İçeriğe Yönlendir

Tivibu Ev

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Ödemedim çünkü...

Taahhüt verdim.. 2 ay beleş, sonraki 10 ay sabit 39,90 canım....

Canlı destek geliyor :) Telefonunu aç :D

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
(düzenlendi)

Beni de aradılar deneyelim bakalım.

Murat,ilk 2 ay tüm kanallar açıkken,film klasörleri falan(seç izle) çok güzel de,9,90 lık pakete döndürünce mosmor oluyorsun.2 ay alıştığın bir sürü güzellik uçup gidiyor :(

ama "tekrar izle" açık kalıyor,canlı yayını dondurma-geri sarma falan standart.gene de güzel yani.memnunum.

en çok da hanımın işine yarıyor.yemekten sonra sofrayı toplarken muhteşem yüzyılı durduruyor,mutfakta işi bitip dönünce devam ediyor.fekaaaat,11 de biten diziler bizim evde 12 ye kadar sürüyor bazen :D

tarihinde Önder Özcan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Murat,ilk 2 ay tüm kanallar açıkken,film klasörleri falan(seç izle) çok güzel de,9,90 lık pakete döndürünce mosmor oluyorsun.2 ay alıştığın bir sürü güzellik uçup gidiyor :(

ama "tekrar izle" açık kalıyor,canlı yayını dondurma-geri sarma falan standart.gene de güzel yani.memnunum.

en çok da hanımın işine yarıyor.yemekten sonra sofrayı toplarken muhteşem yüzyılı durduruyor,mutfakta işi bitip dönünce devam ediyor.fekaaaat,11 de biten diziler bizim evde 12 ye kadar sürüyor bazen :D

Çok ara verme sende otur kalkma başından.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Yalnız,12 ve 1. ayın Net faturalarını ödememişsin :D:D:D 1ay daha ödemezsen,kapanacak Açtırmak içinde 15tl ödeyecekmişsin :p

Ulen Hakan.. valla haklıymışsın.. iyi ki kurcalamışız...

Ben iyice beleşçi olmuşum ya.. :D

İş bankası kredi kartımda otomatik ödemede imiş.. 11 ayda kart yenilenmiş.. dolayısı bizim talimat bitmiş.. Evet telekoma borçluyum :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
:D 2ay ücretsiz kampanyasını almışsın,sonra bide 2ay deneme almışsın maşallah :D Bunun için aslında sen,12/09/12de bağlatmışsın ama,4ay nasıl bedava alabildisyen artık :D , 26.01.13 olarak görünüyor :D

Olay şöyle oldu... 12/09'da bağlandı ancak, bir sebeple iki aya yakın süre resmi kurulumu yapılmadı... 2 ay kayıtsız kullandım.. 2 aydan sonra resmi kurulumu yapıldı ve 2 ay deneme süresi verildi.. Deneme süresi bittikten sonra 15 gün filmler hediye edildi.. şu an o da bitti..

15 Şubattan itibaren normal vatandaşım... :)

Canlı bağlantı işe yaramış belli :)

Evet.. çok teşekkür ederim :)

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

İş bankası kredi kartımda otomatik ödemede imiş.. 11 ayda kart yenilenmiş.. dolayısı bizim talimat bitmiş.. Evet telekoma borçluyum :)

:hahahoho:

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

ben telekomdan(aslında ttnet) geliyorum,ödenmemiş 2 aylık borcunuz görünüyor,lütfen aşağıda vereceğim i-bana borcunuzu yatırınız. :p

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Valla henüz fatura görenimiz yok :D

Muhtemelen internet faturamıza yansıyacak...

ben telekomdan(aslında ttnet) geliyorum,ödenmemiş 2 aylık borcunuz görünüyor,lütfen aşağıda vereceğim i-bana borcunuzu yatırınız. :p

Hıhı.. gönderdim :p

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Bizim bir şey yapmamıza gerek yok ve faturaya (internet) yansıyor ödeme , yanılmıyorum değil mi ? .

evet.ttnet faturasıyla beraber ödenecek.tabi onun takibi de e-faturadan yapılcak.basılı fatura gelmiyor

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bizim bir şey yapmamıza gerek yok ve faturaya (internet) yansıyor ödeme , yanılmıyorum değil mi ? .

Doktor sana püf noktasını söyleyeyim..

Eğer ki almayı düşünüyorsan, İlk başlarda HD kanalları izleyemez isen, bunları izlemek için ısrarcı olma :)

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Valla ben Hasan Basri'ye inat.. 5. beleş ayın içindeyim.. Fatura falan görmedim hala :D

Bakalım fatura ne zaman gelecek...

Abi senin evden hat çeksek olmaz mı :) Kaç metre kablo gider ki :p

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Dur Ayhan.. aslında fatura geliyormuş da biz ödemiyor muşuz.. :)

Ödedim geldim şimdi iki tane :D

Tabi tivibu yok ödediklerimin içinde normal internet var...

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Dur Ayhan.. aslında fatura geliyormuş da biz ödemiyor muşuz.. :)

Ödedim geldim şimdi iki tane :D

Tabi tivibu yok ödediklerimin içinde normal internet var...

E sen normal interneti ödemiyormuşsun..Tivibuyla alakası yok değil mi?

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Abi benim abone olalı 3 ay oldu neredeyse . 2 ay dolunca bazı kanallar yok oldu . faturama yansıyan bir şey olmayınca şüphelendim . ayrıca bir talimat vermeyeceğiz yani..

hayır vermeyeceğiz.

bana da 3 aydır gelmiyor fatura.dün akşam aradım sorun yok dediler,bu ay sonu başlayacakmış benim taksimetre

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

E sen normal interneti ödemiyormuşsun..Tivibuyla alakası yok değil mi?

Evet... tivibu yansıması yok henüz..

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

kesin mi ? :) sana ödettiririm abi demedi deme :)

ee şeeeyy :rolleyes: kem küm.

sorun yok.ttnet faturana ek olacak

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Önder Özcan

bugün tivibu bir kez daha aradı.3 ay bedava tivibu cep kampanyası var dedi.siz veya aileniz android telefon ya da ayfon kullanıyor musunuz dedi.

başım dik bir şekilde hayır dedim (nokia e72 symbian sanırım di mi?),android yok,ayfon yok.peki tablet kullanıyor musunuz-ayped gibi dedi,ona da hayır cevabını verdim.o zaman yapabileceğim bir şey yok dedi,bu cihazlardan birini kullanmaya başlarsanız ve kampanyamız devam ediyorsa araryın faylananın dedi.peki dedim.

demem o ki;akıllı telefon kullanan tivibucular,bedava 3 ay tivibu cep kampanyası varmış,sizi aramazlarsa siz arayın bence.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Benim hızı düşürdüler artırmıyorlar...

Ha sıkıntım yok ama, hızın düşmeyecek diye söz vermiştiniz dedim.. Hızımı geri istiyorum dedim.. Tivibu'dan da vazgeçmiyorum dedim...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

işin açığı ben hiç hız testi yapmadım yapsam mı acaba :unsure2: bir de şey var,bizi geçen ay fiber net yaptılar,hat döşemişlerdi,önce 2-3 ay önce yeni modem verdiler sonra arayıp fiber oldunuz hızınız 20 olacak dediler.tivibu bundan düşürmüş müdür akşam bakalım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Tivibu kurunca, hızınız etkilenmeyecek biz ayarlayacağız demişlerdi..

Hızı 12 mbps yapmışlardı dolayısı ile etkilenmemiştim..

Şimdi 8

tivibu açınca 5,5, hd açınca 2,8'e düşüyor...

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Tivibu kurunca, hızınız etkilenmeyecek biz ayarlayacağız demişlerdi..

Hızı 12 mbps yapmışlardı dolayısı ile etkilenmemiştim..

Şimdi 8

tivibu açınca 5,5, hd açınca 2,8'e düşüyor...

2,8 :shok:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

2,8 :shok:

Evet ben de böyle yapıyorum :shok:

Hd yayın açarsam bana 2,8 ancak kalıyor..

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Hd yayın açarsam bana 2,8 ancak kalıyor..

Zamanın da uyardım ama dinlemedin, buraya cihazı geri verdim diye yazdığını da göreceğiz gibi geliyor bana... :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...