İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Selçuk Bakış

Üzerinden geçip parkettim, hala yoldan gidiyor. Deli galiba arkadaş, kendini araba sanıyor:

Hocam sorsaydın, belki Sivas'lıdır?  :D

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Hocam sorsaydın, belki Sivas'lıdır?  :D

Benim tahminim Konyalı olduğu yönünde Selçuk'çum. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
(düzenlendi)

Kırmızıda geçen yaya amca gerçekten ucuz kurtuldu...

Hepi topu 2 saniye sonra yeşil yandı. Demekki ford sarıda iken gaza bastı geçmek için. Bu vidyo polisin eline geçse oyarlar sürücüyü

Teşekür ederim.

Yol kenarında oyun oynuyorlardı hafif korna çaldım fark etmez çıkar diye, oyun sandı fırladı arabanın önüne.

Çocuk bir kedi iki. Asla korna çalmam. İkiside araca doğru koşar şaşırıp

tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy

Çocuk bir kedi iki. Asla korna çalmam. İkiside araca doğru koşar şaşırıp

Kesinlikle doğru tespıt. :good1:  Özellikle çocuklara. Gerekirse durup sonuna kadar beklenmeli. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Hepi topu 2 saniye sonra yeşil yandı. Demekki ford sarıda iken gaza bastı geçmek için. Bu vidyo polisin eline geçse oyarlar sürücüyü

Fark eder mi Servet amca? Adam net kırmızıda geçiyor. Ha, kafası dolu, bilmem ne... Sürücünün de kafası dolu olabilir, dalgın vs olabilir. Yayalar çok ihlal ediyor kırmızı ışığı. Zaten amca tüm ısrarlara rağmen iyi olduğunu söyleyip (hatta çekiştirmelere rağmen) hastaneye gitmedi... ;)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Fark eder mi Servet amca? Adam net kırmızıda geçiyor. Ha, kafası dolu, bilmem ne... Sürücünün de kafası dolu olabilir, dalgın vs olabilir. Yayalar çok ihlal ediyor kırmızı ışığı. Zaten amca tüm ısrarlara rağmen iyi olduğunu söyleyip (hatta çekiştirmelere rağmen) hastaneye gitmedi... ;)

Amca?

Sen gelsene şöyle kenara

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Amca?

Sen gelsene şöyle kenara

Ya, işte, şey... Kem küm. Ben ee şey... Konudaki amca ya, kafam şey olmuş, amcayı sana şaapmışım. :crazy::seytan:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Gece vakti ansızın...

https://youtu.be/1_JzFVKr14g

Kapılar açılınca dedim büyük kavga var, sonra birisi topallıyor, düşmemek için ellerini iki yana açmış. Bir baktım karşısındaki de topallıyor. Sonra gelin arabasını gördüm tabi :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Allah korusun üçüncü köprü bağlantı yolları için çok hafriyat kamyonu geçiyor o yoldan.

Düğün arabası mi sandı acaba.. tarihinde Murat Sağdaş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Belli belirsiz "dıt" yaptım ama olabilir tabi çocuk bu.

Yorum bağlantısı
Murat Dere
(düzenlendi)

Yine bizim videolar kopyalanmış izinsiz olarak. Watermark koymadığımız sürece sonu bu işte :)

E Sani'ciğim, istediniz tarif ettik. Bakan, uygulayan yok ki. N'ediverem ben? :D

Aradım konumu (aramak zorunda kaldım yani) tee bilgisayar konusunda, üstelik sabitlenmemiş de... Keşke bu konuda olsaydı ve keşşke sabitlenmiş olsaydı. İnsanlar girince görselerdi. :spiteful:

tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Link alayım mı hocam? Ben burayla birleştireyim, en iyi cevap olarak işaretleyeyim.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Link alayım mı hocam? Ben burayla birleştireyim, en iyi cevap olarak işaretleyeyim.

Aa iy ki aklıma getirdin janim. :p

Yorum bağlantısı
Murat Dere
(düzenlendi)

Yine bizim videolar kopyalanmış izinsiz olarak. Watermark koymadığımız sürece sonu bu işte :)

Ehem, Sani'ciğim şu konuda anlattığım gibi "watermark" olarak güzide forumumuzun logocuğunu hemi de hareketli olarak koyabiliyoruz. Hadi bakam. :crazy::seytan:

tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Ehem, Sani'ciğim şu konuda anlattığım gibi "watemark" olarak güzide forumumuzun logocuğunu hemi de hareketli olarak koyabiliyoruz. Hadi bakam. :crazy::seytan:

Hangi konuda abi hangi konuda [emoji16] [emoji379]

Edit: gördüm şu konudaymis [emoji28]

tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Buradan bir mesajım silinmiş olabilir mi?

Bilgilendirme yapılmadı da acaba konuda bir arıza mı var diye sormak istedim.

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Buradan bir mesajım silinmiş olabilir mi?

Bilgilendirme yapılmadı da acaba konuda bir arıza mı var diye sormak istedim.

Şahine küfür ettiysen ondan dolayı silinmiştir.[emoji2]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Şahine küfür ettiysen ondan dolayı silinmiştir.[emoji2]

Ya bipleyeyim bari :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Müzik koydum artık küfür duyulmuyor..

Adam gözümün içine baka baka geçti, arabama acımasam, arkada evladım olmasa zevkle vururdum...

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...