İçeriğe Yönlendir

Modifiye Suç Değil Yaşam Tarzı

Samet Kirik

Recommended Posts

Samet Kirik
(düzenlendi)

9w0tH.jpgzw3yI.jpg

3cDTG.jpg

vjLPS.jpg

VsGEE.jpg

1Set5.jpg

4tpqu.jpg

8ufYc.jpg

dnsm0.jpg

Aybi5.jpg

tarihinde Samet Kirik tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Polis cezamı kesti, ya da birileri size mi saldırdı? Ya da kim söyledi suç diye?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Polis cezamı kesti, ya da birileri size mi saldırdı? Ya da kim söyledi suç diye?

16000 xenonlarla cart curt olumsuz hareketlerle gezenlerin çıkarmış olduğu bir cümle olduğu için :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Cam filmi hafif kusur, tavan kaplaması ruhsata işli değilse ağır kusur.. demekki suç :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

çevreyi rahatsız etmeyecek ve güvenlikten tavız vermediğiniz sürece ve resmi olarak yapılan modifikasyonları işlettiğiniz sürece kimse bişey diyemez...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Güzel olmuş. Umarım farlarınız karşıdan geleni tavşana çevirenlerden değildir.

Yorum bağlantısı
Hamit Akkuş

hersey güzel hoşta spoilerda olsa daha başka olurmuş... :blush: :blush: :blush:

Yorum bağlantısı
Samet Kirik

aynen öyle ceza :))

farları kararttım sıkıntı yok cam filmi karbon tavan elektrikli abarth ekzost ve her nevi görsel modifikasyon k.maraşta suç polisler gıcık gidiyo motor kaputuna kadar açıp bakıyolar açık hava filtresi vs varmı diye benim 4. modifiyeli aracım bu bıktım polislerden :))))

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Adamları bıktırtmışsınız o zaman. Denizli'de de şahincilere nefes aldırtmazlar. Ama daha abartısı bende var. Bana hiç dokunmuyorlar ?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Samet Kirik

aynen zaten şahin doğanın varsa hiç şansın yok :)

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

Adamları bıktırtmışsınız o zaman. Denizli'de de şahincilere nefes aldırtmazlar. Ama daha abartısı bende var. Bana hiç dokunmuyorlar ?

abi adam boyunda araba yane napsınlar sana dokunupta :D :D :D:nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Özcan Keskin

acilen taopon ve çamurluk sinyallerini beyaz larla deiştirmenizi öneriyorum

Yorum bağlantısı
Samet Kirik

Aracımın rengini aslında çok beğenmiyorum o yüzden genelde siyah parçaları ön plana çıkarmaya çalışıorum yan çıtalardan tutunda ön panjura kadar karbon kapladım sinyalleride beyaz bu renklerde çok hoş olmuyo bu yüzden karartmayı düşünüyorum

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...