Misafir 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 yanlış anlamayın da ben böyle sürücelere razıyım, bunlar ne ki, nele yaşıyoruz daha cumartesi günü yolun sağında iken durduğum yerde sağ yanımdan gelip çarptı adamın biri neymiş yağmurmuş teker kaymışmış, ya senin benim sağımda ne işin var, enim panzuta geldi bir şey olmadı onun sinyali falan kırılmış bakmadım da nesi var diye küçük bir suzukilerdendi, bir de bana diyo ki; abi sen de bir şey yok olan bana oldu, helal et hakkını dedi.. demem o ki çoğu şeyi görmezden gelmezsek ya ölürüz ya öldürürüz.. ben normalde bir kaç şey harici çoğu şeye sinirlenmeyen sakin bir adamdım ama ben bile artık bazen dayanamıyor kızıyorum sonrada kendime inanamıyorum.. neyse lafın kısası sakinliğimizi koruyalım.. Bende çok sakinimdir hele trafikte pamuk gibiyim ( Büyük Yalan ) Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Bende çok sakinimdir hele trafikte pamuk gibiyim ( Büyük Yalan ) keskin sirke küpüne zarar :=) bir şey oluyor mesela kamyon falan sıkıştırıyor, bende hiç tepki yok yanımda ki yolcu adam vs başlıyor saydırmaya şş dayı ne yapıyon sen falan artık adamı sakinleştiriyorum:=) bir gün tam kamyonu sollayacakken önüme kırdı korna selektör vs kırmaya devam etti neyse yavaşladım geçti sonra tekrar sağa geçti, tabi içerden homurtular geldi sağ şeritte de çöp kutusu mu ne yola çıkmış o yüzden kırmış neyse ben tekrar sollamaya geçtim yanına geldim sağ pencereyi açtım, diyeceğim şey; sinyal ver adam gibi sür gibi masumane şeydi, ben sağ camı açınca sağ da oturan amca bir saydırmaya başladı, amca dur falan adamı zor durdurdum:=)) trafikte beni en çık kızdıran şey; ışıklar da yeşil yanınca da da dadat diye 3-5 kere kornaya basılması, araç sollarken de ecele yetişmeye çalışan birinin dibime sokulup sürekli selektör yapması.. gerisine o kadar kızmıyorum.. bir de hatayı bizde yapsak karşı tarafta yapsa bir el haraketi ile özür bir dörtlü yakma vs bunlar yapılınca ortrada sorun da kalmıyor.. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Babamın aracından biraderin kullandığı esnada yaşanan olay. Androidde Traffic Racer diye bir oyun var. Onda karşı şeritten gidince puan topluyorsun. O zannetmiştir... Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Androidde Traffic Racer diye bir oyun var. Onda karşı şeritten gidince puan topluyorsun. O zannetmiştir... oyunun hikaye örgüsü bile yanlış. hatalı bir olayı neden doğruymuş gibi beynimize yüklemeye çalışırlar ki bak şu reklam geldi aklıma 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 18 Nisan 2016 Yazar Paylaş 18 Nisan 2016 (düzenlendi) Hadi hataları bulalım: 1 2 3 Biliyorum, biliyorum; sizin orda daha kötüleri var, bunlar ne ki? 18 Nisan 2016 tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 19 Nisan 2016 Paylaş 19 Nisan 2016 Hadi hataları bulalım: 1 2 3 Biliyorum, biliyorum; sizin orda daha kötüleri var, bunlar ne ki? Bisikletlilerin hepsi böyle şu an. Kırmızı ışığın ya da trafik kurallarının kendileri için geçerli olmadığını düşünüyo %90 ından fazlası... Bu bisikletliler daha sonrasında ya motor ya araba sürmeye başlayıncada benzer hareketlerini devam ettiriyorlar.ben çocukken babamın bana ilk öğrettiği şeylerden biri ışıklarda durmak dönerken bir kolumu kaldırmak suretiyle ne yöne döneceğimi göstermekti. fakat şu an çocuk dengeyi sağladıktan sonra bisikletin ardından bakan ana baba olduğunu sanmıyorum.. laf da şu oğluum kızıım arabalara dikkat et tamam mı? 2. videodaki amca efsane. o arabayla tüm yollar onun başkası süremez imkan ihtimal yok. üstünüze çıkma hakkı her zaman sabit. 3. videodaki eleman sinyal vermiş onuda alkışlıyoruz burdan. 1 Yorum bağlantısı
Yüksel Vatan 19 Nisan 2016 Paylaş 19 Nisan 2016 (düzenlendi) Videodaki ceza maddesi Samsung A3 Cihazımdan Tapatalk Kullanarak Gönderdim 19 Nisan 2016 tarihinde Yüksel Vatan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 Keşke ben yol verdikten sonra durup ne bakıyon lan diyen motorcuyu silinmeden ekleseymişim. Moralim bozulur diye kaydını almamıştım Önceki gün de bir Clio'cu yol vermemek için 140'a kadar direndi. Acelem vardı tabi, yoksa o hıza çıkmam mümkün değil... Yorum bağlantısı
Murat Dere 25 Nisan 2016 Yazar Paylaş 25 Nisan 2016 (düzenlendi) Serdar GÜNGÖR'e mesaj: suç duyurusunda bulunuyorum: 48 PR 371 Teyzenin hayatını kurtardım. Aferin bana: 25 Nisan 2016 tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 5 Mayıs 2016 Paylaş 5 Mayıs 2016 beyefendinin özel tapulu şeridini alınca çıldırdı.. Arka kameramı kapalı unutmasaydım niye bu kadar höykürdü tam anlardık. Yorum bağlantısı
Emre Şahin 5 Mayıs 2016 Paylaş 5 Mayıs 2016 beyefendinin özel tapulu şeridini alınca çıldırdı.. Arka kameramı kapalı unutmasaydım niye bu kadar höykürdü tam anlardık. Hakli mi oldugunuzu saniyorsunuz? Özür dilemeniz gerekirken adama hakaret etmissiniz. Onu gectim marifet gibi videoyu paylasmissiniz. 3 Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 5 Mayıs 2016 Paylaş 5 Mayıs 2016 haklı olduğumu iddia etmedim. ama o kadar tepki göstereceği şekildede sürmedim. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 5 Mayıs 2016 Paylaş 5 Mayıs 2016 Şimdi sosyal medyada neden bu kadar motorsikletlere yol verelim dendiğini daha net anlıyoruz. Kamu spotu niteliğinde.. 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 5 Mayıs 2016 Paylaş 5 Mayıs 2016 Kim hatalıdır bir şey diyemem ama, motosikletliler arasında, bir tondan fazla aracın önünde fren yapmakta moda. Ben motosikletli olsam, haklı da olsam buna cesaret edemem. Otomobilin freni tutmasa al sana, kurtulduğun kazadan başka bir kaza. Anlayamıyorum kısaca... 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 5 Mayıs 2016 Paylaş 5 Mayıs 2016 beyefendinin özel tapulu şeridini alınca çıldırdı.. Arka kameramı kapalı unutmasaydım niye bu kadar höykürdü tam anlardık. Keşke arka kameranız açık olsaydı, kaç şerit birden değişmişsiniz ( emniyet şeridi de dahil), bu durumda onun önüne kırmışsınız gibi algılıyorum videodan. Kim hatalıdır bir şey diyemem ama, motosikletliler arasında, bir tondan fazla aracın önünde fren yapmakta moda. Ben motosikletli olsam, haklı da olsam buna cesaret edemem. Otomobilin freni tutmasa al sana, kurtulduğun kazadan başka bir kaza. Anlayamıyorum kısaca... Aynı şey benim aklımdan geçti, yaptığı haraket tamamen salaklık ne kadar haklı olursan ol, birde arkanda bayan var ya 5 Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 5 Mayıs 2016 Paylaş 5 Mayıs 2016 (düzenlendi) Yalnız arkadaşlar arka kamera kayıtta olmadığı için direk adamı ezecekmişim gibi anlaşılmış. Ben bu elemanın üstüne sürmedim taralı bölgeyede girsem metrelerce önceden sinyal vererek girdim( yani tam yanımdan geçerken aniden kırıpta bi yerlerde sıkıştırmadım, veyahut onun yaptığı gibi çok yakınken önüne atlamadım). ayrıca tamamen haklıyım şöyleyimde demedim. emre bey den ve diğer arkadaşlardan özür dilerimki ağzımdan çıkan kelimeleri marifetmiş gibi paylaştığım için. onun dışında tüm köprü boyunca taralı bölgeden gelen motorsikletli elemanın köprü çıkışında yoluna girdiğim için böyle bir tepki aldım. Ha arkadan deli gibi kaptırıp geldiği için ben sinyal verdikten sonra şeride girerken belki zınk diye bi anda arkadan çok yaklaştığı için fren yapmak durumunda bırakmış olabilirim o yüzden kusura bakmasın! 5 Mayıs 2016 tarihinde ilhan Gülcan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Murat Dere 6 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2016 Kırmızıda geçen yaya amca gerçekten ucuz kurtuldu... 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 6 Mayıs 2016 Paylaş 6 Mayıs 2016 Allah korusun üçüncü köprü bağlantı yolları için çok hafriyat kamyonu geçiyor o yoldan. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 6 Mayıs 2016 Paylaş 6 Mayıs 2016 https:// Allah korusun üçüncü köprü bağlantı yolları için çok hafriyat kamyonu geçiyor o yoldan. Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 6 Mayıs 2016 Paylaş 6 Mayıs 2016 (düzenlendi) Teşekür ederim. Yol kenarında oyun oynuyorlardı hafif korna çaldım fark etmez çıkar diye, oyun sandı fırladı arabanın önüne. 6 Mayıs 2016 tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 6 Mayıs 2016 Paylaş 6 Mayıs 2016 Teşekür ederim. Yol kenarında oyun oynuyorlardı hafif korna çaldım fark etmez çıkar diye, oyun sandı fırladı arabanın önüne. Çocuk işte, geçen bizim komşunun oğlu da aynısını bana yaptı. Durdum çekilmesini bekledim. Yorum bağlantısı
Murat Dere 6 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2016 O neydi gı? Hemen kornaya asılan iki öküz (arkada): Üzerinden geçip parkettim, hala yoldan gidiyor. Deli galiba arkadaş, kendini araba sanıyor: 6 Yorum bağlantısı
Recommended Posts