İçeriğe Yönlendir

Fiesta Aux Girişi Hakkında

Musa Kuru

Recommended Posts

Kadir Türkeli
  Uğur Samyeli yazdı:

Vitesin hemen sol tarafında olması lazım.Bewnim 2006 da orada.

Uğur Bey, Vites cevresini söktüm, birsey goremedim , belkide ben iyi bakamadim.

Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli

Abiler kullanma klavuzunda gösterir mi bu aux cikisinin nerede oldugu?

Yorum bağlantısı
Utku Gömeç

2004 fiesta da aux girişi yok. benim sorum 2004 fiesta ya nasıl aux girişi yapılır.yada yapılabilir mi ??? Yapan arkadaşlar var mı .Teyibi değiştirmek istemiyorum sırf bu yüzden.Yardımlarınızı bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli
  Utku Gömeç yazdı:

2004 fiesta da aux girişi yok. benim sorum 2004 fiesta ya nasıl aux girişi yapılır.yada yapılabilir mi ??? Yapan arkadaşlar var mı .Teyibi değiştirmek istemiyorum sırf bu yüzden.Yardımlarınızı bekliyorum.

Anladim, muzik dinlemek icin usb kullaniriz bizde napalim :) cakmaklik var Allahtan :)

Yorum bağlantısı
  • 5 yıl sonra...
Alp Tankut

Selamlar 2008 model fiesta aracimda aux girisine kablo taktigimde gevsek kaliyor. Muzik calarken falan sorun yok ama bazen ses tek hoparlöre dusuyor elimle oynattigimda düzeliyor. Aslinda bi gevseklik var sanki kablo da cok kolay girip cikiyor yuvaya. Var midir bi cozumu?

Yorum bağlantısı
Deniz Kom

Aynı durum benim Fiesta aracımda da oluyordu. aux soketi biraz dandik. Değiştirmek gerekiyor. 

Yorum bağlantısı
Alp Tankut
  Deniz Kom yazdı:

Aynı durum benim Fiesta aracımda da oluyordu. aux soketi biraz dandik. Değiştirmek gerekiyor. 

Genişlet  

Nerden bulabiliriz parcayi sizin bilginiz var mi?

Yorum bağlantısı
Deniz Kom
  Alp Tankut yazdı:

Nerden bulabiliriz parcayi sizin bilginiz var mi?

Genişlet  

Gebze'de bir Ford yedek parçacısı vardı. Ben ihtiyaçlarımı onunla çözmüştüm. https://urun.n11.com/oem-yedek-parca/aux-girisi-soketi-ford-fiesta-focus-cmax-mondeo-P313583615?gclid=EAIaIQobChMIkYvzhKO85wIVlvdRCh2sfgTHEAQYASABEgKiW_D_BwE&gclsrc=aw.ds ilan sahibiyle iletişime geçip şase numaranızla doğrulatmayı deneyebilirsiniz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alp Tankut
  Deniz Kom yazdı:

Gebze'de bir Ford yedek parçacısı vardı. Ben ihtiyaçlarımı onunla çözmüştüm. https://urun.n11.com/oem-yedek-parca/aux-girisi-soketi-ford-fiesta-focus-cmax-mondeo-P313583615?gclid=EAIaIQobChMIkYvzhKO85wIVlvdRCh2sfgTHEAQYASABEgKiW_D_BwE&gclsrc=aw.ds ilan sahibiyle iletişime geçip şase numaranızla doğrulatmayı deneyebilirsiniz. 

Genişlet  

Parcayi degistirince cozuldu mu sorununuz gevseklik gecti mi?

Yorum bağlantısı
Deniz Kom
  Alp Tankut yazdı:

Parcayi degistirince cozuldu mu sorununuz gevseklik gecti mi?

Genişlet  

Evet hallolmuştu. Dediğim gibi, bölgenizde herhangi bir oto elektrikçisinde de bu parça bulunabilir. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
İlke Demir

Telefonu bağlıyorsanız eğer şu ara kabloyu şiddetle tavsiye ederim. Bunun iki ucu aynı değil. Dört parçalı olan ucu telefona, üç parçalı olan kısım aux girişine takılıyor. Ben bununla hallettim aynı sıkıntıyı. 

https://m.trendyol.com/teknoduvar/mikrofonlu-aux-kablosu-3-5-mm-altin-uclu-jak-p-34955984?boutiqueId=394748&gclid=EAIaIQobChMI1rTfhv_B5wIVhbHtCh0LmQo2EAQYDSABEgI92PD_BwE

Yorum bağlantısı
Alp Tankut
  İlke Demir yazdı:

Telefonu bağlıyorsanız eğer şu ara kabloyu şiddetle tavsiye ederim. Bunun iki ucu aynı değil. Dört parçalı olan ucu telefona, üç parçalı olan kısım aux girişine takılıyor. Ben bununla hallettim aynı sıkıntıyı. 

https://m.trendyol.com/teknoduvar/mikrofonlu-aux-kablosu-3-5-mm-altin-uclu-jak-p-34955984?boutiqueId=394748&gclid=EAIaIQobChMI1rTfhv_B5wIVhbHtCh0LmQo2EAQYDSABEgI92PD_BwE

Genişlet  

Deneyecegim tesekkur ederim

Yorum bağlantısı
İlke Demir
  Alp Tankut yazdı:

Deneyecegim tesekkur ederim

Genişlet  

Hatta ben soketi de yetkili serviste değiştirdiğim halde başka kablo kullandığımdan olmadı da bunu biri söyledi o gün bu gündür sıkıntısız kullanıyorum.

Yorum bağlantısı
Hakan Tarım

Alp arkadaşın yerinde olsam, tanıdık bir elektronikçiye gider teybi açtırtır, adam akıllı soket yaptırırdım. Üniversal olursa bi daha sorun çıkarmaz.

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Muharrem ZURNACI

Merhaba, aracımda yer alan AUX ve USB tam çalışmıyor. Şöyle ki; AUX'a bağladığımda telefonumu hışırtılı bir ses ile müzik çalıyor (ANKER marka AUX kullandım). USB'de de telefonumun ve eşimin telefonunun orijinal kabloları ile bağlamaya çalıştık (Android ve İOS) fakat şarj oluyor uyarısı geliyor fakat hemen ardından bağlantı kesiliyor ve bu şekilde bağlanıp bağlantı gidiyor. 2 saniye bağlanıp kopuyor. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Yorum bağlantısı
Muharrem ZURNACI

Merhaba, aracımda yer alan AUX ve USB tam çalışmıyor. Şöyle ki; AUX'a bağladığımda telefonumu hışırtılı bir ses ile müzik çalıyor (ANKER marka AUX kullandım). USB'de de telefonumun ve eşimin telefonunun orijinal kabloları ile bağlamaya çalıştık (Android ve İOS) fakat şarj oluyor uyarısı geliyor fakat hemen ardından bağlantı kesiliyor ve bu şekilde bağlanıp bağlantı gidiyor. 2 saniye bağlanıp kopuyor. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Yorum bağlantısı
Muharrem ZURNACI
  Çağlar Bayur yazdı:

yeni kablolar deneyin, soketlerin içinde toz vs. varsa dikkatlice temizleyin, kontak spreyi ile

Genişlet  

Çağlar Abi yeni kablolarla denedim. Soketin için bir kürdanın etrafına çift taraflı bant sararak içini temizledim. Kontak spreyi ile değil ama kompresör ile hava basıncı ile temizledim. USB ve AUX aynı durumda. AUX'da hışırtı var, USB okuyor-okumuyor durumunda.

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
  Muharrem ZURNACI yazdı:

Genişlet  

Hışırtılı sesin sebebi cihaz değilde telefonun girişi olmasın? Başka cihazla denediniz mi? 

Usb çıkışından telefonu şarj edebilmek için 4-5 kere çıkar tak yapmanız lazım kesilir yoksa. Yeni nesil cihazlarda hızlı şarj var ve uyumsuzluk yapıyor koruma amaçlı şarjı kesiyor. 4-5 deneme sonrası şarj olacaktır. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muharrem ZURNACI
  Ü.Emre Kartal yazdı:

Hışırtılı sesin sebebi cihaz değilde telefonun girişi olmasın? Başka cihazla denediniz mi? 

Usb çıkışından telefonu şarj edebilmek için 4-5 kere çıkar tak yapmanız lazım kesilir yoksa. Yeni nesil cihazlarda hızlı şarj var ve uyumsuzluk yapıyor koruma amaçlı şarjı kesiyor. 4-5 deneme sonrası şarj olacaktır. 

Genişlet  

Dostum AUX konusunda şöyle ki; ben android eşim ios cihazlar kullanıyoruz. İkisinde de aynı sorunu yaşadık:

Fakat USB konusunda dediğin gibi bir deneme yapmalıyım. Cihazım hızlı şarj özellikli. Tak çıkar yaparak sonuç alabilirsek ne ala :)

Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
  Muharrem ZURNACI yazdı:

Dostum AUX konusunda şöyle ki; ben android eşim ios cihazlar kullanıyoruz. İkisinde de aynı sorunu yaşadık:

Fakat USB konusunda dediğin gibi bir deneme yapmalıyım. Cihazım hızlı şarj özellikli. Tak çıkar yaparak sonuç alabilirsek ne ala :)

Teşekkür ederim.

Genişlet  

Aux soketiniz oksitlenmiş olabilir o durumda. 

Şarj konusu dediğim gibi uğraştırıcı şekilde çalışır. Sorun olarak görmeyin bütün hepsi öyle. 

Öneri olarak ben Teknosadan preo şarj aldım hem ucuz hem de hızlı şarj özelliği var. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...