İçeriğe Yönlendir

Silecek Cam Suyu Kapağı Kırıldı

Musa Özondel

Recommended Posts

Musa Özondel

arkadaşlar silecek cam suyunu doldurduktan sonra kapağı açık unutmuşum. kaputu kapatınca "silecek cam suyu kapağı bağlı olduğu yerden koptu. kapak sağlam ama bağlı olduğu yerden koptu. yapıştırsam tutar mı. ya önemli bişey değilmiş gibi görünüyor ama insanın moralini bozuyor yine de.

bu konuda önerisi olan arkadaşlar var mı acaba?

Yorum bağlantısı
Arif Görkem AKTAŞ

Küçük bir çiviyi ısıtıp ve her iki kopan taraftan minik birer delik açıp ve misine gibi birşeyle bağlayabilirsiniz. :)

Yorum bağlantısı
Musa Özondel

iyide kapağın kulpu dipten koptu. onu güçlü bir yapıştırıcı ile yapıştırmak geliyor aklıma ama ne kullanabilirim acaba

Yorum bağlantısı
Musa Özondel

resmini verdiğiniz kapağın takıldığı bi yer var sanırım fiesta da. ama c max ta böyle bi yer yok. kapak plastik kısmı su deposunun boğaz kısmına yapışık idi.orası koptu dipten. tek çözüm yapıştırıcı gibi duruyor malesef.

Yorum bağlantısı
Arif Görkem AKTAŞ

Fotoğraf koyarsanız yardımcı olabiliriz?

Yorum bağlantısı
Hadi Küçükoğlu

resmini verdiğiniz kapağın takıldığı bi yer var sanırım fiesta da. ama c max ta böyle bi yer yok. kapak plastik kısmı su deposunun boğaz kısmına yapışık idi.orası koptu dipten. tek çözüm yapıştırıcı gibi duruyor malesef.

http://www.yedekparcaford.com/?urun-7996-C-MAX-SiLECEK-SU-DEPO-KAPAGI-2003-2008-YERLi.html

http://fordyedekparcam.net/urun/c-max-silecek-su-depo-kapagi-2003-2012-ithal_147.aspx?CatId=135

Not : Siteleri tanımam, güvenirlikleri hakkında bilgim yok.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Musa Özondel

kırıldığı yerden yapıştırdım yapıştırıcı ile. şu an sorun görünmüyor. cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar

Yorum bağlantısı
  • 7 ay sonra...
Erol Akkurt

bendede ayni sorun meydana geldi hatta ben 2. kapagi alip taktim en iyisi yeni olani ford ta bile 10 tl civarinda orjinali

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Musa Özondel

kapak kırılmadı kapağın sapı kırıldı. ayrıca onu değiştirmek imkansız gibi birşey. bende o nedenle sağlam bi yapıştırıcı ile yapıştırdım. geçenlerde çok sıcak iken ve motorda sıcak iken yapıştırıcı kendini bırakmıştı. ben de tekrar yapıştırdım. şimdilik çözüm olarak bunu buldum bakalım. ilginiz için teşekkür ederim arkadaşlar. gerçekten burda herkes imdada yetişiyor. harika bir buluşma ortamı gerçekten

Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu

merhaba,

eskişehirde www.bu firman?n reklam?na izin vermiyoruz..com diye bir firma var. ben kendi aracım için parçaları burdan temin ediyorum ve çok memnumun. bence yenisi ile değiştirmen daha faydalı olur.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...