeyeceksiniz, ondan sonra üyeliğiniz sonlandırılabilir.

18 Nisan : Bizde iptal talebiniz yok, yeniden göndermelisiniz..

21 Nisan : Beyfendi ben sizi çok iyi anladım, hemen bir yetkili ile görüşüp size döneceğim... Telefonda bekledim ve döndü, iptaliniz yapılacak dedi.. hemen kayıt oluşturuyorum, 48 saat içinde size döneceğiz.

25 Nisan : Abi bana güven telefonunu kendi not defterime kaydediyorum, bizzat ilgileneceğim ve size bilgi vereceğim.

28 Nisan : Nisan faturasını ödemelisiniz...

29 Nisan: Faturanız iptal edildi. üyeliğiniz sonlandırılacak..

Bu arada, benim cevaplarım...

* Sizi istemiyorum.

* Cihaz devri falan talep etmiyorum, sözleşme gereği cihaz zaten benim.

* Bana bir erkek bağlayın, size küfretmek için terbiyem müsade etmiyor.

* Boşa çirkefleşmeyin, nisan faturasını ödemeyeceğim.

* Hiç kimse bu cihazı benden alamaz..

* 48 saat diyene ağır konuşurum, çünkü daha dönen olmadı..

* Suç işliyorsunuz, Hakaret davası açarız dediklerindeki cevabım.. Daha büyük suçlar işlemek için gerekli kine ve hırsa sahibim, gelip binanıza araba ile gireceğim.

* Kapınızda lastik yakıp, medyayı toplayacağım.

* Eğer cümlen 48 saat ile bitecekse.. seninde....

* Bunlar dışında burada yazmak için terbiyemin müsaade etmediği 10'larca ağır söz...

Mehmet abi sen miydin Dsmart'ı sevmeyen :p

Geçen gün telefona SMS geldi, yeni kurulan NTV Spor Smart HD kanalı yıl sonuna kadar hediye diye. Bugün eve geldim, kanalı açtım, paketinize dahil değildir diye uyarı verip açmadı.

Geçtim twitter'a yazdım mesajı: Saat 18:35

NW9u438.png

Zırt, telefon çaldı, sosyal medya kanalından ilettiğiniz sorun için arıyoruz, kanalı açın, aldığınız hatayı söyleyin dedi, söyledim, Hata kodu:4. İlgili birime ilettim, en kısa sürede ulaşacaklar dedi. Teşekkür ettim. saat 18:38 :D

QiOmqLn.png

Odaya geçtim, oturdum, tekrar telefon yine D-Smart :p durumu izah ettim, CNNTürk 'ü açın dedi, açtım, hallediyorum hemen, şimdi tekrar kanala dönün dedi, döndüm. Saat: 18:40, Sonuç :

s6Nie8F.jpg

TTNET'in 35 dakikalık çözümünden sonra, 5 dakiklık çözüm ile DSmart Destek birinci sıraya geçti :p Rekor kendilerinde.

İhtiyacı olan olursa diye;

https://twitter.com/DSmartDestek

385mnj8oo2d1ong77ybw.jpeg

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Üyelik iptali istesene Zafer...   :vroom:

İptalden sonra mütemadiyen arıyorlar beni.. 

Full pakete % 70'e yakın indirim teklif ediyorlar... Maxi paket istiyorum diyorum,  Henüz önerdiğim rakamı kabul etmediler... 14 lira veriyorum maxi pakete... 

Birisi neden 14 dedi.. Tamamen kişisel bir rakam dedim.. :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Nasipse taahhüt bitince :p

Onu da tek twitle hallederim bak görürsün :D

Nerde bizim sandalye... :D

Hah buldum... 

:sandalye:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Önder Özcan

dün akşam tivibunun seç izle kısmına bir göz atayım dedim.sinema kanalları bende kapalı olmasına rağmen bazen bazı filmleri ücretsiz izlemeye imkan veriyorlar.dün,gördüm ki yerli filmlerden bir klasör yapmışlar.deneme amaçlı klasöre girip rastgele bir filme tıkladım (acı aşk),aa baktım açıldı.oturdum izledim ben de :)

film bitince klasördeki diğer filmlere baktım,hepsi açılıyor.ama diğer klasörler kapalı.yabancı filmler açılmıyor.

sizlerde durum nedir.

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Mehmet Ozyurek

Aynen.. zaman zaman tüm kanalları açıyolar..

Geçen ay film kanalları açıktı...

Bu ay tüm belgeseller açık..

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Mehmet Ozyurek

Yeteri kadar belgeselimiz var. Yeter.

Alternatif bulsam. Kapatın diyeceğim.

Şu günlerde digitürk taciz ediyor ama 14 e vermiyorlar.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Dijitürk ve d-smartı sırayla kullanmış biri olarak d smartın iptali için http://www.tk.gov.tr/ sitesinden şikayette bulunmuştum. 2 gün geçmeden kapattılar d-smart üyeliğimi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...

Tivibu için online işlemlerden destek olup olmadığını sorguladım ve hiç şaşırtmayan bir cevap ile bulunduğum yerde bu hizmati alamayacağımı öğrendim. Ben de belgesel kanalı hastalığı var, özellikle discovery ve natgeo. Hizmet alamasızsınız uyarısının yanında tivibu smartı önerdi bana. Biraz bakındım genelde uzak dur yorumları mevcut. Bilgisi olan var mıdır? Sanırım Next marka android tabanlı bir uydu alıcısı var ve aylık 19,90. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...