Çiğdem Bilen 8 Ağustos 2016 Paylaş 8 Ağustos 2016 Her türlü durumda kusur oranını tramerde uzmanlar belirler. Bizler sürücüyüz bilirkişi veya bu konuda karar mercii değiliz. Benim söylemek istediğim bu, anlaşma denince kusur oranında anlaşma gibi algılanıyor. Radyo trafik var Ankarada yayın yapan belki bilirsiniz, defalarca sunucuyu arayıp uyardım haklisiniz dedi ama hala anlaşamayacaklar gibi görünüyor diyor kaza haberi verirken.. Konu emre beyin kaza yaptığı kişinin kazayı tutanakta yanlış farklı anlatmasıyla başladı. 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 8 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2016 Konu emre beyin kaza yaptığı kişinin kazayı tutanakta yanlış farklı anlatmasıyla başladı. Her şey bundan 5 milyar yıl önce başladı. Dünyamız küçük bir gaz ve toz bulutuydu. Daha sonra meydana gelen şiddetli patlamalar ve fırtınalar sonrasında ateş topu haline geldi. Bi kaç milyon yıl sonra soğumaya başladı -oradaydım gördüm. Toprak oldu, su oldu, diğer insanlar geldi vs vs... 2 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ağustos 2016 Paylaş 8 Ağustos 2016 Emre gecmis olsun. Tutanakta onun beyani ve senin beyanin var. Komisyonun gorevi zaten sucluyu bulmak. Bu nedenle fotograf mecburi olmasa da gorsellerin eklenmesi komisyonun isini kolaylastiriyor. Bu nedenle taraflarin kendince yazdiklari beyanlar kendilerini baglar ancak tutanak esnasinda karsi tarafin yazdigini okuyarak daha hizli ve daha dogru karara ulasmayi saglayabiliriz. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 8 Ağustos 2016 Paylaş 8 Ağustos 2016 İsterse karşı taraf ben masumum bu geldi vurdu desin, kroki ve fotoğraf bu yüzden isteniyor. Karşı tarafın yalan beyanı kendisini bağlar. Konu emre beyin kaza yaptığı kişinin kazayı tutanakta yanlış farklı anlatmasıyla başladı. Ben alıntı yapsam da genelde ortaya yazarım, tartışma ortamıdır istediği yere kadar gidebilir.. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Ağustos 2016 Paylaş 9 Ağustos 2016 Teşekkür ederim Evren abi. Bugün eksper (uzman) gelecek. Bakalım netice ne olacak ben de merak ediyorum. Yorum bağlantısı
Fırat Önal 9 Ağustos 2016 Paylaş 9 Ağustos 2016 Emre boyadan sonra aracını güneş altında da kontrol et. Hatta yanında bir çift gözle daha git. Benim tamponlar benden önce serviste boyanmış ama bariz renk farklı. Güneşte çok belli ediyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Boz 9 Ağustos 2016 Paylaş 9 Ağustos 2016 Emre boyadan sonra aracını güneş altında da kontrol et. Hatta yanında bir çift gözle daha git. Benim tamponlar benden önce serviste boyanmış ama bariz renk farklı. Güneşte çok belli ediyor.Bu renk te ki bütün focuslara bakıyorum tamponlar daki boya bariz belli renk tutmuyor Yorum bağlantısı
Fırat Önal 9 Ağustos 2016 Paylaş 9 Ağustos 2016 Bu renk te ki bütün focuslara bakıyorum tamponlar daki boya bariz belli renk tutmuyorBenimkinde tutmamış. Ama boyalı olupta renk farkı olmayan focus gördüm. İş ustada bitiyor. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ağustos 2016 Paylaş 9 Ağustos 2016 Benimkinde tutmamış. Ama boyalı olupta renk farkı olmayan focus gördüm. İş ustada bitiyor.Ustadan ziyade boyanin tonunun orjinaline yakin kalmasinda plastik bolgelerde daha iyi uyum saglaniyor. Metalik boyalarda tampon kismindaki boya tonunu orjinal ama gunesten donmus sac rengine uydurmak ozellikle ustalarin oturup ugrasacagi bir is degil. Bariz fark olursa ugrasabilirler.Saygilarimla. Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 10 Ağustos 2016 Paylaş 10 Ağustos 2016 (düzenlendi) Kaza geçiren arkadaşlara çok geçmiş olsun. Benimkisi yine kırmızı ışık canavarlarıyla alakalı. Videoda sesi kapatmış olmam lazım çünkü epey bi yorum yaptım el kol yapan arkadaşla ilgili arabaya şöyle birşey mi alsak ne yapsak 10 Ağustos 2016 tarihinde ilhan Gülcan tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 Ağustos 2016 Paylaş 10 Ağustos 2016 Fırat abi tamponu hiç takma, ton farkı olmayan tampon çok az görüyorum. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 Ağustos 2016 Paylaş 10 Ağustos 2016 Peki boyayı sevmezsem kabul etmeme gibi bir şansım var mı acaba? Araç kaskomun anlaşmalı olduğu yetkili serviste. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ağustos 2016 Paylaş 10 Ağustos 2016 Peki boyayı sevmezsem kabul etmeme gibi bir şansım var mı acaba? Araç kaskomun anlaşmalı olduğu yetkili serviste.Yeniden syaptirma gibi mi? Arac tamamlaninca eksper onayi verir. Anlasmali servisler kasko firmasi ilempolemik yasamak istemezler. Hatayi kabullenmezlerde sigorta sirketine basvuracagini soyleyebilirsin. Eksper uzerinden de gidebilirsin. Eger kabuledilebilir bir hata varsa eksperin nasil,kabul ettigini sorgulamanla o da senin yaninda olup, islemi tekrarlattirabilir. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 Ağustos 2016 Paylaş 10 Ağustos 2016 Yeniden syaptirma gibi mi? Arac tamamlaninca eksper onayi verir. Anlasmali servisler kasko firmasi ilempolemik yasamak istemezler. Hatayi kabullenmezlerde sigorta sirketine basvuracagini soyleyebilirsin. Eksper uzerinden de gidebilirsin. Eger kabuledilebilir bir hata varsa eksperin nasil,kabul ettigini sorgulamanla o da senin yaninda olup, islemi tekrarlattirabilir. Saygilarimla. Tam olarak aradığım cevap buydu abi, teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Uğur Göçer 11 Ağustos 2016 Paylaş 11 Ağustos 2016 Yüzde yüz karşıya vermeleri ilginç; meskun mahal değil mi orası? 74 km ile gidiyorsun da. Ha bence de suç kesin karşıda ama sen de hız sınırını almış gibisin. Nasıl görmemişler onu? Ben ilk aşamada videoyu hem sürücüye hem oraya çağırdığı polise gösterdim ve ana yol tali yol ayrımı olduğundan bunun pek önemli olmadığını söyledi polis memuru, ama açıkçası hızdan %50 kusur da bana verilir diye beklemedim değil. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ağustos 2016 Paylaş 11 Ağustos 2016 https://youtu.be/ke8RtXdRjQc Taksici pet şişeyi dışarı atıyor.şikayet edeyim mi? Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 11 Ağustos 2016 Paylaş 11 Ağustos 2016 https://youtu.be/ke8RtXdRjQc Taksici pet şişeyi dışarı atıyor.şikayet edeyim mi? Keşke işlem yapacak olsalar da, siz de şikayet etseniz. Yahu aklım almıyor böyle hayvanları. Nasıl bu kadar vurdumduymaz olabilir insan? Hayır o şişenin bi zararı da olmaz kapı cebine koyup sonra atsa çöpe. Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 11 Ağustos 2016 Paylaş 11 Ağustos 2016 Ülkece en kronik hastalığımız; öğrenmeye ve uygulamaya kapalı olmak. Sorsan herkes yere tükürmemeliyiz, çöpleri doğaya atmamalıyız der ama iş uygulamaya gelince zayıfız. Bilmek başka uygulamak başka malesef Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ağustos 2016 Paylaş 11 Ağustos 2016 https://youtu.be/ke8RtXdRjQc Taksici pet şişeyi dışarı atıyor.şikayet edeyim mi? Ben bu dal.... yı etmedim geri dönüş olmaz diye. Ve şişenin üstünden geçtim ani manevra yapmamak için. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 Ağustos 2016 Paylaş 11 Ağustos 2016 Bana Manisa İzmir arasında denk geldi bir tanesi. Çöp dolu pöşeti öyle güzel savurdu ki poşet kaya kaya kenara kadar gitti. Önce takdir ettim tabi, nasıl böyle güzel atabildi diye düşünmedim değil. Ama hemen kendime gelip adamı korna eşliğinde solladım. Az ileride de şansıma çevirme vardı, şikayet ettim. Jandarma çok ilgili görünüyordu umarım gerekeni yapmışlardır. Ceza ödeyip ödememesi umurumda değil. Sadece bir daha yapmayacak kadar kıvama gelsin istedim... 1 Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 12 Ağustos 2016 Paylaş 12 Ağustos 2016 https://youtu.be/ke8RtXdRjQc Taksici pet şişeyi dışarı atıyor.şikayet edeyim mi? Keşke işlem yapacak olsalar da, siz de şikayet etseniz. Yahu aklım almıyor böyle hayvanları. Nasıl bu kadar vurdumduymaz olabilir insan? Hayır o şişenin bi zararı da olmaz kapı cebine koyup sonra atsa çöpe. birde malesef bu dengesizlerin yol boyu dışarı tüküren modelleri var. onları görünce trafikte şekilden şekile giriyorum. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 12 Ağustos 2016 Paylaş 12 Ağustos 2016 Dayım aracı götürmemiş olsa inip foto çekerdim arka koltuklar da 6-7 pet şişe çöpü vardı, bebek faslında hastaneye gidip gelirken dolmus ama toplamaya elim varmamis eğitim mi yetiştirilme mi bilmiyorum ama polislerin bir çoğu "ne olmuş ki amaaaan" der bence bu duruma... Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 Ağustos 2016 Paylaş 12 Ağustos 2016 Benim kazada karşı taraf %100 kusurlu bulundu. Çok şükür kaskomuz bu nedenle delinmeyecek inş. 4 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ağustos 2016 Paylaş 12 Ağustos 2016 Benim kazada karşı taraf %100 kusurlu bulundu. Çok şükür kaskomuz bu nedenle delinmeyecek inş. Kaza tutanağı yetti mi yoksa kamera kayıtları da destekledi mi suçluyu belirleme adına Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ağustos 2016 Paylaş 12 Ağustos 2016 Ben bu dal.... yı etmedim geri dönüş olmaz diye. Ve şişenin üstünden geçtim ani manevra yapmamak için. Şişenin içinde ne vardı ki [emoji16] Yorum bağlantısı
Recommended Posts