İçeriğe Yönlendir

Tivibu Ev

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Mahmut Yıldız
(düzenlendi)

Yok valla billa ben bişey demedim :(

Kaç lira olacakmış... ?

Tam tamına on iki lira doksan kuruş dedi. Ama kampanya dahilindekilerin fiyatı değişmeyecek gibi de bir laf etti. :p

tarihinde Mahmut Yıldız tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Tam tamına on iki lira doksan kuruş dedi. Ama kampanya dahilindekilerin fiyatı değişmeyecek gibi de bir laf etti. :p

Hd maxi paket mi bu ?

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Hd maxi paket mi bu ?

Benim ki hd maxi evet.

Aman Emmi, gözünü seveyim, Kayseri'de şu var falan deme.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Yok demeyeceğim... Taahhüdün ne kadar... ?

Bir yıl.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

yahu bunlar söz birliği mi etti.işte tivibu da 1 mayısta 12,90 dedi bana :bambam:

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Bana da :(

Faruk,dün ben ttnet sitesindeki tivibu kısmından,bize ulaşın kısmına şikayet olartak yazdım.bence sen de yaz.en azından koyun gibi tepkisiz kalmadığımız görsünler

:rtfm:

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Mehmet Ozyurek

Ben de 20 Marttan beri D-Smartı kapattırmaya uğraşıyorum... Hala kapatmadılar.. Nisan faturası da çıktı...

Her aramamda biz size döneceğiz diyorlar..

Benim telefondaki konuşmalarım artık seviyesizleşti.. En son bugün de 48 saat içinde bu işi çözmezseniz pazartesi gelip kapınızı pencerenizi kırarım.. rezil olurum ama sizi de rezil ederim dedim...

Siz siz olun, taahhüt verirken taahhüt de alın :D

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Ben de 20 Marttan beri D-Smartı kapattırmaya uğraşıyorum... Hala kapatmadılar.. Nisan faturası da çıktı...

Her aramamda biz size döneceğiz diyorlar..

Benim telefondaki konuşmalarım artık seviyesizleşti.. En son bugün de 48 saat içinde bu işi çözmezseniz pazartesi gelip kapınızı pencerenizi kırarım.. rezil olurum ama sizi de rezil ederim dedim...

Siz siz olun, taahhüt verirken taahhüt de alın :D

1.5 yıl taahüdüm var ; ozamana ne olur bilinmez :D

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

yaz saatine geçildiğinden beri benim motorola marka tivibu epg bilgilerini (yayın akışları,hangi kanalda hangi gün hangi saatte ne var)yanlış gösteriyordu.daha doğrusu saatleri kaymıştı.bir program etiketliyordum,uyarı verip o kanala ve programa geçtiğinde iş işten geçmiş program bitmiş oluyordu.10 gün kadar önce arayıp durumu anlattım.klasik cevap,modemi ve cihazınızı fişten çekip takın.yaptık zaten kardeşim.

ertesi gün arayıp eve gelip bakalım dediler,gelin dedim.

netice eski cihaz gitti,airties marka yeni cihaz geldi.sorun çözüldü.

bu arada daha İLK tivibu faturamı bu ay ödeyeceğim.2012 nin 8. mi 9. mu ayı ne üye olmuştum,2 ay bedavaydı 6-7 ay geçti,ilk fatura bu ay sonu :)

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Benim d-smart 12,97 tl geldi.

Ama salak bina yüzünden f1 izleyemeyeceğim. Anten dönmüş ve bir kart mı ne yanmış.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Hala D-Smart iptal olmadı...

Artık arayınca önce akraba oluyoruz, sonra konuşuyoruz...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Hala D-Smart iptal olmadı...

Artık arayınca önce akraba oluyoruz, sonra konuşuyoruz...

Benim de 2,5 ay sürmüştü üstad iptal talebim. O kadar laftan sonra yeniden D-Smart'a üye oldum o da ayrı tabi:)

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Valla bilmiyorum ne olacak... Ben artık tüm insanlığımı bir kenara bırakıp sonra numaralarını çeviriyorum...

En az 10 defa görüştüm.. .Hiç birinin dediği diğerini tutmuyor...

Allah sonumu hayretsin...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mehmet Ozyurek

39. gün süren, çoğunda hakarete varan, bazen de suç unsuru teşkil edebilecek cümlelerin kurulduğu en az 20 görüşme sonucunda, Nisan ayı faturasını iptal ettirip, D-Smart üyeliğimi de kapattırmayı başardım...

Ancak, şunu belirtmeliyim ki.. Bana orada çalışan bir insan evladı yardım etti.. Bir aramamda bizzat ilgileneceğini söylemiş ve daha sonra bilgi vermişti..

Bunun dışında, facebook sayfasına yazdığım yorumların etkili olduğunu düşünüyorum...

Bu günüme çok şükür...

Artık maxi paketi 10 liraya da verseler D-Smart'tan üyelik bitiş taahhüdü almadan girmem... Yani onlardan taahhüt isterim...

Sonuç.. 24 ay'ın genelinde aylık 20 lira ödedim... Sözleşme gereği Next Hd receiver bende kaldı...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

geçmiş olsun.hayli zor oldu bunlardan kurtulmak.ne diyorlardı ki,üyeliği kapatmıyorlardı?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
geçmiş olsun.hayli zor oldu bunlardan kurtulmak.ne diyorlardı ki,üyeliği kapatmıyorlardı?

Her seferinde değişik bir şey diyorlardı...

25 Mart : İlk cevap, tamam üyeliğinizi iptal edeceğiz.

28 Mart : Merak etmeyin, nisan faturası çıkmayacak. 48 saat içinde size döneceğiz.

1 Nisan : Fatura çıksın sorun değil, hemen kayıt oluşturuyorum, 48 saat içinde size döneceğiz.

5 Nisan : Siz cihaz talebinde bulunmuşsunuz, farklı bir birim ilgilenecek.. hemen kayıt oluşturuyorum, 48 saat içinde size döneceğiz.

10 Nisan : Yeniden üyelikten ayrılma talep dilekçesi ve kimlik fotokopisi göndermeniz gerekiyor, daha önceki belge cihaz devri için kullanılacak.

13 Nisan : Bize borcunuz var, borcunuz varken üyelikten ayrılamazsınız.. (Nisan Faturası)

15 Nisan : Cihaz bedeli olarak bir fatura çıakcak, onu ödeyeceksiniz, ondan sonra üyeliğiniz sonlandırılabilir.

18 Nisan : Bizde iptal talebiniz yok, yeniden göndermelisiniz..

21 Nisan : Beyfendi ben sizi çok iyi anladım, hemen bir yetkili ile görüşüp size döneceğim... Telefonda bekledim ve döndü, iptaliniz yapılacak dedi.. hemen kayıt oluşturuyorum, 48 saat içinde size döneceğiz.

25 Nisan : Abi bana güven telefonunu kendi not defterime kaydediyorum, bizzat ilgileneceğim ve size bilgi vereceğim.

28 Nisan : Nisan faturasını ödemelisiniz...

29 Nisan: Faturanız iptal edildi. üyeliğiniz sonlandırılacak..

Bu arada, benim cevaplarım...

* Sizi istemiyorum.

* Cihaz devri falan talep etmiyorum, sözleşme gereği cihaz zaten benim.

* Bana bir erkek bağlayın, size küfretmek için terbiyem müsade etmiyor.

* Boşa çirkefleşmeyin, nisan faturasını ödemeyeceğim.

* Hiç kimse bu cihazı benden alamaz..

* 48 saat diyene ağır konuşurum, çünkü daha dönen olmadı..

* Suç işliyorsunuz, Hakaret davası açarız dediklerindeki cevabım.. Daha büyük suçlar işlemek için gerekli kine ve hırsa sahibim, gelip binanıza araba ile gireceğim.

* Kapınızda lastik yakıp, medyayı toplayacağım.

* Eğer cümlen 48 saat ile bitecekse.. seninde....

* Bunlar dışında burada yazmak için terbiyemin müsaade etmediği 10'larca ağır söz...

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Engin Deniz

Geçmiş olsun abi, bir Smile ADSL mağduru olarak daha önce uyarmıştım seni :p

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Geçmiş olsun abi, bir Smile ADSL mağduru olarak daha önce uyarmıştım seni :p

Tivibuyu uzun süre kapattırmak istemiyorum, aynı macerayı tekrar yaşamaktan korkarım.. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

D smartı kapattırmanın en güzel yolu karşıdaki kişiyi gerçekten kullanmaya ihtiyacınızın olmadığını anlatabilmek.. A firmasına geçicem b firması daha ucuz derseniz uzatıyorlar. En güzel bahane yurt dışına taşınıyorum demek.. O zaman pek alternatifleri kalmıyor. Evlenmeden önceki aboneliğimi fazla uğraşmadan iptal ettirdim.. 15 günde bir arayıp indirim teklif ediyorlar hala en son % 70 indirim teklif ettiler :D

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Her seferinde değişik bir şey diyorlardı...

25 Mart : İlk cevap, tamam üyeliğinizi iptal edeceğiz.

28 Mart : Merak etmeyin, nisan faturası çıkmayacak. 48 saat içinde size döneceğiz.

1 Nisan : Fatura çıksın sorun değil, hemen kayıt oluşturuyorum, 48 saat içinde size döneceğiz.

5 Nisan : Siz cihaz talebinde bulunmuşsunuz, farklı bir birim ilgilenecek.. hemen kayıt oluşturuyorum, 48 saat içinde size döneceğiz.

10 Nisan : Yeniden üyelikten ayrılma talep dilekçesi ve kimlik fotokopisi göndermeniz gerekiyor, daha önceki belge cihaz devri için kullanılacak.

13 Nisan : Bize borcunuz var, borcunuz varken üyelikten ayrılamazsınız.. (Nisan Faturası)

15 Nisan : Cihaz bedeli olarak bir fatura çıakcak, onu ödeyeceksiniz, ondan sonra üyeliğiniz sonlandırılabilir.

18 Nisan : Bizde iptal talebiniz yok, yeniden göndermelisiniz..

21 Nisan : Beyfendi ben sizi çok iyi anladım, hemen bir yetkili ile görüşüp size döneceğim... Telefonda bekledim ve döndü, iptaliniz yapılacak dedi.. hemen kayıt oluşturuyorum, 48 saat içinde size döneceğiz.

25 Nisan : Abi bana güven telefonunu kendi not defterime kaydediyorum, bizzat ilgileneceğim ve size bilgi vereceğim.

28 Nisan : Nisan faturasını ödemelisiniz...

29 Nisan: Faturanız iptal edildi. üyeliğiniz sonlandırılacak..

Bu arada, benim cevaplarım...

* Sizi istemiyorum.

* Cihaz devri falan talep etmiyorum, sözleşme gereği cihaz zaten benim.

* Bana bir erkek bağlayın, size küfretmek için terbiyem müsade etmiyor.

* Boşa çirkefleşmeyin, nisan faturasını ödemeyeceğim.

* Hiç kimse bu cihazı benden alamaz..

* 48 saat diyene ağır konuşurum, çünkü daha dönen olmadı..

* Suç işliyorsunuz, Hakaret davası açarız dediklerindeki cevabım.. Daha büyük suçlar işlemek için gerekli kine ve hırsa sahibim, gelip binanıza araba ile gireceğim.

* Kapınızda lastik yakıp, medyayı toplayacağım.

* Eğer cümlen 48 saat ile bitecekse.. seninde....

* Bunlar dışında burada yazmak için terbiyemin müsaade etmediği 10'larca ağır söz...

:shok: Mehmet,senin gibi bir adamı bu hale getirdilerse yansın bu dünya.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Arkadaşım ile birlikte almıştık, o üç ay uğraştı ve cihazı da alamadı...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
:shok: Mehmet,senin gibi bir adamı bu hale getirdilerse yansın bu dünya.

Önder, arıyorum... Her şey yolunda, beyfendi kayıtları görüyorum.. Sorun yok, 48 içinde iptal olacak diyorlar.. Eyvallah diyorum teşekkür edip kapatıyorum..

Dönmüyorlar, üç gün sonra arıyorum.. İptal talebiniz yok, göremiyorum,

Sonra arıyorum, o talep cihaz için kullanılmış yeni talep alayım isterseniz diyorlar.

Daha sonra, nisan faturasını ödemezseniz bu iş olmaz diyorlar..

Bu şekilde onlarca tuzak cümle.. İnsan fıttırıyor...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...