Hüseyin Atasoy 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 Gundüz far örneği: http://www.talkford.com/topic/190815-combined-drl-indicator-project/ Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 Gundüz far örneği: http://www.talkford....icator-project/ Şerit led çekmiş, gündüz farı gibi ışık veremez, güçlü park lambası olur anca.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Atasoy 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 Işık oyunları deyince. Ben bundan istiyorum. Çok güzel yapılmış. 400Dolar:) http://www.ebay.com/itm/Mondeo-MK3-2000-2007-00-07-Angel-Eye-Projector-HEADLIGHT-Chrome-for-FORD-/320964964179?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item4abb00af53&vxp=mtr Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2013 Gundüz far örneği: http://www.talkford....icator-project/ Böyle lehim yapan, mümkünse aracın hiç bir yerini ellemesin 5 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 Abi zaten bunu alalım demedim. Benim farda yaptıracaksam böyle yaptırırım dedim. Halka (Angel) far mı Yorum bağlantısı
Faruk Bakan 23 Mayıs 2013 Paylaş 23 Mayıs 2013 Daha önce montajını yapıp, tam anlamıyla çalıştırmadığım otomatik far devresini bugün çalıştırdım.. Aynı devre aynı zamanda follow me home idi ve sorunsuz çalışıyordu... Bugün de, Servet'ten aldığım otomatik gündüz farı devresini bağladım.. Eski aracımda uzun far sigortaları motor bölmesindeki sigorta kutusunda olduğu için rahat çalışmıştım.. Bu aracımda uzun far sigortaları direksiyonun altında.. Beni epey zorladı.. Hala belim ağrıyor ama yaptığıma değdi.. Hepsini de çok beğendim... Şu anda gündüz farı en kısık ayarında, gerekli görürsem biraz açabilirim ışığı... Ne olur ne olmaz dedim.. Belki muayenede falan sorun çıkarırlar sonra sökmeye uğraşmayım diye otomatik far ve gündüz farı devresine birer tane anahtar taktım.. Evde bir birine benzer ama biri ışıklı diğeri ışıksız iki tane anahtar varmış, değişik oldu ama bir ara ikisini de aynı olandan yaparım.. Bu da, arabanın altına taktığım follow me ve ayak aydınlatması ile paralel devreye giren dış aydınlatma ışığı.. Şu ledin 1 Watt'lık olanını kullanmıştım... Tam sistemi açıklar mısın? Ben de yaptırmak isterim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2013 Tam sistemi açıklar mısın? Ben de yaptırmak isterim. Alıntı yaptığınız mesajda birden fazla uygulama var, hangisini merak ediyorsanız onu anlatayım.. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Haziran 2013 Paylaş 14 Haziran 2013 Far anahtarı sökük durumda şuanda,Beyaz led ampül taksam,sırıtırmı? Gösterge yeşil,klima aydınlatmaları yeşil... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Haziran 2013 Yazar Paylaş 14 Haziran 2013 Far anahtarı sökük durumda şuanda,Beyaz led ampül taksam,sırıtırmı? Gösterge yeşil,klima aydınlatmaları yeşil... Sırıtmaz çünkü rengi veren ışık değil, anahtarın yapısıdır... Ledi de mutlaka tak.. Çünkü normal T10 eritiyor far anahtarını.. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Haziran 2013 Paylaş 14 Haziran 2013 Tamamdır yapayım bi ara,led yokmuş ya mavi var,onuda takmıyayım MK'nın diline düşmiyeyim yine Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Haziran 2013 Yazar Paylaş 14 Haziran 2013 Ne takarsan tak yeşil görünecek ama beyaz takarsan daha yeşil görünecek... Yorum bağlantısı
Misafir 14 Haziran 2013 Paylaş 14 Haziran 2013 Arka koltuk altına,şunlardan yapsam nolur ? Ampülede,led takarım? İşler hafifledi,malzemede bol olunca Yorum bağlantısı
Emrullah Güler 14 Haziran 2013 Paylaş 14 Haziran 2013 (düzenlendi) elinize saglik cok guzel olmus bende yapmak istiyorum bana yardimci olabilirmizinz 14 Haziran 2013 tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi Resimli alıntı yapmıyoruz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Haziran 2013 Yazar Paylaş 14 Haziran 2013 Arka koltuk altına,şunlardan yapsam nolur ? Ampülede,led takarım? İşler hafifledi,malzemede bol olunca Ben de isterim bu malzemeden.. T10 duy mu bu ? elinize saglik cok guzel olmus bende yapmak istiyorum bana yardimci olabilirmizinz Teşekkür ederim.. Tabiki yardımcı oluruz.. siz takıldığınız yerlerde sorabilirsiniz.. Yorum bağlantısı
Emrullah Güler 14 Haziran 2013 Paylaş 14 Haziran 2013 Arka koltuk altına,şunlardan yapsam nolur ? Ampülede,led takarım? İşler hafifledi,malzemede bol olunca slm bunlardan yaoarsaniz daha guzel uluyor ama araya power let Yorum bağlantısı
Serhat Işık 14 Haziran 2013 Paylaş 14 Haziran 2013 abi hayırlı olsun.bende bu kasayı çok yakışıklı ve tok buluyorum.güven veren bir kasası var Yorum bağlantısı
Emrullah Güler 14 Haziran 2013 Paylaş 14 Haziran 2013 Ben de isterim bu malzemeden.. T10 duy mu bu ? Teşekkür ederim.. Tabiki yardımcı oluruz.. siz takıldığınız yerlerde sorabilirsiniz.. benim aracim 2001 focus ne almam gerekiyor Yorum bağlantısı
Misafir 14 Haziran 2013 Paylaş 14 Haziran 2013 Ben de isterim bu malzemeden.. T10 duy mu bu ? Teşekkür ederim.. Tabiki yardımcı oluruz.. siz takıldığınız yerlerde sorabilirsiniz.. Mehmet abi,o kolay t10 t3 bilmem ben BU normal bildiğin,park ampülü dipsiz. Bana dipsiz ampül,tek duy dipsiz,çift duy dipsiz gibi terimler kullanacan Sorumun cevabımı alamadım Olurmu bu? Bu soketli,bilirsin. bunun ucuna ben fiş takacam,kablo takıp,tavan aydınlatmasından yada ayak aydınlatmasından almak için Ampül olarakta led ampüllerden takacam,şu 8 - 10ledli Yorum bağlantısı
Misafir 14 Haziran 2013 Paylaş 14 Haziran 2013 (düzenlendi) Emrullah bey sizin dediğiniz uğraştırır,Yinede sağolun.. 14 Haziran 2013 tarihinde Hakan Kurt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Haziran 2013 Yazar Paylaş 14 Haziran 2013 benim aracim 2001 focus ne almam gerekiyor Öyle olmaz.. Projeyi sen üreteceksin, veya kopya çekeceksin ama, çalışacaksın.. Takıldığın yeri soracaksın 1 Yorum bağlantısı
Emrullah Güler 14 Haziran 2013 Paylaş 14 Haziran 2013 Emrullah bey sizin dediğiniz uğraştırır,Yinede sağolun.. hakan bey ben yaptım düşündüğünüz kadar zordiyil basit bitane power let 2tl tansi birde direnç 1tl aldım yaptım ben şimdi aynaların altına yapacam tavan lambasına bağlı şekilde aracı kumandayla açtığınız zaman yanacak Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Haziran 2013 Yazar Paylaş 14 Haziran 2013 Hakan, dipsiz tek duy iki tane Yorum bağlantısı
Emrullah Güler 14 Haziran 2013 Paylaş 14 Haziran 2013 Öyle olmaz.. Projeyi sen üreteceksin, veya kopya çekeceksin ama, çalışacaksın.. Takıldığın yeri soracaksın anladım Yorum bağlantısı
Recommended Posts