Samet Kirik 4 Ekim 2012 Paylaş 4 Ekim 2012 (düzenlendi) 4 Ekim 2012 tarihinde Samet Kirik tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 4 Ekim 2012 Paylaş 4 Ekim 2012 Polis cezamı kesti, ya da birileri size mi saldırdı? Ya da kim söyledi suç diye? 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 4 Ekim 2012 Paylaş 4 Ekim 2012 Polis cezamı kesti, ya da birileri size mi saldırdı? Ya da kim söyledi suç diye? 16000 xenonlarla cart curt olumsuz hareketlerle gezenlerin çıkarmış olduğu bir cümle olduğu için 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ekim 2012 Paylaş 4 Ekim 2012 Cam filmi hafif kusur, tavan kaplaması ruhsata işli değilse ağır kusur.. demekki suç 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 4 Ekim 2012 Paylaş 4 Ekim 2012 çevreyi rahatsız etmeyecek ve güvenlikten tavız vermediğiniz sürece ve resmi olarak yapılan modifikasyonları işlettiğiniz sürece kimse bişey diyemez... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ekim 2012 Paylaş 4 Ekim 2012 Güzel olmuş. Umarım farlarınız karşıdan geleni tavşana çevirenlerden değildir. Yorum bağlantısı
Hamit Akkuş 4 Ekim 2012 Paylaş 4 Ekim 2012 hersey güzel hoşta spoilerda olsa daha başka olurmuş... :blush: Yorum bağlantısı
Samet Kirik 5 Ekim 2012 Yazar Paylaş 5 Ekim 2012 Polis cezamı kesti, ya da birileri size mi saldırdı? Ya da kim söyledi suç diye? aynen öyle ceza ) farları kararttım sıkıntı yok cam filmi karbon tavan elektrikli abarth ekzost ve her nevi görsel modifikasyon k.maraşta suç polisler gıcık gidiyo motor kaputuna kadar açıp bakıyolar açık hava filtresi vs varmı diye benim 4. modifiyeli aracım bu bıktım polislerden ))) Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 5 Ekim 2012 Paylaş 5 Ekim 2012 Adamları bıktırtmışsınız o zaman. Denizli'de de şahincilere nefes aldırtmazlar. Ama daha abartısı bende var. Bana hiç dokunmuyorlar ? 2 Yorum bağlantısı
Samet Kirik 5 Ekim 2012 Yazar Paylaş 5 Ekim 2012 aynen zaten şahin doğanın varsa hiç şansın yok Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 5 Ekim 2012 Paylaş 5 Ekim 2012 Adamları bıktırtmışsınız o zaman. Denizli'de de şahincilere nefes aldırtmazlar. Ama daha abartısı bende var. Bana hiç dokunmuyorlar ? abi adam boyunda araba yane napsınlar sana dokunupta :D 1 Yorum bağlantısı
Özcan Keskin 5 Ekim 2012 Paylaş 5 Ekim 2012 acilen taopon ve çamurluk sinyallerini beyaz larla deiştirmenizi öneriyorum Yorum bağlantısı
Samet Kirik 11 Ekim 2012 Yazar Paylaş 11 Ekim 2012 Aracımın rengini aslında çok beğenmiyorum o yüzden genelde siyah parçaları ön plana çıkarmaya çalışıorum yan çıtalardan tutunda ön panjura kadar karbon kapladım sinyalleride beyaz bu renklerde çok hoş olmuyo bu yüzden karartmayı düşünüyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts