Mehmet Ozyurek 30 Eylül 2012 Yazar Paylaş 30 Eylül 2012 Ortalık aydınlanmış.. :bravo: Evet, güzel oldu.. Çektiğim videoyu belki 10 kez izledim.. içime sindi.. Tek kelime: Harika. Bu MK3 'ü sıfır alırken bu modifikasyonları paket olarak almak istesen kim bilir kaç lira isterler. Işık Oyunları Paketi: 1000 TL (O) Maaşallah abi. Tebrik ederim seni. Bunun bir benzeri daha yok... Ayak aydınlatması, hiç bir modelde hem iç aydınlatma hem de follow me ile çalışmıyor... Bir çok modelde follow me sürücüsünü karşılamıyor, sadece uğurluyor, bunun içinde, kolu çekeceksin farla oynayacaksın falan filan... Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 30 Eylül 2012 Paylaş 30 Eylül 2012 Hayırlı olsun .Kaç tane kablo kesildi orcinalliği bozuldu e farlarda tırt istemem kalsın ama şu follow me home da sislerim de yansa fena olmaz,yada kapıları kilitleyince yansa bile yeter.(Garajda kim görecekse) Yorum bağlantısı
Misafir 30 Eylül 2012 Paylaş 30 Eylül 2012 Emmi far sensörünün gözünü camın ortasına ve alt kısma koysaydın iyi olurdu araç giderken ilk o kısım ışıktan etkileniyor.Bence daha iyi sonuç alabilirsin Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Eylül 2012 Yazar Paylaş 30 Eylül 2012 İki kablo kestim abi... ikisini de diyot bağlamak için kestim... Otomatik far devresinden gelen kısa far bağlantısı farları yakıyordu ama tersten giren elektrik far anahtarının içinde kontak hattına atladığı için far anahtarı açık konuma geldiğinde motor stop etmiyordu... Bunu önlemek için kısa far kablosunu kesip diyot bağlayıp, elektriğin anahtara girmesini engelleyerek stop etmeme sorununu giderdim.. Ancak, uzun far beslemesinin de anahtardan çıkması gerekiyordu, uzun far kablosunu da keserek yine araya diyot koyup, araya köprü atarak anahtara girmeden sellektör koluna elektrik gönderdim.. Şu anda far anahtarının farların yandığından haberi yok Videoyu izlememişsin Adnan abi.. Follow me de ön ve arka sislerle birlikte kapı altlarına taktığım ledler de yanıyor... Üstelik hem kilitleyince hem açınca Emmi far sensörünün gözünü camın ortasına ve alt kısma koysaydın iyi olurdu araç giderken ilk o kısım ışıktan etkileniyor.Bence daha iyi sonuç alabilirsin Gözüme batmıyor böyle Oktay, kullanımda da bir sorunla karşılaşmadım, Sonuçta ayarlanabildiği için sorun yaşarsam da aşarım diye düşünüyorum, ha ilerde bura hoşuma gitmez ise, önereceğin bir yere taşıyıveririz.. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 30 Eylül 2012 Paylaş 30 Eylül 2012 İzledim Senin sisler için değil benim sisler için söyledim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Eylül 2012 Yazar Paylaş 30 Eylül 2012 sislerim kelimesine dikkat etmemişim abi.. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Eylül 2012 Paylaş 30 Eylül 2012 Göze batması için değilde daha aktif olması açısından iyi olur diye düşünüyorum.Sizin oralarda tüneller azdır hatta varmı bilmiyorum gerçi ama böyük şehirlerde faydasını göreceğine kesinlikle eminim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ekim 2012 Yazar Paylaş 1 Ekim 2012 Üç tane köprülü kavşağımız, bir tane alt geçidimiz var 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 1 Ekim 2012 Paylaş 1 Ekim 2012 Eline sağlık Emmi .....yeni özellikler hayırlı olsun,iyi günlerde yolunu aydınlatsın Senin yaptığını görünce''..bende kıskandım Benim eski aracımda kullanmış olduğum follow me home devresi boşta duruyor .... sislere uygulasammı acep Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ekim 2012 Yazar Paylaş 1 Ekim 2012 Benim eski aracımda kullanmış olduğum follow me home devresi boşta duruyor .... sislere uygulasammı acep Sağolasın Cengiz.. Uygula tabiki.. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Köken 1 Ekim 2012 Paylaş 1 Ekim 2012 Çok güzel olmuş ellerinize saglık benim gündüz farı modülünüde en kısa zamanta takacagım anahtar fikri çok hoşuma gitti bende bu şekilde yapmaya karar verdim Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ekim 2012 Paylaş 1 Ekim 2012 Arabam artık , Yakıt azalınca Baba acıktım Diyor dersen, Şaşırmıyacam. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ekim 2012 Yazar Paylaş 1 Ekim 2012 Çok güzel olmuş ellerinize saglık benim gündüz farı modülünüde en kısa zamanta takacagım anahtar fikri çok hoşuma gitti bende bu şekilde yapmaya karar verdim Teşekkürler Fatih Bey.. Varsa takın tabiki.. Ciddi bir güvenlik unsuru olduğunu düşünüyorum... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ekim 2012 Yazar Paylaş 1 Ekim 2012 Arabam artık , Yakıt azalınca Baba acıktım Diyor dersen, Şaşırmıyacam. Konuşan arabalar hoşuma gitmiyor.. Ama hisli olması hoşuma gidiyor.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 1 Ekim 2012 Paylaş 1 Ekim 2012 Maşallah Mehmet Abi süpersin. Sizler gibi arabasıyla uğraşan vakit ayıran insanlara imreniyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ekim 2012 Yazar Paylaş 1 Ekim 2012 Maşallah Mehmet Abi süpersin. Sizler gibi arabasıyla uğraşan vakit ayıran insanlara imreniyorum. Ya sorma, vakit ayırma işi son yıllarda iyice zorlaştı... Yoksa hayalim ve becerim var çok şükür.. Zaman bulmakta ben de zorlanıyorum... ellerine sağlık emmi Sağoalsın Tolgahan... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Ekim 2012 Paylaş 1 Ekim 2012 Abi çok güzel olmuş, aşırı derecede kıskançlık içindeyim, arabayla oynama durumu için ise üşengeçliğimin zirvesindeyim biz de duman çıkardık o devreden yine de birşey olmadı , hedefimiz barbeque da kızartmak Daha bişey olmaz o zaman bu devreye Sizin gibi devre katillerine uygun tasarım yaptım canikolarım, bişeycik olmaz zamazingoya Mehmet abi H4 far da nasıl olur acaba gündüz farı sistemi ? Süha, zopa ? Süha@ Can, perdeyi niye dert ediyorsunuz ki ? 14 voltta 200mA çeken perde sistem üzerinde 50 mA çekecek, ve açık kaldı diyelim. Ne olabilecek Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Ekim 2012 Paylaş 1 Ekim 2012 Orda arabanın işi çok, bir gün kalabileceğim büyük ihtimalle. Nöbetler sıkışık bu ay. Belki mevcut yapılması gerekenler bile yetişmeyebilir. Tamponlar toparlanacak, sallanmaz hale getirilecek. Sağ ön kapı bozulmak üzere, onun onarılması lazım. Direksiyon kutusundan ses geliyor, onu ne yaparlar bilmiyorum. Ve tabi ki dizel arabanın genel temizliği. Turbo ve enjektör bakımları. Gerekirse carbon clean. Bir sonraki gidişime ayarlasam daha güzel olur. Sonraki ay olur sanırım. Malzemeleri toparlamaya başlarım ufaktan. Bence arabayı bırak bir kaç gün Çağlar abide kalsın derim. Saydıkların çabuk yapılacak işler değil. Dİreksiyon pompası ve enjektör temizliği zaman gerektiren uğraşlar. İmkanın varsa aracı bırakıp otobüsle geri dönüp iş bitiminde gidip aracı geri alman en doğrusu diyebilirim. Evet, güzel oldu.. Çektiğim videoyu belki 10 kez izledim.. içime sindi.. Abi içine sinecek kadar var ama. Çok güzel olmuş ellerin dert görmesin. İnşallah birgün bende yaparım. Güle güle kullan abi. Şimdi araçta 1-Bi-xenon 2-otomatik far sensörü 3-Bi-xenon'a gündüz farı 4-follow me home var Maşallah maşallah daha en olsun abi. Hepsi el emeği göz nuru güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 1 Ekim 2012 Paylaş 1 Ekim 2012 Güzel olmuş abi , eline sağlık . Far sensörü çok güzel bir özellik , tünellere girdiğimde işime çok yarıyor . Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ekim 2012 Yazar Paylaş 1 Ekim 2012 Bence arabayı bırak bir kaç gün Çağlar abide kalsın derim. Saydıkların çabuk yapılacak işler değil. Dİreksiyon pompası ve enjektör temizliği zaman gerektiren uğraşlar. İmkanın varsa aracı bırakıp otobüsle geri dönüp iş bitiminde gidip aracı geri alman en doğrusu diyebilirim. Abi içine sinecek kadar var ama. Çok güzel olmuş ellerin dert görmesin. İnşallah birgün bende yaparım. Güle güle kullan abi. Şimdi araçta 1-Bi-xenon 2-otomatik far sensörü 3-Bi-xenon'a gündüz farı 4-follow me home var Maşallah maşallah daha en olsun abi. Hepsi el emeği göz nuru güle güle kullan. Ama işte gel gör ki muayeneden geçmiyor Güzel olmuş abi , eline sağlık . Far sensörü çok güzel bir özellik , tünellere girdiğimde işime çok yarıyor . Güzel güzel, ben severim böyle allengirli işleri Abi çok güzel olmuş, aşırı derecede kıskançlık içindeyim, arabayla oynama durumu için ise üşengeçliğimin zirvesindeyim Sizin gibi devre katillerine uygun tasarım yaptım canikolarım, bişeycik olmaz zamazingoya Sağolasın kardeşim.. Senin alet çok dayanıklı çıktı ve muhteşem çalışıyor... En zorlu şartlarda test de etmiş olduk Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Ekim 2012 Paylaş 1 Ekim 2012 Ama işte gel gör ki muayeneden geçmiyor Güzel güzel, ben severim böyle allengirli işleri Sağolasın kardeşim.. Senin alet çok dayanıklı çıktı ve muhteşem çalışıyor... En zorlu şartlarda test de etmiş olduk Abi şuana geçemeyen tek mondi seninkiymiş Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ekim 2012 Yazar Paylaş 1 Ekim 2012 Abi şuana geçemeyen tek mondi seninkiymiş Benimki de geçecek bundan sonra, Ford yazı yazacak Tüv'e 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Ekim 2012 Paylaş 1 Ekim 2012 (düzenlendi) Benimki de geçecek bundan sonra, Ford yazı yazacak Tüv'e Zaten tek seniki geçmemiş senin için yazı yazacakmış Ama önce servise gideceksin. biliyorsun gerisini 1 Ekim 2012 tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 1 Ekim 2012 Paylaş 1 Ekim 2012 abi çok güzel olmuş sırada adaptif far kaldı onu da eklersen geriye birşey kalmıyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts