Mehmet Ozyurek 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 Dün 4440375 aradı... Dedi ki, internetiniz varmış.. Evet var dedim... İki ay ücretsiz Tivibu ev verelim bi deneyin dediler.. İşim çoktu, kısaca detay aldım ve olur dedim.. Bugün getirip kurdular... Çanak, anten vb yok.. Modemi değiştirdiler, receiver bağladılar.. Modemden receiver'a bir kablo çektiler... Fazla kurcalamadım ama Kısaca yorumum : Bu kadar kaliteli bir yayın beklemiyordum, Hd kanallar da var ve çok kaliteli.. Seç izle,tekrar izle, Sinema izle gibi seçimlik ve video gibi kullanılabilen bölümler çok hoşuma gitti.. Herhangi bir donmaya rastlamadım... Diğer özellikleri çok fazla.. Günlük gazeteler, köşe yazıları, facebook ve twitter.. Listeleri çok başarılı, Belgeseller, Haber kanalları, yerel kanallar, ulusal kanallar, çok güzel dizilmiş..Bunlar dışında, digitürkteki bir çok özellik bunda da var.. Discovery'ler yok.. Gelecekmiş.. Natioanl Geographicler ve MyZen gibi kanallar var.. Belli başlı yabancı kanallar var... Euro sportlar var, Bir kaç tane daha yabancı spor kanalı gördüm.. 10 liralık ve 30 liralık paketleri var.. şimdiki fikrim, D-Smart aboneliğim Nisanda bitecek.. alternatif olarak düşünebilirim... http://www.tivibu.com.tr/tivibu-dunyasi.tvb#TabEv Kullanan deneyen var mı, tavsiyeleri olan var mı ? Yorum bağlantısı
Tahir İlter 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 Paketler ve fiyatlar nasıl abi.Mesela şuan senin kullandığın paketin ücretli hali ne? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Ekim 2012 Yazar Paylaş 17 Ekim 2012 Bana maxi paket açtılar.. 30 lira imiş... Tabi benimki iki ay denemelik.. İki aydan sonra istemiyorum dersem, Modem ve receiver'ı herhangi bir telekom bayisini götürüp teslim etmem yeterliymiş... Yada bir paket seçip onunla devam edebilir mişim.. Paketler... https://uyelik.tivibu.com.tr/ev 1 Yorum bağlantısı
Hadi Küçükoğlu 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 Kayınbiraderin evinde var. 9.90 ödüyordu sanırım. sinema kanalları hariç herşeyi var. geri sarma, kayıttan oynatma vs. kullanabiliyor. evde kablonet ve kablotv olmasa düşünürdüm. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 Bir tanıdığımda var, gayet memnun. Tek kötüsü, internetin kesilirse tv izleyemiyorsun Yorum bağlantısı
Tahir İlter 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 Bir tanıdığımda var, gayet memnun. Tek kötüsü, internetin kesilirse tv izleyemiyorsun O zaman mantığı dream box. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Ekim 2012 Yazar Paylaş 17 Ekim 2012 Tek kötüsü, internetin kesilirse tv izleyemiyorsun Evet, sadece bunu düşündüm Ama kulağına kurşun, çok üzün süredir hiç internetimin kesildiğini hatırlamıyorum.. Alt yapımız çok iyi galiba.. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 9,90 lık olan yeterli görünüyor aslında. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 O zaman mantığı dream box. Evet, sadece bunu düşündüm Ama kulağına kurşun, çok üzün süredir hiç internetimin kesildiğini hatırlamıyorum.. Alt yapımız çok iyi galiba.. Dreambox'ın lisanslısı. Bu arada, tivibu izlerken internette gezinme, download testlerini çok iyi yap. Özellikle HD yayın izlerken, kaydederken vs... Yorum bağlantısı
Tahir İlter 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 Peki abi bunun sunduğu kanallar yanında zaten uyduda bulunan kanallar çıkıyor mu? Yorum bağlantısı
Tahir İlter 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 Yine en güzeli dreambox gibi görünüyor.Yıllık 150 lira galiba.Dezavantajları ise 1-Yasal değil 2-Para gönderdiğin kişi hadi kardeşim benden bu kadar derse paran yanar hiç bir hak talep edemezsin 3-Server ayarlama,bulma veya hacı bekler gibi şifre bekleme derdi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Ekim 2012 Yazar Paylaş 17 Ekim 2012 Bu arada, tivibu izlerken internette gezinme, download testlerini çok iyi yap. Özellikle HD yayın izlerken, kaydederken vs... Niye ? İnternet ile alakası yok dediler.. Hatta ,internetinizi hızlandırdık dediler... Kota ile zaten bir bağı yok... 500 açık mı? O ne, bakmadım listeye.. ? Bakayım mı ? Peki abi bunun sunduğu kanallar yanında zaten uyduda bulunan kanallar çıkıyor mu? Yok çıkmıyor, galiba henüz anlaşma yaptığı 113 kanal çıkıyor.. Diğerleri de zamanla çıkmaya başlayacak diye tahmin ediyorum... 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 (düzenlendi) Al al tv buyu al...Umarım pişman olmazsın...Aynı şeyi bana yaptılar .Cuma günü 16 da bağladılar ve ben 18 de söktüm ...aynı anda tv ve bilgisayar yürümedi...Pazartesi günü götürüp teslim ettim...ücretsiz olduğunu söylemişlerdi...bir ay sonra kredi kartımdan 78 lira çekildiğini gördüm...Ki ben otomatik ödeme falan da vermemiştim..internet ücretinin için verilen ödeme talımatını kullanıp ayrıca bu hizmetinde parasını aldılar ve en üst abonelikten...Defalarca itiraz ettim ama nafile paramı alamadım ve tüm ailenin tüm telefon ve internet bağlantılarını iptal ettirdim...TV bu ya ettiğim küfürden buradan Rizeye yol olur... Gene de hayırlı olsun... 17 Ekim 2012 tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 Niye ? İnternet ile alakası yok dediler.. Hatta ,internetinizi hızlandırdık dediler... Kota ile zaten bir bağı yok... Hızlandırdılar, mecburlar. Yoksa HD izleyemezsin. İnternetle tabiiki alakası var. Kota alakasız. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Ekim 2012 Yazar Paylaş 17 Ekim 2012 sistemi kurmaya gelen kişi çok samimi idi.. Şu ana kadar kurduğum kişiler arasında beğenmeyen görmedim dedi.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 beni bu konu için tam 3 kere aradılar,her seferinde olur denemek istiyorum dedim,"arkadaşlar sizi arayıp randevu alcak"dediler,bir daha arayan olmadı.en son 3 gün önce pazartesi gene aradılar,durumu izah ettim,randevu için aramıyorlar dedim.kontrol etti,cep telefonunuz sistemde kayıtlı değil ondan arayamışlardır dedi (bu arada beni her seferinde cepten arıyorlar,bu konuşma da cepten yapılıyor).peki dedim cebimi kayıt etti.sizi arayacaklar dedi. dün öğlen aradılar nihayet,bugün için gelelim dediler.ben de "beni arayan kişi pazar da kurulum yaptığınızı söyledi,pazar gelin ben de evde bulunayım" dedim.peki tekrar arayacağız deyip kapattılar.büyük ihtimal bana da pazar günü kurulum yapacaklar.(3 ayın sonunda nihayet,her ay 1 kere arıyorlar) şuan evde hem digitürk başlangıç paket hem de türksat uydu yayını var.bunu beğenirsem digitürkü kapatacağım. kurulum yapılsın ben de ayrıntı yazarım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Ekim 2012 Yazar Paylaş 17 Ekim 2012 Al al tv buyu al...Umarım pişman olmazsın...Aynı şeyi bana yaptılar .Cuma günü 16 da bağladılar ve ben 18 de söktüm ...aynı anda tv ve bilgisayar yürümedi...Pazartesi günü götürüp teslim ettim...ücretsiz olduğunu söylemişlerdi...bir ay sonra kredi kartımdan 78 lira çekildiğini gördüm...Ki ben otomatik ödeme falan da vermemiştim..internet ücretinin için verilen ödeme talımatını kullanıp ayrıca bu hizmetinde parasını aldılar ve en üst abonelikten...Defalarca itiraz ettim ama nafile paramı alamadım ve tüm ailenin tüm telefon ve internet bağlantılarını iptal ettirdim...TV bu ya ettiğim küfürden buradan Rizeye yol olur... Gene de hayırlı olsun... Bende internette bir sıkıntı yok... Senin alt yapın ölüymüş.. Alamazlar Hoca, onlar telefonda bana onaylıyormusunuz derken, ben de onlara ücretsiz olduğunu onaylattırdım.. Görüşmenin tarih ve saatini de kaydettim.. Mahkemeye verir sürüm sürüm süründürrüm... 4 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 Abi sözleşme yapılmıştır mutlaka diye düşünüyorum.Sözleşmeyi okudun mu? Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 Alamazlar Hoca, onlar telefonda bana onaylıyormusunuz derken, ben de onlara ücretsiz olduğunu onaylattırdım.. Görüşmenin tarih ve saatini de kaydettim.. Mahkemeye verir sürüm sürüm süründürrüm... He he...buna inanıyorsun demi... Bol şans... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Ekim 2012 Yazar Paylaş 17 Ekim 2012 şuan evde hem digitürk başlangıç paket hem de türksat uydu yayını var.bunu beğenirsem digitürkü kapatacağım. kurulum yapılsın ben de ayrıntı yazarım Bende de, hem Dsmart hem normal uydu var.. Yorum bağlantısı
Necat Ertan 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 Yine en güzeli dreambox gibi görünüyor.Yıllık 150 lira galiba.Dezavantajları ise 1-Yasal değil 2-Para gönderdiğin kişi hadi kardeşim benden bu kadar derse paran yanar hiç bir hak talep edemezsin 3-Server ayarlama,bulma veya hacı bekler gibi şifre bekleme derdi. İzmir'de 6 aylık için 100-120 tl talep ediyorlar, sırf bunun için internet bulundurmak gerekiyor. Zırt pırt yayın kesiliyor. Ben Digitürk'e geçtim rahat ettim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 Bende internette bir sıkıntı yok... Senin alt yapın ölüymüş.. Alamazlar Hoca, onlar telefonda bana onaylıyormusunuz derken, ben de onlara ücretsiz olduğunu onaylattırdım.. Görüşmenin tarih ve saatini de kaydettim.. Mahkemeye verir sürüm sürüm süründürrüm... Abi TT'den bahsediyoruz. İnternet+Telefon usulsuz diye karar çıktığında "tamam telefon hizmeti almayın, ben ayrıca hizmet bedeli keseceğim" diyen firmadır... 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 İzmir'de 6 aylık için 100-120 tl talep ediyorlar, sırf bunun için internet bulundurmak gerekiyor. Zırt pırt yayın kesiliyor. Ben Digitürk'e geçtim rahat ettim Tabi internet şart.Kullanan arkadaşım var senelik 150 gibi bir rakamdan bahsetti ama senin de dediğin gibi abi yayın sıkıntısı oluyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 Niye ? İnternet ile alakası yok dediler.. Hatta ,internetinizi hızlandırdık dediler... vesile ile bir konuşmaya şahit olmuştum, istedikleri aboneye, istedikelri kadar hız verebiliyorlar :bilabedel Yorum bağlantısı
Recommended Posts