Misafir 13 Ekim 2012 Paylaş 13 Ekim 2012 Eğer bozuk deseydi söyleyecektim ama ben müdahale etmedim hiç Çağlar Bey. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Ekim 2012 Yazar Paylaş 13 Ekim 2012 Emmii, bak Ankara öğrenmiş işi Kör değillerse görüyorlardır yazdıklarımızı 1 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 3 Mart 2013 Paylaş 3 Mart 2013 Abi senin sis far yönleri de ayarsızmış Benim farlar da beyaz ya zenon sandı sonra ben söyledim birine daha sordu evet halojen dedi sorun olmadı, camlar filmli bir şey demedi, yangın söndücü ve digerleri bagajda kapalı kutu içindeydiler. Kişiye göre çok değişiklik gösteriyor bu muayene... Yorum bağlantısı
Ersin Alan 3 Ağustos 2017 Paylaş 3 Ağustos 2017 Far yıkama ve yükseklik ayarı halen ağır kusur mu far yıkama ağırdan çıktı diye okumuştum doğru mu Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 12 Ekim 2021 Paylaş 12 Ekim 2021 Bu konuya dikkat edelim bu hafta 2 araba bu şekilde muayeneden kaldı. Daha önce kalmıyolardı yeniden peydah oldu bu sorun birdenbire nedense. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ekim 2021 Paylaş 12 Ekim 2021 Harun Kocaçalışkan yazdı: Daha önce kalmıyolardı yeniden peydah oldu bu sorun birdenbire nedense. herşeye teknik yanıt arama, yoksa tüm cam filmleri ağır kusur olur kalır, teknik olarak, diğer teknik tarafı yazayım: tüv istasyolarındaki egzos muayene istasyonlarının tümü kanunen yasak 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts