Murat Dere 29 Mart 2016 Yazar Paylaş 29 Mart 2016 Bak sen her fırsatta benim soyadımla prim yapmaya çalışıyon, birgün yolum Muğla'ya düşerse aynı ilişkiyi senle de yaşıcam haberin olsun Ay çok korktuum, aynanın karşısında mı çalıştın bunu? Abi varya şuan tüm kelimeler kifayetsiz kaldı koptuk [emoji1] Yorum bağlantısı
Hüseyin Vuruşkan 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Ay çok korktuum, aynanın karşısında mı çalıştın bunu? Senin kafan varken aynaya gerek var mı? Yorum bağlantısı
Murat Dere 29 Mart 2016 Yazar Paylaş 29 Mart 2016 Senin kafan varken aynaya gerek var mı? Var tabe. Kafamda kendini göremezsin çocum? Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Ahanda benimkinden de bişiler yansıdı sonunda.. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Abi o Japon bayrağı gibi şey de ne töbe töbeee Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 O ne lem kırmızı noktalı olmuş korkudan açamadım. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Abi o Japon bayrağı gibi şey de ne töbe töbeee O ne lem kırmızı noktalı olmuş korkudan açamadım. Korkmayın korkmayın benim. Giyiniğim.. Xiaomi Yi nin wi-fi ile telefondan bağlantı sağlanmış hali. Süper birşey.. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Korkmayın korkmayın benim. Giyiniğim.. Xiaomi Yi nin wi-fi ile telefondan bağlantı sağlanmış hali. Süper birşey.. Kırmızı nokta tehlikeli. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Korkmayın korkmayın benim. Giyiniğim.. Xiaomi Yi nin wi-fi ile telefondan bağlantı sağlanmış hali. Süper birşey.. Vaay selfi yapıyordun yani o an telefondan, süper Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2016 Paylaş 5 Nisan 2016 Daha dün kameramızı taktık bugün ilk kaza girişimini ucuz atlattık.. İnanın bende böyle çok videolar çıkar bu memleket yüzünden.. Bu videoda hemen başlarda göreceğiniz punto marka aracı kullanan bir bayan.. İçinde kendi gibi 4 bayan ve 1 de çocuk mevcut.. Videonun hemen öncesinde dengesiz kullanımından dolayı birilerinin başına iş açar diye içimden geçirirken birden yanımdan geçince hiç bir neden yokken sırf şeridime girecek diye erken bir sağa kırış yaptı ve neredeyse çarpmak üzereydi aracımız ilk darbesini sol ön çamurluktan yemiş olacaktı hatta direksiyon hakimiyetini sağlarken bir an radyoyu bile değiştirmiş oldum refleks ile.. Sonrasında ise yol boşken bu malum şahıs bir türlü şeridinde gidemedi ya ortada gitti ya sağda ya solda hiç bir araç yokken çevresinde kimseleri umursamadı görenlerde zaten uzak takibi tercih etti. Allah bizi böylelerinden korusun..!! ttnet sağolsun 0.8 upload hızı verdiği için bende videoyu kırpıp eklemek durumunda kaldım.. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2016 Paylaş 5 Nisan 2016 Geçmiş olsun. Sanırım arkasından gelen süratli jipi görünce panik yapıp üstünüze kırdı. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2016 Paylaş 5 Nisan 2016 Geçmiş olsun. Sanırım arkasından gelen süratli jipi görünce panik yapıp üstünüze kırdı. Cip daha sakat gidiyor ama. Çok teşekkür ederim cümleten. Jip süratliydi evet ama inanın bayana bir etkisi olmadı bayan baştan sona sakat kullandı ve olup olmadık yerlerde hep şeritin dışına çıktı, videoyu kesmeden tamamını ekleyebilsem göreceğiniz görüntülerde bana hak verirsiniz.. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2016 Paylaş 5 Nisan 2016 Çok teşekkür ederim cümleten. Jip süratliydi evet ama inanın bayana bir etkisi olmadı bayan baştan sona sakat kullandı ve olup olmadık yerlerde hep şeritin dışına çıktı, videoyu kesmeden tamamını ekleyebilsem göreceğiniz görüntülerde bana hak verirsiniz..Yani genelleme yapmak gibi olacak ama başımıza daha önce geldiği için söylüyorum. Düz yolda giderken birden sola kırıp bizim sağ arka kapımıza vuran bir bayan olduğu için, o günden beri bayan araç kullanıcısı gördükçe uzak dururum. İçlerinde elbet iyileri vardır ama bende refleks oldu malesef. Yaşadığımız kaza yüzünden.Bahsi geçen olay buydu http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/234863-dikkatsiz-bayan-s%C3%BCr%C3%BCc%C3%BC-arac%C4%B1ma-%C3%A7arpt%C4%B1/ Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2016 Paylaş 5 Nisan 2016 (düzenlendi) Ozamanlar yeniymiş arkadaş resim yüklemek için yardım istemiş Bu arada geçmiş olsun ucuz atlatmissiniz Yani genelleme yapmak gibi olacak ama başımıza daha önce geldiği için söylüyorum. Düz yolda giderken birden sola kırıp bizim sağ arka kapımıza vuran bir bayan olduğu için, o günden beri bayan araç kullanıcısı gördükçe uzak dururum. İçlerinde elbet iyileri vardır ama bende refleks oldu malesef. Yaşadığımız kaza yüzünden. Bahsi geçen olay buydu http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/234863-dikkatsiz-bayan-s%C3%BCr%C3%BCc%C3%BC-arac%C4%B1ma-%C3%A7arpt%C4%B1/ 5 Nisan 2016 tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2016 Paylaş 5 Nisan 2016 (düzenlendi) Yani genelleme yapmak gibi olacak ama başımıza daha önce geldiği için söylüyorum. Düz yolda giderken birden sola kırıp bizim sağ arka kapımıza vuran bir bayan olduğu için, o günden beri bayan araç kullanıcısı gördükçe uzak dururum. İçlerinde elbet iyileri vardır ama bende refleks oldu malesef. Yaşadığımız kaza yüzünden. Bahsi geçen olay buydu http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/234863-dikkatsiz-bayan-s%C3%BCr%C3%BCc%C3%BC-arac%C4%B1ma-%C3%A7arpt%C4%B1/ Ozamanlar yeniymiş arkadaş resim yüklemek için yardım istemiş : Bu arada geçmiş olsun ucuz atlatmissiniz Çok teşekkür ederim Samet Bey. Eren bey başınıza gelenleri okudum hakikatten şanslıymışsınız bu konuda kimseler olmasa belki siz suçlu durumuna düşebilirdiniz haklıyken allahtan polis varmış. Bulunduğum noktada eds var ve hız sınırı 70 ben hızı aşmamak için dikkatli olurken bayanın hızı benden daha fazla ve acemi hatta dikkat edildiyse dörtlüler yakılı şekilde ilerliyor ve yanındakiler onun aracı kullanışını cep telefonu ile kayıt ediyorlar.. Umursamaz olmaları tepkisiz kalmaları zaten çok asabımı bozdu.. Neyse ki tek tesellim o esnada kaza olmaması.. Videoda seste var ama telif dolayısı ile youtube sesi kapatmış.. 5 Nisan 2016 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 6 Nisan 2016 Paylaş 6 Nisan 2016 (düzenlendi) Daha dün kameramızı taktık bugün ilk kaza girişimini ucuz atlattık.. İnanın bende böyle çok videolar çıkar bu memleket yüzünden.. Bu videoda hemen başlarda göreceğiniz punto marka aracı kullanan bir bayan.. İçinde kendi gibi 4 bayan ve 1 de çocuk mevcut.. Videonun hemen öncesinde dengesiz kullanımından dolayı birilerinin başına iş açar diye içimden geçirirken birden yanımdan geçince hiç bir neden yokken sırf şeridime girecek diye erken bir sağa kırış yaptı ve neredeyse çarpmak üzereydi aracımız ilk darbesini sol ön çamurluktan yemiş olacaktı hatta direksiyon hakimiyetini sağlarken bir an radyoyu bile değiştirmiş oldum refleks ile.. Sonrasında ise yol boşken bu malum şahıs bir türlü şeridinde gidemedi ya ortada gitti ya sağda ya solda hiç bir araç yokken çevresinde kimseleri umursamadı görenlerde zaten uzak takibi tercih etti. Allah bizi böylelerinden korusun..!! ttnet sağolsun 0.8 upload hızı verdiği için bende videoyu kırpıp eklemek durumunda kaldım.. öylece geçmiş olsun. erkek olsun bayan olsun böyleleri hepimizden uzak olsun... genellemeye gerek yok. böylesi trafikte çok. < > 6 Nisan 2016 tarihinde ilhan Gülcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 13 Nisan 2016 Paylaş 13 Nisan 2016 Babamın aracından biraderin kullandığı esnada yaşanan olay. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Babamın aracından biraderin kullandığı esnada yaşanan olay. Kendi yaptığı mallığı görmüyor, birde kapı açıyor ÖKÜZ. Renoya kızamadım bile... 2 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Kendi yaptığı mallığı görmüyor, birde kapı açıyor ÖKÜZ. Renoya kızamadım bile... Aynen abi kendi dört dörtlükmüş gibi adama atar yapması trajikomik olmuş biraz. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Denk Gelirler kendileri gibi bi magandaya Kırıverirler agızlarını burunlarını Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 yanlış anlamayın da ben böyle sürücelere razıyım, bunlar ne ki, nele yaşıyoruz daha cumartesi günü yolun sağında iken durduğum yerde sağ yanımdan gelip çarptı adamın biri neymiş yağmurmuş teker kaymışmış, ya senin benim sağımda ne işin var, enim panzuta geldi bir şey olmadı onun sinyali falan kırılmış bakmadım da nesi var diye küçük bir suzukilerdendi, bir de bana diyo ki; abi sen de bir şey yok olan bana oldu, helal et hakkını dedi.. demem o ki çoğu şeyi görmezden gelmezsek ya ölürüz ya öldürürüz.. ben normalde bir kaç şey harici çoğu şeye sinirlenmeyen sakin bir adamdım ama ben bile artık bazen dayanamıyor kızıyorum sonrada kendime inanamıyorum.. neyse lafın kısası sakinliğimizi koruyalım.. 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts