Sani Gerşon 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 S3 mini duyuruldu. Abisi gibi Hi-end sınıfa hitap etmektense orta-üst sınıfa hitabı seçmiş. Yeni aldığım Ace2 ile karşılaştırdım. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=4559 Bu da cihazın haberi: http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/784718-iste-samsungun-minisi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ekim 2012 Paylaş 13 Ekim 2012 Doğrudur Erhan. Ara modellerde çok fazla alternatifi kısa sürede çıkarıyor. Ancak galaxy serisini bir düzene bağladı. Bu seride modellerin çıkış aralığı yaklaşık 1 seneyi buluyor. Örneğin Galaxy S4'ün çıkış tarihi ile ilgili olarak bir belirsizlik yok. Mart nisan 2013 deniyor. Sonrasında Galaxy s5 için de hemen hemen bir yıl sonrası öngörülecektir. Eğer ara model değil de üst model tercih edilirse, 1 sene telefonun en yeni olarak kalacağı az çok garanti. Nokia aynı seride bile fotoğraf ve ses özelliklerine göre farklılaştırmaya gidip bir kaç model çıkarttığından o yıllardan bize hatıradır Samsung'un çok modelli bir marka olması. Nokia'yı modele boğarak pazarda rekabet edebildi. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Ekim 2012 Yazar Paylaş 13 Ekim 2012 Evren bey, Galaxy demeyelimde, üst seri diyelim. Zira Galaxy olarak orta serisinde de bir çok model mevcut. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Ekim 2012 Paylaş 15 Ekim 2012 (düzenlendi) S4 ten önce S3 alfa da geliyor, note taki multi view s3 e de gelebilir, videonun ortalarını izleyin, aşmışlar artık, birde hala ios şöyle iyi diyorlar 15 Ekim 2012 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Ekim 2012 Paylaş 15 Ekim 2012 Haa hatice olunca iş değişti, ama X+ olucak 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 15 Ekim 2012 Paylaş 15 Ekim 2012 Çok bişi yok be abi. Ama tabi olmuşken sonuncu olsun JB gelmedi hala.. Ay ortası geldi yok oğlu yok. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Ekim 2012 Paylaş 15 Ekim 2012 Olabilir, ama benim hatice olayım bununla devam ediyor, sonrakide htc olucak gibi 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 15 Ekim 2012 Paylaş 15 Ekim 2012 JB'li bi vaneks çok yakışır. Artısız da olsa. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Ekim 2012 Paylaş 15 Ekim 2012 Benim wild de İCS 4.0.4 yüklü fena çalışıyor gerçekten, ama one x+ gelse bir... Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 15 Ekim 2012 Paylaş 15 Ekim 2012 Ali Cihangiroğlu yazdı: S4 ten önce S3 alfa da geliyor, note taki multi view s3 e de gelebilir, videonun ortalarını izleyin, aşmışlar artık, birde hala ios şöyle iyi diyorlar Bu cihaz da kullanılır mı Allah aşkına? Akıl mantık eriyor mu Parmaka kramp girer durur, yok oraya yetişeyim buraya yetişeyim diye Demoyu yapan eleman bile zorlanıyor aşşa yukarı yetişebilmek için, ha yaba gibi el parmak var bende diyorsa biri kullansın Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 15 Ekim 2012 Paylaş 15 Ekim 2012 Bu s3 rezillikten öte birşey değil vallaha. Beni anti ayfoncu bilirler ama ayfon bundan daha kullanışlı. Çift el silah hiçbir zaman iyi değildir derler Bu da o misal. Tek el kullanmak için kurs almak lazım yulimeka ui Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Ekim 2012 Yazar Paylaş 15 Ekim 2012 Ali Cihangiroğlu yazdı: Benim wild de İCS 4.0.4 yüklü fena çalışıyor gerçekten, ama one x+ gelse bir... Gayet iyiymiş. 4.1'i de çakarsınız Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 Hoort 4.1 zaten var ben yüklemedim Bu arada şu nexus 4 ne zaman gelecek acep, beklemekten sıkıldım, bundan başka kayda değer telefon yok çünki Saf android gibisi yok azizim. Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 21 Ocak 2013 Paylaş 21 Ocak 2013 http://www.hizlial.com/u02.044.1271.0645/samsung-i8190-galaxy-s3-mini konuyu tekrar hortlatayım. bu telefonu eşime hediye olarak alacağım. bu site nasıldır? bir de başka telefon önerileri olan var mı? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Ocak 2013 Yazar Paylaş 21 Ocak 2013 Güvenilir bir sitedir, sıkıntı yok. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 21 Ocak 2013 Paylaş 21 Ocak 2013 Serdar Göktaş yazdı: http://www.hizlial.c...-galaxy-s3-mini konuyu tekrar hortlatayım. bu telefonu eşime hediye olarak alacağım. bu site nasıldır? bir de başka telefon önerileri olan var mı? Yıllardır alış veriş yaparım daha hiç bir şikayetim olmadı. Geçen sene samsung kulaklık almıştım bozuldu hafta sonu geri göndereyim dedim kargo parasını bile karşıladılar 1 Yorum bağlantısı
Arif Doğan 16 Şubat 2013 Paylaş 16 Şubat 2013 Serdar Göktaş yazdı: http://www.hizlial.com/u02.044.1271.0645/samsung-i8190-galaxy-s3-mini konuyu tekrar hortlatayım. bu telefonu eşime hediye olarak alacağım. bu site nasıldır? bir de başka telefon önerileri olan var mı? Diğer ürünleri için olumsuz bir yorum yapmayacağım ama samsung un paralel ithalatını yapan firmalardan birisidir. Özellikle s3 minisini satın alacağım için müşteri hizmetlerime sormuştum. Gold bilgisayar garantisi var Samsung Türkiye garantisi yoktur. Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Sani Gerşon yazdı: Güvenilir bir sitedir, sıkıntı yok. hortlatacağım konuyu ancak daha önce buradan alışveriş yapmadım o yüzden soruyorum. Buradan PS3 almayı düşünüyorum veya gold bilgisayardan. Hızlıal.com'da ithalatçı firma garantilidir. diye yazıyor. yani bu sonyeurosia da olabilir, x firmada olabilir neticede değil mi? ve böyle bir durumda da güvenmek bize kalıyor? Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Hızlıal ile Gold aynı Güvenç. Sanalpazar da onların, metro grubun bir kolu. Genelde kendileri ithal ederler. Ancak ps3 rağbeti azalan bir ürün, eurasia garantili de olabilir. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Recommended Posts