Servet Aydın 25 Nisan 2013 Paylaş 25 Nisan 2013 Video derken? Benim burada videom yok Senin video attaa gitti http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/237464-videolar/page__st__1220 Yorum bağlantısı
Murat Dere 21 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 21 Ağustos 2013 Daha yeni konusu açılmış, muhabbeti dönmüştü. Ahan da dün yaşadığım küçük(!) olaylar: Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ağustos 2013 Paylaş 21 Ağustos 2013 Kurallar bilinmiyor işte. Yolda ve tabelada yol ver işaretleri var. Tabelaların anlamları bilinmiyor ki uygulansın. Bunun çözümü, herkese uygulanılması koşuluyla şudur; Dönel kavşaktan çıkan adamı beklemeyene, "sen yol vermen gereken yerde yol vermedin" diye 700-800 Tl ceza kesilecek. Bu "hoplatıcı" cezayı yiyen adam bu kuralı öyle bir öğrenecek ki torunlarına bile anlatacak. Bu sayede hem kazaların önüne geçilmiş olacak, hem trafik düzene girmiş olacak. Aynı 700-800 tl cezalar, sağa dönüşte yayaya yol vermeyene, dört yol ağzında sağdan gelene yol vermeyene, dur tabelasında durmayana, yakın takip edene v.s. kesilince insanlar denetim ve cezadan korkacak kurallar tıkır tıkır işleyecek. İhlali yapan bilecek ki, 800-1.000-1.500 tl cezalar kapıda. 2-3 sene içinde kural ihlalleri çözüme kavuşulacak. 4-5 sene sonra da Fas, Tunus, Mısır veya Türki cumhuriyetlerden bize gelen turistler, tıpkı bizim Avrupa ve Amerika'ya gidince dediğimiz gibi "ay şekerim trafik bir düzeli, bir düzenli. Herkes kurallara uyuyor. İnanmazsın kaldırımdan yola adımımı attım, herkes durdu benim geçmemi bekledi" diyecekler. Umarım medeni ülke şöförlerinin aslında nasıl medeni olduklarını, neden kurallara uyduklarını bir nebze olsun anlatabilmişimdir. Yorum bağlantısı
Murat Dere 21 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 21 Ağustos 2013 İlk görüntüde kavşakta bana yol veren sürücünün ben ona "geç" deyince teşekkür etmesi de ayrıca trajikomik. Sanki ben ona lütufta bulundum, cest (tercihen jest) yaptım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Son görüntüde, bilmediğim bir şehirde bana öyle korna çalsalardı , el kol çıkarırdım camdan , hocam . O korna fazla olmuş bence . Yurtdışında otobanlarda tabela bile var , yabancı araçlardan uzun durun diye . 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 22 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2013 Neyin yabancısı Ali, trafik kurallarının mı? Not: Ayrıca ben yabancı da olsa "uzun" durmayı sevmem pek. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Abi , ben başka ilde araç kullanırken tedirgin oluyorum . Korna çaldığın araç 34 plaka . İstanbula geldiğinde pislik olsun diye arkana geçip korna çalacam 2 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Onu yakalayıp da arkasına geçip korna çalmayacak fctr üyesi var mıdır? Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Hatta tren kornası takmak lazım http://www.youtube.com/watch?v=dpEFV7lHRKM Yorum bağlantısı
Murat Dere 22 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2013 Abi , ben başka ilde araç kullanırken tedirgin oluyorum . Korna çaldığın araç 34 plaka . İstanbula geldiğinde pislik olsun diye arkana geçip korna çalacam Yavrum, trafik kuralının tedirginliği mi olur? A çocum. Korna çalarsan ben de sen uyurken gelirim, rüyana girer kan/ter içinde kalmanı sağlarım. Deliyim, ne yapsa yeriyim olm. Onu yakalayıp da arkasına geçip korna çalmayacak fctr üyesi var mıdır? Sıra, sana da gelecek! 2 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Yavrum, trafik kuralının tedirginliği mi olur? A çocum. Korna çalarsan ben de sen uyurken gelirim, rüyana girer kan/ter içinde kalmanı sağlarım. Deliyim, ne yapsa yeriyim olm. Sıra, sana da gelecek! O kara gözlüklerle ne anlatmak istersin? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Daha yeni konusu açılmış, muhabbeti dönmüştü. Ahan da dün yaşadığım küçük(!) olaylar: Aynı yolda çekilmiş eski bir videon var mı Murat.. Dar açılı lens ile geniş açılı arasındaki farkı merak ediyorum.. Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Murat hocam bu korna gider sana http://www.youtube.com/watch?v=4hsjFRUdanU Yorum bağlantısı
Murat Dere 22 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2013 Aynı yolda çekilmiş eski bir videon var mı Murat.. Dar açılı lens ile geniş açılı arasındaki farkı merak ediyorum.. Büyük ihtimalle yok Mehmet. Bu kavşak -akıllık kavşak- yeni yapıldı zaten. Eskiden burası daha küçük ve trafik ışıklı idi. Şimdi ışıklar kalktı, kavşak büyüdü. Bilgisayardaki kayıtlara bakarım ama hiç sanmıyorum olduğunu. Karttakiler ise sanırım yeni tarihli. Ama yine de bakarım senin için. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Fark görüyor musun ? Yani ne kadar doğru bir iş yaptın, yaptığına değdi mi ? Yorum bağlantısı
Murat Dere 22 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2013 (düzenlendi) Fark görüyor musun ? Yani ne kadar doğru bir iş yaptın, yaptığına değdi mi ? Değdi tabii. Merceği aldığım kameradaki kadar değil açı, sanırım merceğin sensöre olan mesafesiyle ilgili ama şu anki kameranın eski halinden daha iyi görüş açısı var. Eski kameradaki kadar olmadığı da bir yönden iyi aslında; daha bir balıkgözü gibiydi eskisi, bu daha normal. 24 Ağustos 2013 tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Dere 24 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2013 Murat hocam bu korna gider sana http://www.youtube.com/watch?v=4hsjFRUdanU Çok iyi olurdu. Önümde duran arabayı kaldırıp atardım bi kenara. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 24 Ağustos 2013 Paylaş 24 Ağustos 2013 İstanbul trafiğinde şart ama sadece 1 tane yeter. Herkes takarsa ne olur düşünmek istemiyorum. Yorum bağlantısı
Murat Dere 24 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2013 İstanbul trafiğinde şart ama sadece 1 tane yeter. Herkes takarsa ne olur düşünmek istemiyorum. Bunu duyan öndeki araç kendiliğinden zıplayıp kenara geçer zaten, sürücünün 1 şey yapmasına grek bile yok. Ben daha seni arıcam be adaş. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 24 Ağustos 2013 Paylaş 24 Ağustos 2013 Bunu duyan öndeki araç kendiliğinden zıplayıp kenara geçer zaten, sürücünün 1 şey yapmasına grek bile yok. Ben daha seni arıcam be adaş. Bekliyorum aramanı sayın hocam. Yorum bağlantısı
Murat Dere 17 Kasım 2013 Yazar Paylaş 17 Kasım 2013 Bekliyorum aramanı sayın hocam. Konuyu okuyanlar seni aramadım sanacak Ersel... Aradım arkadaşlar, aradım da bi numara çıkmadı. Eheheee... Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 23 Aralık 2013 Paylaş 23 Aralık 2013 (düzenlendi) Bu konuda mümkün olduğunca sizin veya arkadaşlarınızın başına gelen, Mümkünse eğlenceli, Centilmence davranışlar, Komik durumlar, Bariz Kırmızıda geçenler, Hiç istemiyoruz ama kaza görüntüleri paylaşalım. İnternetten tanımadığımız kişilerin çekimlerini değilde kendimizin-yakın arkadaşlarımızın araç kamera görüntülerini paylaşırsak daha sıcak samimi bir konu olur. İlk video benden akşam üzeri benim ufaklık arka cama yapışmış ısrarla otobüs şöförüne el salladı devamı videoda (1080P yapmayı unutmayalım) Kamera 0801 Buda bizimki Bu Video da sevgili Mehmet Özyürek Emmi kavşağa saatte 120 Km hızla girip zavallı karşı sürücüyü suçladığı çekim Fren basmasa neler olacaktı kimbilir kadıncağıza 23 Aralık 2013 tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 23 Aralık 2013 Paylaş 23 Aralık 2013 Sami Demirpaz 'ın videosunu buraya koymak istedim. Arka camda neden kamera olması gerektiğine çok güzel bir örnek. Açtığı konu burada İlker Zaman arkadaşın atlattığı kaza kendi açtığı konu burada http://youtu.be/J38SBSLaMCQ Pire için Yorgan yakacak milletimiz Otobüs şoförü hafif aynasına sürttü diye geçerken KATiL olacaklardı. GErçi Otobüs şoförüde ceryan kaçırıyor. Gs6000 kamerama takılan görüntüler Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 23 Aralık 2013 Paylaş 23 Aralık 2013 Kırmızı ışıkta geçmeyi çok seven otobüs Şoförlerimiz malesef.... Gs6000 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2013 Paylaş 23 Aralık 2013 Gecen acmisti birisi boyle bi konu. Kamera konusu iyice corba oldu bence. Teknolojik urunler altinda kamera basligi altinda toplansa iyi olur kanisindayim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts