Emre Şimşek 12 Mayıs 2016 Paylaş 12 Mayıs 2016 vay öküz vayy abi öküz deme öküzü severim. mangalda yeri var onun ama bu arkadaşı ne yapacağız bilemedim. emniyete ihbar ettim youtube linkini de gönderdim ama bakalım bu kez ne diyecekler.. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 12 Mayıs 2016 Paylaş 12 Mayıs 2016 Hadi başkalarının hayatı ucuz da, insan kendi hayatını niye bu kadar ucuz sayar ki? 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 15 Mayıs 2016 Paylaş 15 Mayıs 2016 Ben neden göremiyorum videoları 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 Mayıs 2016 Paylaş 16 Mayıs 2016 Ben neden göremiyorum videolarıTapatalk güncel ise eski sürüm yükleyin 1 Yorum bağlantısı
Yüksel Vatan 16 Mayıs 2016 Paylaş 16 Mayıs 2016 Tapatalk güncel ise eski sürüm yükleyinBazı videoları bende göremiyorum. Google play'de Tapatalk uygulamasına girince sadece KALDIR ve AÇ butonları var. Yani eski sürüme geri dönmeye olanak sağlayacak bir buton yok. Samsung A3 Cihazımdan Tapatalk Kullanarak Gönderdim Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 Mayıs 2016 Paylaş 16 Mayıs 2016 Bazı videoları bende göremiyorum. Google play'de Tapatalk uygulamasına girince sadece KALDIR ve AÇ butonları var. Yani eski sürüme geri dönmeye olanak sağlayacak bir buton yok. Samsung A3 Cihazımdan Tapatalk Kullanarak Gönderdim Oradan dönemezsiniz.http://apk.land/apk/tapatalk-575 bu linkteki sürümde problemsiz çalışıyor. Ayarlardan, güvenlik, bilinmeyen kaynaklardan yüklemeye izin vermeyi açıp yükleme yapabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Yüksel Vatan 16 Mayıs 2016 Paylaş 16 Mayıs 2016 Oradan dönemezsiniz. http://apk.land/apk/tapatalk-575 bu linkteki sürümde problemsiz çalışıyor. Ayarlardan, güvenlik, bilinmeyen kaynaklardan yüklemeye izin vermeyi açıp yükleme yapabilirsiniz. Teşekkür ederimSamsung A3 Cihazımdan Tapatalk Kullanarak Gönderdim 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 Mayıs 2016 Paylaş 16 Mayıs 2016 Teşekkür ederim Samsung A3 Cihazımdan Tapatalk Kullanarak Gönderdim Rica ederim, güncelleme yaptıktan sonra da tapatalk imzaniz açık kalacak kapatmanizi tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Yüksel Vatan 16 Mayıs 2016 Paylaş 16 Mayıs 2016 Rica ederim, güncelleme yaptıktan sonra da tapatalk imzaniz açık kalacak kapatmanizi tavsiye ederim. Bu sürümü yani sizin dediğiniz indirdim ama yine bazı videoları göremiyorum. Galiba yine en son sürümü yükleyeceğim. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 Mayıs 2016 Paylaş 16 Mayıs 2016 Bu sürümü yani sizin dediğiniz indirdim ama yine bazı videoları göremiyorum. Galiba yine en son sürümü yükleyeceğim. İnternet ile alakalı olabilir, ben yukleyince düzeldi Wi-Fi ile bağlanıp bir deneme yapın bence Yorum bağlantısı
Yüksel Vatan 16 Mayıs 2016 Paylaş 16 Mayıs 2016 İnternet ile alakalı olabilir, ben yukleyince düzeldi Wi-Fi ile bağlanıp bir deneme yapın benceWi-Fi ile denedim ama yine o 2 videoyu göremiyorum. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 Mayıs 2016 Paylaş 16 Mayıs 2016 Wi-Fi ile denedim ama yine o 2 videoyu göremiyorum.Cihaz ayarları ile alakalı olabilir veya farklı bir durum olabilir. Bilgisayardan girebilir veya telefondan chrome kullanarak bakabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mayıs 2016 Paylaş 21 Mayıs 2016 Dünden aslında görüntü yer Safranbolu meşhur kireç kuyusu bu olay rutin oldu bu virajda Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 21 Mayıs 2016 Paylaş 21 Mayıs 2016 Dünden aslında görüntü yer Safranbolu meşhur kireç kuyusu bu olay rutin oldu bu virajda Oo, çok kötü olmuş bu. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mayıs 2016 Paylaş 21 Mayıs 2016 Oo, çok kötü olmuş bu.Çok can yaktı Burası... çok süratli iniyorlar ve sonuç bu Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 (düzenlendi) Yine aynı kavşak 27 Mayıs 2016 tarihinde Selçuk Bakış tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 Selçuk haksız olan kesinlikle karşı taraf geçmiş olsun. Fakat yapacağı olayda belli perşembenin gelişi çarşambadan belli olur misali sizin bu konuda tedbirli olmanız sizin açınızdan daha güzel olur düşüncesindeyim. Buralarda çok sık karşılaştığım olay bu onun için yolları ezberleyip sürücü hareketlerini ezberleyip ona göre şekil alıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 Selçuk haksız olan kesinlikle karşı taraf geçmiş olsun. Fakat yapacağı olayda belli perşembenin gelişi çarşambadan belli olur misali sizin bu konuda tedbirli olmanız sizin açınızdan daha güzel olur düşüncesindeyim. Buralarda çok sık karşılaştığım olay bu onun için yolları ezberleyip sürücü hareketlerini ezberleyip ona göre şekil alıyorum. Teşekkür ederim. Zaten o kavşak sıkıntılı bir kavşak, daha önceki koymuş olduğum videoların neredeyse tamamına yakını bu kavşağa ait. Artık o kavşağa gelişte kim ne yapacak diye bekliyorum ki aracın gelişinden de bu hareketi yapacağını anlamıştım. Daha yola çıkmadan fren-korna ikilisine asıldım. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 ikinizde hatalı gibisiniz, video hızlandırılmış değilse çok hızlısın Selçuk kardeş.... 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Mayıs 2016 Paylaş 28 Mayıs 2016 ikinizde hatalı gibisiniz, video hızlandırılmış değilse çok hızlısın Selçuk kardeş....Videoyu kesme yapınca biraz hızlanmış. Normalde o kadar hızlı değilim. En fazla 80dir. 4. vitesde 2100 devir gibiydim. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Mayıs 2016 Paylaş 28 Mayıs 2016 O kavşakta bir eksiklik var ya da ben göremedim. Dur, yol ver gibi bir tabela olması lazım bir tarafta.. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Mayıs 2016 Paylaş 28 Mayıs 2016 O kavşakta bir eksiklik var ya da ben göremedim. Dur, yol ver gibi bir tabela olması lazım bir tarafta..Minibüsün geldiği tarafta yol ver tabelası var. Bence trafik lambası olması lazım çok aktif bir kavşak ve sürekli kaza oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 30 Mayıs 2016 Paylaş 30 Mayıs 2016 (düzenlendi) Ups. 30 Mayıs 2016 tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 3 Haziran 2016 Paylaş 3 Haziran 2016 Hyundai bugün kameraya takıldı, ama haberi yok. https://youtu.be/SMG09tKpCJQ https://youtu.be/cndXFmn7I-s Yorum bağlantısı
Recommended Posts