İçeriğe Yönlendir

Mondeo Işık Oyunları

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Servet Aydın

Sen yine de bürokrata pek güvenme :D :D :D İşim belli olmaz, çakarım portif tamiratına %500 ÖTV, ekonomi durur Alimallah :p

%500'e gerek yok, bu halde bile bel kırık içinde :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

%500'e gerek yok, bu halde bile bel kırık içinde :)

Aman iyiki mazota zam geldi.. :p

Euro da artıyor kuzum... Niye düşünüp duruyorsun ki.. Senin faturalar euro kesilmiyor mu zaten :D

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Aman iyiki mazota zam geldi.. :p

Euro da artıyor kuzum... Niye düşünüp duruyorsun ki.. Senin faturalar euro kesilmiyor mu zaten :D

Öğro candır :D

Yorum bağlantısı
Fatih Köken

Dün ustaellerde salih abi yaptı montajını çokda güzel oldu inşallah enkısa zamanda yeni eklediklerim ile beraber koyacam resimleri

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Cüzdanımızda kara bir delik bu bıyıklı :p

Allah zeval vermesin :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Saltanat bitti :( Çocuklar okula başladı, 7'de çocuklar 07:30 da ben kalkıyorum, çocukları okula bırakıp oradan işe geçiyorum... Gün bitmek bilmiyor :D

Bir de ben gibi gece 12 yapsan ne olacak acep abi :D 1 ay sonra bıyıklar dökülmeye başlar :p

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Hak etmese yapmam :D Cüzdanımızda kara bir delik bu bıyıklı :p

rakipten trafik yaptırdım, geçen seneye göre %50 zamlanmış hali ile hala kendi firmasından ucuz, bizde zam yok bu sene diyor ama hala,,,, nasıl bir eğitim veriyorlar bunlara anlamadım, bravo yaneeee....

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

rakipten trafik yaptırdım, geçen seneye göre %50 zamlanmış hali ile hala kendi firmasından ucuz, bizde zam yok bu sene diyor ama hala,,,, nasıl bir eğitim veriyorlar bunlara anlamadım, bravo yaneeee....

Sen benim firmayı ilerleyen günlerde mumla arayacaksın... :D

Senin beğendiğin poliçe için teklif alıp seni aramıştım, seninle lak lak edip, geri dönüp, tamam poliçeyi yap diyene kadar % 5 zam gelmiş :D

İnanmıyorsan mailine bak :D

Abi zam geldi napiim ? dedi.. Aman hemen yap dedim.. akşama bir daha gelebilir.. :D

Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor

budur! süper olmuş. eline sağlık üstad. :flowers:

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Mehmet Ozyurek

Malumunuz daha önce, gündüz farı devresini takmış, ama devre 9 canlı olmasına rağmen, daha önceki sekiz canını Çağlar aldığı için, ben de 5 volt çıkışından 13 volt elektik verince devreyi yakmıştım...

Servet Bayram'dan önce yenisini gönderdi... (garantiden değişim :p)

Bugün takma fırsatım oldu...

Sigorta kutusundan giriş çıkışlar için kullandığım fişler çok sağlıklı değildi, plaketten, sigorta boyutlarında, fiş yaptım... Devreyi yeniden çalıştırdım...

Allah ömrünü uzun etsin, yine yakıyordum nerdeyse :D

Ben anahtarı şasi'ye takmıştım, çalışırken de bir şey olmasın diye anahtarı kapatmıştım, baktım alet ısınıyor... Meğer şasi gelmeyince sapıtıyormuş :)

Bu düzeneği de değiştirim, anahtarı +12 girişine bağladım...

img2201q.jpg

img2209n.jpg

img2211vx.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Isınan düzeneği telefonda beraber denedik :p

Abi, plaketi bi silikonlasaydın? Çıplak kalması sağlıklı değil :(

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Hehe.. Yakıyorduk yine :D

Sorun olacak bir yer değil Sani.. dört bir yanı sigortalarla korunuyor zaten... Bir şeyin temas etmesi zaten mümkün değil ama bir makaron geçireyim üstüne estetik görünsün.. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Bu arabanın her yeri kablo olmuş...

Bozuk bu, bozuk :p

benzin yerine aküden enerjimi alıyorsun motora, ne yapıyorsun sen :)

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

şu sigortadan paralel sigortalı elektrik çeken naneleri bir ucuza bulamadık dimi abi hala ya ...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Yok Anıl, 100 tane alalım dedik, yine de tanesi 10 liraya falan ancak düştü.. Alamadık.. Her araca da en az iki tane lazım, maliyeti çok yükseltecek..

Çinlilere bunu göstermeliyiz.. Onlar üretmedikçe bunun fiyatı düşmeyecek.. Bosch pahalı satıyor..

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

aslında İstanbul daki starklips e göstersek belki üretebilirler ben sahibiyle tanışmıştım denk gelirse bahsedeyim. Çinliler yapacağına biz yapalım...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Hem de iki çeşit lazım Anıl..

Benim eski araba büyük boy sigorta kullanıyordu, bu küçük boy...

Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor

Allah korusun yakacaksın kaskodan da alamayacaksın o fiş ne diye :ninja:

Yorum bağlantısı
  • 5 hafta sonra...
(düzenlendi)

bu konudan devam etmek istedim heralde uygundur merhaba arkadaşlar elime resimdeki şerit led ten geçtide bunu aracın tavan lambasına direk bağlasam herhangi bi sıkıntı yaşarmıyım gecikmeli sönen iç aydınlatmaya zarar verirmi sistemde sıkıntı yaratırmı herhangi bir zararı olurmu hem orta gecikmeli sönen aydınlatmaya hemde okuma lambaların içten monte edeyim diyorum değerli yorumlarınızı bekliyorum saygılar.20121128_134411.jpg

tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...