İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Emre Şimşek

vay öküz vayy  :danger:

abi öküz deme öküzü severim. mangalda yeri var onun :)

ama bu arkadaşı ne yapacağız bilemedim. emniyete ihbar ettim youtube linkini de gönderdim ama bakalım bu kez ne diyecekler..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

Hadi başkalarının hayatı ucuz da, insan kendi hayatını niye bu kadar ucuz sayar ki?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Ben neden göremiyorum videoları

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Ben neden göremiyorum videoları

Tapatalk güncel ise eski sürüm yükleyin
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yüksel Vatan

Tapatalk güncel ise eski sürüm yükleyin

Bazı videoları bende göremiyorum. Google play'de Tapatalk uygulamasına girince sadece KALDIR ve AÇ butonları var. Yani eski sürüme geri dönmeye olanak sağlayacak bir buton yok.

Samsung A3 Cihazımdan Tapatalk Kullanarak Gönderdim

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Bazı videoları bende göremiyorum. Google play'de Tapatalk uygulamasına girince sadece KALDIR ve AÇ butonları var. Yani eski sürüme geri dönmeye olanak sağlayacak bir buton yok.

Oradan dönemezsiniz.

http://apk.land/apk/tapatalk-575 bu linkteki sürümde problemsiz çalışıyor.

Ayarlardan, güvenlik, bilinmeyen kaynaklardan yüklemeye izin vermeyi açıp yükleme yapabilirsiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yüksel Vatan

Oradan dönemezsiniz.

http://apk.land/apk/tapatalk-575 bu linkteki sürümde problemsiz çalışıyor.

Ayarlardan, güvenlik, bilinmeyen kaynaklardan yüklemeye izin vermeyi açıp yükleme yapabilirsiniz.

Teşekkür ederim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Teşekkür ederim

Rica ederim, güncelleme yaptıktan sonra da tapatalk imzaniz açık kalacak kapatmanizi tavsiye ederim.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yüksel Vatan

Rica ederim, güncelleme yaptıktan sonra da tapatalk imzaniz açık kalacak kapatmanizi tavsiye ederim.

7d510faa9b4a318790b741b0a6fe0cf7.jpg

Bu sürümü yani sizin dediğiniz indirdim ama yine bazı videoları göremiyorum. Galiba yine en son sürümü yükleyeceğim.

c3559d7a70f56b601340d6c4bcf793e4.jpg

8bc7ea980b8cbd5eb0983b44874881e1.jpg

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

7d510faa9b4a318790b741b0a6fe0cf7.jpg

Bu sürümü yani sizin dediğiniz indirdim ama yine bazı videoları göremiyorum. Galiba yine en son sürümü yükleyeceğim.

c3559d7a70f56b601340d6c4bcf793e4.jpg

8bc7ea980b8cbd5eb0983b44874881e1.jpg

İnternet ile alakalı olabilir, ben yukleyince düzeldi Wi-Fi ile bağlanıp bir deneme yapın bence
Yorum bağlantısı
Yüksel Vatan

İnternet ile alakalı olabilir, ben yukleyince düzeldi Wi-Fi ile bağlanıp bir deneme yapın bence

Wi-Fi ile denedim ama yine o 2 videoyu göremiyorum.
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Wi-Fi ile denedim ama yine o 2 videoyu göremiyorum.

Cihaz ayarları ile alakalı olabilir veya farklı bir durum olabilir. Bilgisayardan girebilir veya telefondan chrome kullanarak bakabilirsiniz.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Dünden aslında görüntü yer Safranbolu meşhur kireç kuyusu bu olay rutin oldu bu virajda

Oo, çok kötü olmuş bu.

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
(düzenlendi)

Yine aynı kavşak

tarihinde Selçuk Bakış tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Selçuk haksız olan kesinlikle karşı taraf geçmiş olsun. Fakat yapacağı olayda belli perşembenin gelişi çarşambadan belli olur misali sizin bu konuda tedbirli olmanız sizin açınızdan daha güzel olur düşüncesindeyim. Buralarda çok sık karşılaştığım olay bu onun için yolları ezberleyip sürücü hareketlerini ezberleyip ona göre şekil alıyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Selçuk haksız olan kesinlikle karşı taraf geçmiş olsun. Fakat yapacağı olayda belli perşembenin gelişi çarşambadan belli olur misali sizin bu konuda tedbirli olmanız sizin açınızdan daha güzel olur düşüncesindeyim. Buralarda çok sık karşılaştığım olay bu onun için yolları ezberleyip sürücü hareketlerini ezberleyip ona göre şekil alıyorum.

Teşekkür ederim. Zaten o kavşak sıkıntılı bir kavşak, daha önceki koymuş olduğum videoların neredeyse tamamına yakını bu kavşağa ait. Artık o kavşağa gelişte kim ne yapacak diye bekliyorum ki aracın gelişinden de bu hareketi yapacağını anlamıştım. Daha yola çıkmadan fren-korna ikilisine asıldım.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

ikinizde hatalı gibisiniz, video hızlandırılmış değilse çok hızlısın Selçuk kardeş....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

ikinizde hatalı gibisiniz, video hızlandırılmış değilse çok hızlısın Selçuk kardeş....

Videoyu kesme yapınca biraz hızlanmış. Normalde o kadar hızlı değilim. En fazla 80dir. 4. vitesde 2100 devir gibiydim.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

O kavşakta bir eksiklik var ya da ben göremedim. Dur, yol ver gibi bir tabela olması lazım bir tarafta..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

O kavşakta bir eksiklik var ya da ben göremedim. Dur, yol ver gibi bir tabela olması lazım bir tarafta..

Minibüsün geldiği tarafta yol ver tabelası var. Bence trafik lambası olması lazım çok aktif bir kavşak ve sürekli kaza oluyor.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan
(düzenlendi)

Ups.

tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...