Servet Aydın 2 Ekim 2012 Paylaş 2 Ekim 2012 Sen yine de bürokrata pek güvenme :D İşim belli olmaz, çakarım portif tamiratına %500 ÖTV, ekonomi durur Alimallah %500'e gerek yok, bu halde bile bel kırık içinde Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ekim 2012 Yazar Paylaş 2 Ekim 2012 %500'e gerek yok, bu halde bile bel kırık içinde Aman iyiki mazota zam geldi.. Euro da artıyor kuzum... Niye düşünüp duruyorsun ki.. Senin faturalar euro kesilmiyor mu zaten Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Ekim 2012 Paylaş 2 Ekim 2012 Aman iyiki mazota zam geldi.. Euro da artıyor kuzum... Niye düşünüp duruyorsun ki.. Senin faturalar euro kesilmiyor mu zaten Öğro candır Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ekim 2012 Paylaş 2 Ekim 2012 Hakan çok gaddar sın biliyor musun in in yazık yahu. Yorum bağlantısı
Fatih Köken 3 Ekim 2012 Paylaş 3 Ekim 2012 Dün ustaellerde salih abi yaptı montajını çokda güzel oldu inşallah enkısa zamanda yeni eklediklerim ile beraber koyacam resimleri 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ekim 2012 Yazar Paylaş 4 Ekim 2012 Cüzdanımızda kara bir delik bu bıyıklı Allah zeval vermesin 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 4 Ekim 2012 Paylaş 4 Ekim 2012 Saltanat bitti Çocuklar okula başladı, 7'de çocuklar 07:30 da ben kalkıyorum, çocukları okula bırakıp oradan işe geçiyorum... Gün bitmek bilmiyor Bir de ben gibi gece 12 yapsan ne olacak acep abi 1 ay sonra bıyıklar dökülmeye başlar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ekim 2012 Paylaş 4 Ekim 2012 Hak etmese yapmam Cüzdanımızda kara bir delik bu bıyıklı rakipten trafik yaptırdım, geçen seneye göre %50 zamlanmış hali ile hala kendi firmasından ucuz, bizde zam yok bu sene diyor ama hala,,,, nasıl bir eğitim veriyorlar bunlara anlamadım, bravo yaneeee.... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ekim 2012 Yazar Paylaş 4 Ekim 2012 rakipten trafik yaptırdım, geçen seneye göre %50 zamlanmış hali ile hala kendi firmasından ucuz, bizde zam yok bu sene diyor ama hala,,,, nasıl bir eğitim veriyorlar bunlara anlamadım, bravo yaneeee.... Sen benim firmayı ilerleyen günlerde mumla arayacaksın... Senin beğendiğin poliçe için teklif alıp seni aramıştım, seninle lak lak edip, geri dönüp, tamam poliçeyi yap diyene kadar % 5 zam gelmiş İnanmıyorsan mailine bak Abi zam geldi napiim ? dedi.. Aman hemen yap dedim.. akşama bir daha gelebilir.. Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 6 Ekim 2012 Paylaş 6 Ekim 2012 budur! süper olmuş. eline sağlık üstad. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Ekim 2012 Yazar Paylaş 28 Ekim 2012 Malumunuz daha önce, gündüz farı devresini takmış, ama devre 9 canlı olmasına rağmen, daha önceki sekiz canını Çağlar aldığı için, ben de 5 volt çıkışından 13 volt elektik verince devreyi yakmıştım... Servet Bayram'dan önce yenisini gönderdi... (garantiden değişim ) Bugün takma fırsatım oldu... Sigorta kutusundan giriş çıkışlar için kullandığım fişler çok sağlıklı değildi, plaketten, sigorta boyutlarında, fiş yaptım... Devreyi yeniden çalıştırdım... Allah ömrünü uzun etsin, yine yakıyordum nerdeyse Ben anahtarı şasi'ye takmıştım, çalışırken de bir şey olmasın diye anahtarı kapatmıştım, baktım alet ısınıyor... Meğer şasi gelmeyince sapıtıyormuş Bu düzeneği de değiştirim, anahtarı +12 girişine bağladım... 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Ekim 2012 Paylaş 28 Ekim 2012 Isınan düzeneği telefonda beraber denedik Abi, plaketi bi silikonlasaydın? Çıplak kalması sağlıklı değil Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Ekim 2012 Yazar Paylaş 28 Ekim 2012 Hehe.. Yakıyorduk yine Sorun olacak bir yer değil Sani.. dört bir yanı sigortalarla korunuyor zaten... Bir şeyin temas etmesi zaten mümkün değil ama bir makaron geçireyim üstüne estetik görünsün.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ekim 2012 Paylaş 28 Ekim 2012 Bu arabanın her yeri kablo olmuş... Bozuk bu, bozuk benzin yerine aküden enerjimi alıyorsun motora, ne yapıyorsun sen Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Ekim 2012 Yazar Paylaş 28 Ekim 2012 Hehe.. evet bu köşe biraz fazla kalabalık oldu.. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 28 Ekim 2012 Paylaş 28 Ekim 2012 şu sigortadan paralel sigortalı elektrik çeken naneleri bir ucuza bulamadık dimi abi hala ya ... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Ekim 2012 Yazar Paylaş 28 Ekim 2012 Yok Anıl, 100 tane alalım dedik, yine de tanesi 10 liraya falan ancak düştü.. Alamadık.. Her araca da en az iki tane lazım, maliyeti çok yükseltecek.. Çinlilere bunu göstermeliyiz.. Onlar üretmedikçe bunun fiyatı düşmeyecek.. Bosch pahalı satıyor.. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 28 Ekim 2012 Paylaş 28 Ekim 2012 aslında İstanbul daki starklips e göstersek belki üretebilirler ben sahibiyle tanışmıştım denk gelirse bahsedeyim. Çinliler yapacağına biz yapalım... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Ekim 2012 Yazar Paylaş 28 Ekim 2012 Hem de iki çeşit lazım Anıl.. Benim eski araba büyük boy sigorta kullanıyordu, bu küçük boy... Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 29 Ekim 2012 Paylaş 29 Ekim 2012 Allah korusun yakacaksın kaskodan da alamayacaksın o fiş ne diye Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Ekim 2012 Yazar Paylaş 29 Ekim 2012 Yok yok, sağlam oldu bir şey olmaz 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Ekim 2012 Paylaş 29 Ekim 2012 Kaldı 8 canı, eh 100 yıl gider Sigorta soketi orjinal olmuş abi Yorum bağlantısı
Misafir 28 Kasım 2012 Paylaş 28 Kasım 2012 (düzenlendi) bu konudan devam etmek istedim heralde uygundur merhaba arkadaşlar elime resimdeki şerit led ten geçtide bunu aracın tavan lambasına direk bağlasam herhangi bi sıkıntı yaşarmıyım gecikmeli sönen iç aydınlatmaya zarar verirmi sistemde sıkıntı yaratırmı herhangi bir zararı olurmu hem orta gecikmeli sönen aydınlatmaya hemde okuma lambaların içten monte edeyim diyorum değerli yorumlarınızı bekliyorum saygılar. 28 Kasım 2012 tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts