Ahmet Buğrak Gözel 6 Ekim 2012 Yazar Paylaş 6 Ekim 2012 Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın... Teşekkür ederim... Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. Teşekkür ederim... Hayırlı uğurlu olsun. Teşekkür ederim... Hayırlı olsun.Çok sevindim. Güle güle kullan. Teşekkür ederim... Hayırlı olsun,güle güle kullanın Teşekkür ederim... Maşallah... Allah kaza bela vermesin... Allah razı olsun... Hayırlı Olsun, Allah cc. kazadan beladan korusun :nazar: Teşekkürler... Hayırlı olsun abim Cc varf mı trendlerde ? Teşekkürler kardeşim...Cc yok ... Hayırlı olsun. Bir çift sis farı takın olsun kollekşın. Teşekkürler hocam.Planlarım içerisinde var sis farı... Yorum bağlantısı
Ahmet Buğrak Gözel 6 Ekim 2012 Yazar Paylaş 6 Ekim 2012 Hayırlı olsun. TDI en avantajlı seçin günümüz akaryakıt fiyatlarında. Teşekkürler.Ankaradan Tatvana (1160 km) 250 Tl ye geldim... Hayırlı olsun... Teşekkürler hocam... Hayırlı uğurlu olsun. Sağolasın Sefa hocam...(Bu arabanın hoparlörleri tam...) Yorum bağlantısı
Ahmet Buğrak Gözel 6 Ekim 2012 Yazar Paylaş 6 Ekim 2012 Hayırlı olsun Teşekkür ederim hocam... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ekim 2012 Paylaş 6 Ekim 2012 Hayırlı olsun, vesile ile yeni otomobillerde sis farı artık terk ediliyor, bunun yerine gündüz farı + siyah iç plastikli olsa çok da yakşır derim. Ne kadar mal oldu bu değişim acaba? Jantlar sanırım collection jantı? 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Buğrak Gözel 7 Ekim 2012 Yazar Paylaş 7 Ekim 2012 Hayırlı olsun, vesile ile yeni otomobillerde sis farı artık terk ediliyor, bunun yerine gündüz farı + siyah iç plastikli olsa çok da yakşır derim. Ne kadar mal oldu bu değişim acaba? Jantlar sanırım collection jantı? Teşekkürler Çağlar abi. Eski aracımdaki jantlar bunlar.Arabamın üzerine 3000 Tl verdim. hayırlı uğurlu olsun.. değmesin. Teşekkür ederim... Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 7 Ekim 2012 Paylaş 7 Ekim 2012 hayırlı olsun abi kazasız belasız bu şimdi nasıl yapılır var ya 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Buğrak Gözel 7 Ekim 2012 Yazar Paylaş 7 Ekim 2012 hayırlı olsun abi kazasız belasız bu şimdi nasıl yapılır var ya Teşekkür ederim.Yavaş yavaş yapacaz bakalım... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ekim 2012 Paylaş 7 Ekim 2012 İyi günlerde kazasız,cezasız,arızasız,zevk ile binmeni diliyorum. :nazar: :nazar: :nazar: Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 7 Ekim 2012 Paylaş 7 Ekim 2012 hayırlı olsun kazasız belasız kullanın 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ekim 2012 Paylaş 8 Ekim 2012 Komutanım hayırlı olsun...güle güle kullanın kazasız ve belasız.... böyle bir takasa girdiğinizi bilseydim aynaları kapardım Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 8 Ekim 2012 Paylaş 8 Ekim 2012 Abi hadi yine iyisin . ST ler üstünde mi geldi , diğerinden mi kaldı ? 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Buğrak Gözel 8 Ekim 2012 Yazar Paylaş 8 Ekim 2012 hayırlı olsun kazasız belasız kullanın Teşekkür ederim... Komutanım hayırlı olsun...güle güle kullanın kazasız ve belasız.... böyle bir takasa girdiğinizi bilseydim aynaları kapardım Teşekkürler Hakan hocam.İnan durum bir anda gelişti.yoksa verirdim sana aynaları... Abi hadi yine iyisin . ST ler üstünde mi geldi , diğerinden mi kaldı ? Teşekkürler.Önceki aracın jantları onları söküp buna taktım... Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ekim 2012 Paylaş 8 Ekim 2012 Teşekkürler Hakan hocam.İnan durum bir anda gelişti.yoksa verirdim sana aynaları... Sağlık olsun,bir dahaki sefere inşallah Yorum bağlantısı
Ahmet Buğrak Gözel 8 Ekim 2012 Yazar Paylaş 8 Ekim 2012 Sağlık olsun,bir dahaki sefere inşallah İnşallah... Yorum bağlantısı
Ahmet Buğrak Gözel 28 Ocak 2013 Yazar Paylaş 28 Ocak 2013 Araç üzerinde ufak tefek modifiyeler yaptım... Titanium farlar ile değiştirdim trend farları... Alt panjuru değiştirdim... Talip abiden aldığım amerikan parkları ve çıkmacıdan bulduğum orjinal sis farlarını taktım... Ve son olarak yine internetten bulduğum ve Erkan ULUDAĞ arkadaşımızın bizzat görüp onayladığı sony mp3... 2 Yorum bağlantısı
Ali Eren 28 Ocak 2013 Paylaş 28 Ocak 2013 Hayırlı olsun abi ben yeni gördüm konuyu. Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullan. :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Canberk Eken 28 Ocak 2013 Paylaş 28 Ocak 2013 Ahmet abi özellikle panjur çok yakışmış,bluetooth kit de tanıdık geldi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Buğrak Gözel 28 Ocak 2013 Yazar Paylaş 28 Ocak 2013 Sağolasın Canberk.Parrot ck 3100 Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 28 Ocak 2013 Paylaş 28 Ocak 2013 abi haraketlenme başlamış çok da güzel dokunuşlar olmuş 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 28 Ocak 2013 Paylaş 28 Ocak 2013 Panjura bayıldım Allah kaza bela göstermesin... 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 29 Ocak 2013 Paylaş 29 Ocak 2013 Maşallah.Çok yerinde uygulamalar olmuş.Gerçekten yapılanlar çok yakışmış. :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts