Serkan Toker 16 Şubat 2013 Paylaş 16 Şubat 2013 Ben reklam vermelerini bekliyorum Sen bir cv gönder, olmadı buraya abonelik sayfasının linkini ekle... Yorum bağlantısı
Misafir 16 Şubat 2013 Paylaş 16 Şubat 2013 Ben fatoşa söyliyeyimde,müdürlerine desin seni Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Bügün baya griptin evde yattım bütün gün tivibu olmasa çok sıkılacaktım bu kadar ummuyordum belgesel kanalları,filmler harika..... 9.9 lıkda animal planet olmayacakmı Mehmet abi, sosyal tivubudan seni ve Mahmut abiyi buldum ekledim bu arada forumdaki ismimi kullanıyorum bitişik olarak eklemek isteyen olursa eklesin, Babamların eve de taktırıcam internet abonesi değiller sanırım sadece telefon aboneliğide yetiyormuş. animal planet 9,90 lık pakette yok.discoverynin diğer kanalları da yok maalesef arkadaş eklemeye bir kere bakmıştım,arkadaşların ne izlediğini ne ettiğini biliyorlarmış eklemedim kimseyi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Şubat 2013 Yazar Paylaş 19 Şubat 2013 Bügün baya griptin evde yattım bütün gün tivibu olmasa çok sıkılacaktım bu kadar ummuyordum belgesel kanalları,filmler harika..... 9.9 lıkda animal planet olmayacakmı Mehmet abi, sosyal tivubudan seni ve Mahmut abiyi buldum ekledim bu arada forumdaki ismimi kullanıyorum Bunu nasıl başardın Ben bi baktım, görmemiştim kimseyi Akşam titreşim gönderrim sana 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 istersen kapanıyor abi o özelliği biliyorm,ama mahsus yazmadım buraya. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Şubat 2013 Yazar Paylaş 19 Şubat 2013 Onaylasana kardeşim arkadaşlık daveti gönderdim. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 (düzenlendi) Onaylasana kardeşim arkadaşlık daveti gönderdim. interaktiften giriliyordu di mi o kısma. şuanda bende arıza var sanırım,interaktif tuşuna basıyorum,cihaz algılıyor ama int.aktif kısım açılmıyor ? 19 Şubat 2013 tarihinde Önder Özcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 20 Şubat 2013 Paylaş 20 Şubat 2013 Benim kinin fişi çekik duruyor. D-smart takılıyorum. Bunda tivibunun hd olmaması da etken. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Şubat 2013 Paylaş 20 Şubat 2013 Sosyal tividen giriliyor abi Emmi ile arkadaş olduk senide ekleyim. akşam baktım olmadı.sosyal tv dediğin yere zaten interaktif yazan tuşa basınca giriyordu sanıyorum.acaba deneme süresi bitince 9,90 lık pakette olmuyor mu arkadaş ekleme falan.o tuş çalışıyordu,arkadaş ekle seçeneği çıkıyordu.şimdi tuşa basıyorum,receiverde ışık yanıyor ama ekranda hiç bir hareket olmuyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Şubat 2013 Yazar Paylaş 20 Şubat 2013 oluyor oluyor Sosyal tv'ye gireceksin.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Şubat 2013 Paylaş 20 Şubat 2013 Sosyal tividen giriliyor abi Emmi ile arkadaş olduk senide ekleyim. oluyor oluyor Sosyal tv'ye gireceksin.. olay çözülmüştür.neden olmuyor diye ttneti aradım,robotik kadın konuşurken herhangi bir sorunda ilk önce modem+receiveri kapatıp açın,çözülmezse arayın dedi.aslında daha önceden tecrübem vardı açma kapama konusunda ama aklıma gelmemişti.modem+receiveri kapatıp açtım.receiver bayağı bi geç açıldı.güncelleme yapılıyor yazdı.açıldı ve sorun çözüldü. mozyurek ve BahtiyarKılcı beni listelerine eklemiş kabul ettim tabi.hemen ayrıntılara baktım,emmi discovery interaktif kanalda,bahtiyar da animal planetten habertürke geçmiş ahahaaa. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Şubat 2013 Yazar Paylaş 20 Şubat 2013 Hahaha, dün gece orada bırakmıştım.. bugün hiç oynayan olmamış demekki.. Çocuklar zaten direk seç izleye giriyorlar.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Şubat 2013 Paylaş 20 Şubat 2013 bugün efaturadan şubat ayı internet faturama baktım.çıkmış fatura ama hala tivibu ücreti dahil değil.deneme süresi geçen ayın 22 sinde bitmişti.aradım gündüz.neden tivibu ücreti yok faturada dedim.baktı,daha ücretsiz sürenin bitmesine 2 gün var dedi geçen ay bitti dedim,yakın zamanda paket değişimi yaptınız mı dedi.evet dedim,deneme süresi bitmesine 2 gün kala ful paketten 9.90 lığa geçtim dedim.bu ay da ücretsiz olmasının sebebi odur dedi. yani benim ücretsiz süre 3 aya çıktı. sorun çıkmasın dedim,hiç bir sorun yok dedi hayırlısı bakalım.yalnız,deneme süreniz biterken 9,90 lığa geçmek için aramazsınız tarifeniz full paketten devam eder,parası ona göre gelir Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Şubat 2013 Yazar Paylaş 20 Şubat 2013 Valla ben Hasan Basri'ye inat.. 5. beleş ayın içindeyim.. Fatura falan görmedim hala Bakalım fatura ne zaman gelecek... 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 Valla ben Hasan Basri'ye inat.. 5. beleş ayın içindeyim.. Fatura falan görmedim hala Bakalım fatura ne zaman gelecek... mehmet abi türktelekom almıyo almıyo bi anda aliyo ondan sonra fazla aldığını farkediyo ondan sonra geri odüyo :D 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Şubat 2013 Yazar Paylaş 21 Şubat 2013 mehmet abi türktelekom almıyo almıyo bi anda aliyo ondan sonra fazla aldığını farkediyo ondan sonra geri odüyo :D Yok yok yapmaz.. ben güveniyorum Yorum bağlantısı
Misafir 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 Durdur izle ile,tekrar izle çok işe yarıyor Valla ben Hasan Basri'ye inat.. 5. beleş ayın içindeyim.. Fatura falan görmedim hala Bakalım fatura ne zaman gelecek... Ver numaranı hemen öğreneyim Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 Bu beleşler dünyasını smile fiber internet ile de kullanabilirmiyizki ? Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 Bende d smart maxi paket ve tivibu var. Tivibu hangi paket bilmiyorum. Fırsat olup hiç açmadım. Eşim ara sıra izliyor. Tekrar izle güzel. Filmler hoşuma gitmedi. Hangi paket olduğunu nereden öğrenebilirim? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Şubat 2013 Yazar Paylaş 21 Şubat 2013 Durdur izle ile,tekrar izle çok işe yarıyor Süper bişey.. kızım ve oğlum çok kullanıyor. Reklamları izlediniz, Tivibu duy sesimizi Ver numaranı hemen öğreneyim İki gündür donuyor.. onu da çözsünler Yorum bağlantısı
Misafir 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 2ay ücretsiz kampanyasını almışsın,sonra bide 2ay deneme almışsın maşallah Bunun için aslında sen,12/09/12de bağlatmışsın ama,4ay nasıl bedava alabildisyen artık , 26.01.13 olarak görünüyor Onun üstüne 2ay ekleyincede 4aydır bişi ödememen normal BU ay gelecek olan faturan,9,90 + 40'ta net paketin Yalnız,12 ve 1. ayın Net faturalarını ödememişsin :D:D 1ay daha ödemezsen,kapanacak Açtırmak içinde 15tl ödeyecekmişsin Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 2ay ücretsiz kampanyasını almışsın,sonra bide 2ay deneme almışsın maşallah Bunun için aslında sen,12/09/12de bağlatmışsın ama,4ay nasıl bedava alabildisyen artık , 26.01.13 olarak görünüyor Onun üstüne 2ay ekleyincede 4aydır bişi ödememen normal BU ay gelecek olan faturan,9,90 + 40'ta net paketin Yalnız,12 ve 1. ayın Net faturalarını ödememişsin :D:D 1ay daha ödemezsen,kapanacak Açtırmak içinde 15tl ödeyecekmişsin aynısı bana oldu.kağıt fatura gelmediği için farketmemişim,3 ay ödememişim-tim.kapanmıştı,açma parası almışlardı,uyuz olmuştum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Şubat 2013 Yazar Paylaş 21 Şubat 2013 Yalnız,12 ve 1. ayın Net faturalarını ödememişsin :D:D Ödemedim çünkü... Taahhüt verdim.. 2 ay beleş, sonraki 10 ay sabit 39,90 canım.... Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 Beni de aradılar deneyelim bakalım. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 Bende d smart maxi paket ve tivibu var. Tivibu hangi paket bilmiyorum. Fırsat olup hiç açmadım. Eşim ara sıra izliyor. Tekrar izle güzel. Filmler hoşuma gitmedi. Hangi paket olduğunu nereden öğrenebilirim? ben sanırım(!) dün akşam sana tivibudan arkadaşlık isteği yolladım ekranını mesaj gelmiştir,yenge hanım kullanıyorsa şaşırmıştır,kim bu diye. haber vereyim dedim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts