Musa Kuru 15 Ekim 2012 Paylaş 15 Ekim 2012 Merhaba arkadaşlar. 2006 makyajlı kasadaki orjinal teybinde bulunan aux girişi hakkında bir sorum olucak.. Benim eski bir teybim vardı navitect cdt 6000 mi neydi modeli tam hatırlamıyorum.. bunu kullanırken bi aux kablosu almıştım iki ucuda aynıydı.. onu bir ucunu teypdeki aux girişine diğer ucunu telefona bağlayıp çalabiliyordum.. Ama bu fiestadaki orjinal teypde çalmıyor.. Bunun içiin ayrı bir kablosumu var ? yoksa aux girişimi bozuk Birde aux dan usb bağlamak için bir kablo lazım bana sağlam kaliteli bana yer tavsiye edebilirmisiniz.. daha pratik kablolar varsa hem aux hem usb girişi ikisi birlikte öyle birşey varsada bilgilendirirseniz çok sevinirim.. saygılarımla.. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ekim 2012 Paylaş 15 Ekim 2012 (düzenlendi) Aux girişinden usb bağlanabilen bir dönüştürücü aparat görmedim, teknik olarak da mümkün olmadığını düşünüyorum. Aracınızın orijinal teybinde aux girişi varsa, bu girişi menüden aktif hale getirmeniz gerekebilir. Benim c-max da böyle olmuştu. 15 Ekim 2012 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Orçun Dikayak 15 Ekim 2012 Paylaş 15 Ekim 2012 Aux dan usb bağlama gibi bişey yoktur.Bide 2006 model ise aracınız makyajlı kasa olması lazım vites çerçevesinin yanında ufak bi delik var aux girişi olarak ve orjinal teybiniz comfort modeli ise 6000CD'dir.Bunun üstünden sadece aux tuşuna basmanız yeterli.Eğer yine ses gelmiyorsa aux girişinizde sorun olabilir pek sağlıklı girişler değil bunlar fazla eğrilmeye gelmiyor. Yorum bağlantısı
Hadi Küçükoğlu 15 Ekim 2012 Paylaş 15 Ekim 2012 Aux'dan USB olarak ancak MP3 player takarak çalıştırabilirsiniz. 20 TL civarı bir fiyata USB,SD Card, MMC Card girişli, streo çıkışlı bak 5 TL'ye de varmış http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/mp3-player-data-kablosu-kulaklik-sok-65422650 hemen al olanı 10 TL : http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/mini-mp3-player-pembe-65975796 Yorum bağlantısı
Musa Kuru 15 Ekim 2012 Yazar Paylaş 15 Ekim 2012 Aux girişinden usb bağlanabilen bir dönüştürücü aparat görmedim, teknik olarak da mümkün olmadığını düşünüyorum. Aracınızın orijinal teybinde aux girişi varsa, bu girişi menüden aktif hale getirmeniz gerekebilir. Benim c-max da böyle olmuştu. Aux dan usb bağlama gibi bişey yoktur.Bide 2006 model ise aracınız makyajlı kasa olması lazım vites çerçevesinin yanında ufak bi delik var aux girişi olarak ve orjinal teybiniz comfort modeli ise 6000CD'dir.Bunun üstünden sadece aux tuşuna basmanız yeterli.Eğer yine ses gelmiyorsa aux girişinizde sorun olabilir pek sağlıklı girişler değil bunlar fazla eğrilmeye gelmiyor. İlginiz için teşekkür ederim ama malesef dediklerinizi biliyorum ama bunları yapmama rağmen çalışmıyordu.. başka telefonda denedik çalıştı ve sorunun telefonumdan olduğunu anladık Aux'dan USB olarak ancak MP3 player takarak çalıştırabilirsiniz. 20 TL civarı bir fiyata USB,SD Card, MMC Card girişli, streo çıkışlı bak 5 TL'ye de varmış http://urun.gittigid...ik-sok-65422650 hemen al olanı 10 TL : http://urun.gittigid...-pembe-65975796 tmmdır teşekkürler Yorum bağlantısı
Musa Kuru 15 Ekim 2012 Yazar Paylaş 15 Ekim 2012 Konu kirliliği yapmamak için birtane daha ufak bir sorum olcak.. Haberlerde internette vs cam filmi yasağı kalktı deniliyor.. bu tam olarak kesin bir gerçekmi ? Yani cam filmlerinden dolayı ceza yazılabilirmi ? kaç numara olursa olsun. Ön cam vs.. yürürlüğe girdimi bu işlem tam olarak. Yorum bağlantısı
Orçun Dikayak 16 Ekim 2012 Paylaş 16 Ekim 2012 Çok koyu olmadığı sürece yani görüşünüzü engellemediği sürece ceza kesemezler buda ne demek oluyor çok koyu cam filmi yapmayın koyu oldu mu gerçekten görüş açınızı engelliyor.Aynalarda hiç bişey göremiyosunuz.Ona göre koyulukta film çektirin. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 16 Ekim 2012 Paylaş 16 Ekim 2012 Cam filmi hep yasak, görevli memurun insiyatifi ile alakalı. Yorum bağlantısı
Musa Kuru 16 Ekim 2012 Yazar Paylaş 16 Ekim 2012 Çok koyu olmadığı sürece yani görüşünüzü engellemediği sürece ceza kesemezler buda ne demek oluyor çok koyu cam filmi yapmayın koyu oldu mu gerçekten görüş açınızı engelliyor.Aynalarda hiç bişey göremiyosunuz.Ona göre koyulukta film çektirin. Cam filmi hep yasak, görevli memurun insiyatifi ile alakalı. Onca haber yalan demekki Yorum bağlantısı
Musa Kuru 17 Ekim 2012 Yazar Paylaş 17 Ekim 2012 Ya konuyla bağlantılı diye buraya yazayım.. Önceki teyp de aux kablomla telefonumdan mp3 dinleyebiliyordum ama artık aynı kablo aynı telefonla fiesta makyajlı kasa 6000 cd de dinleyemiyorum.. tüm bağlantılar tamam olduğu halde ses telefondan çıkıyor.. başka telefonlardan deniyorum sorunsuz çalabiliyorum.. Telefon arızalımı yoksa bunun bir ayarımı var telefonda ? Yorum bağlantısı
Orçun Dikayak 18 Ekim 2012 Paylaş 18 Ekim 2012 Başka telefonu deneyebildiğine göre onda sıkıntı olmadığından telefon arızalı derim.Telefon kesmiyosa kulaklık soketinde arıza vardır. Yorum bağlantısı
Musa Kuru 18 Ekim 2012 Yazar Paylaş 18 Ekim 2012 (düzenlendi) Başka telefonu deneyebildiğine göre onda sıkıntı olmadığından telefon arızalı derim.Telefon kesmiyosa kulaklık soketinde arıza vardır. telefonun ayarlarıyla ilgili bir sıkıntı olabilirmi. Edit : Şimdi elimde bir tane mini hoperlör vardı.. yine onu kulaklık girişine bağlayarak denedim sorunsuz çalışıyor hoperlörden ses geliyor. allah allah şimdi telefonda da problem olmadığını göre nerede var problem 18 Ekim 2012 tarihinde Musa Kuru tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Ekim 2012 Paylaş 18 Ekim 2012 (düzenlendi) Telefonun çıkışı nasıl, mono ise ses alamazsın diye biliyorum, stereo olmalı. 18 Ekim 2012 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Orçun Dikayak 18 Ekim 2012 Paylaş 18 Ekim 2012 Ali abi arasa bile bulamaz o monoyu belki olma ihtimalide var tabiki Telefonun ne onu sorabilir miyim? Yorum bağlantısı
Musa Kuru 18 Ekim 2012 Yazar Paylaş 18 Ekim 2012 Telefonun çıkışı nasıl, mono ise ses alamazsın diye biliyorum, stereo olmalı. valla mono mu stereo mu bilmiyorum ama normal kulaklık girişinden. Ali abi arasa bile bulamaz o monoyu belki olma ihtimalide var tabiki Telefonun ne onu sorabilir miyim? telefon modelim samsung galaxy ace plus S7500 ya bu eski teybimde ki aux girişinden aynı kablo ile dinleyebiliyordum.. ama bu teybimden aynı kablo ile aynı telefonum ile dinleyemiyorum.. ses telefondan geliyor. Yorum bağlantısı
Orçun Dikayak 18 Ekim 2012 Paylaş 18 Ekim 2012 Çok garip başka arkadaşın telefonunu takıyorum sıkıntı yok diyorsun bende s3 kullanıyorum taktığımda direk aktarıyo yani bi ayar v.s gerekmiyo ikiside android işletim sistemli sonuçta yinede başka kablo denemekte fayda var bence. Yorum bağlantısı
Musa Kuru 18 Ekim 2012 Yazar Paylaş 18 Ekim 2012 Çok garip başka arkadaşın telefonunu takıyorum sıkıntı yok diyorsun bende s3 kullanıyorum taktığımda direk aktarıyo yani bi ayar v.s gerekmiyo ikiside android işletim sistemli sonuçta yinede başka kablo denemekte fayda var bence. evet son çare başka bir kablo denemek.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Ekim 2012 Paylaş 18 Ekim 2012 (düzenlendi) Galaxy ace ise kesin stereodur zaten, bu durumda kablo soket sorunlu sanırım. 18 Ekim 2012 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Musa Kuru 18 Ekim 2012 Yazar Paylaş 18 Ekim 2012 başka telefonlarda çalması da kafamı karıştırıyor ama bi deneyeceğim bakalım umarım kablo sorunludur. Yorum bağlantısı
Muammer Gökay 24 Ekim 2012 Paylaş 24 Ekim 2012 Arkadaslar ben aux girişini bulamadım. Teyibin üstündemi yoksa başka yerde i bu giriş? Yorum bağlantısı
Mert Nazmi Serin 25 Ekim 2012 Paylaş 25 Ekim 2012 Arkadaslar ben aux girişini bulamadım. Teyibin üstündemi yoksa başka yerde i bu giriş? vites körüğünün önünde , çakmak soketinin solunda Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 22 Ocak 2014 Paylaş 22 Ocak 2014 Bende bir soru sormak istiyorum.Konu açmak istemedim.Aux girişinde ki bu ses gidip gelmelerini ve kabloyu taksakta tam olarak sesin gelmemesi sorununu nasıl çözebiliriz. Heleki vites değiştirdiğimde sürekli sağ veya sol kanalın gidip gelmesini engellemek adına ne yapmak gerek? Yorum bağlantısı
Emrah Uludağ 5 Şubat 2014 Paylaş 5 Şubat 2014 Bende bir soru sormak istiyorum. Konu açmak istemedim. Aux girişinde ki bu ses gidip gelmelerini ve kabloyu taksakta tam olarak sesin gelmemesi sorununu nasıl çözebiliriz. Heleki vites değiştirdiğimde sürekli sağ veya sol kanalın gidip gelmesini engellemek adına ne yapmak gerek? Bence başka kablolarla da deneyin. Oto elektrikçilerin çoğu orjinal teyple ilgilenmiyor. Aynı sorunla koca Bursa'da alakasız lokasyonlarda 5 farklı otoelektikçisi de Şemsi Usta ismini verince mecbur gittik gösterdik, meğer bendeki 2 kablo da hatalıymış. Ustanın elindeki kabloyla canavar gibi çalıştı. İnşallah kablodandır, değilse bakacak usta bulmak zor... Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Bir soruda ben sorayim. 2004 Fiesta da aux giris yeri nerede acaba? Bilen var mi ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts