İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Ahmet İhsan Akşen

Sinyal vermese de sağından geçmeniz yanlış. Ya bekleyeceksiniz sağa geçmesini sollayacaksiniz yada arkasında kalıp devam edeceksiniz. Ben olsam bende sizin gibi sağından geçerdim tabi o ayrı :)

Gerisi hep aynı insan dışı varlıklar.

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

3 numaralı videoda sanırım  starexçinin yaptığı olay gibi burada çok karşılaşıyorum genelde üstlerine sürüyorum yol vermiyorum çünkü tek uyanığın kendileri olduğunu zannediyorlar. Bu arada size de geçmiş olsun kazasız belasız atlatmışsınız çok zor bu trafik işleri insanları en çok yıpratan olaylardan birisi bir de hayatımızı kolaylaştıracak bir yerden bir yere giderken daha kolay ulaşmamızı sağlayacak valla akşam eve geldiğimde baş ağrısı o günden bana kalan hatıra oluyor genelde.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Dikkat ettinizmi bilmiyorum, Starexci Mercedesi'de silme geçti, neredeyse ufaktan öpüyordu inek :)

Soldaki Connecte de silme yanaşmış.. Ne lüzumsuz insanlar var trafikte yaa..

Otobüs konusunda siz haksız değilsiniz. Çünkü siz de o sapaktan sağa döndünüz. Sağa dönüşlerde sinyal vermeyen her soldaki arabayı beklememiz mi gerekiyormuş?

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

ANKARA mı bana demeyin abi ankarada sinyal denen şeyi çok kişi milattan önce 1500 yıllarda bırakmış ankarılılar genelde iki şeriti ortalar şerit çizgisinin üstünde gider duruma göre şerit değiştirirler bu kadar diyim daha demiyim :D:D

Ankara'da ne kadar yasadiniz acaba ?

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Ankara'da ne kadar yasadiniz acaba ?

8 yaşına kadar Ankara doğumluyum anne ve baba tarafının tamamı eşimin ailesinin yarısı angara da 3 senedir. gelemiyorum ellerinizden öper 3 adet minik canavar var benim yol uygun değiş şuan onlara   :D  :D

Fovorim starex hep geri hep geri süzme huhaaaa  :D  :D

Yorum bağlantısı

İyi ama sinyal verse bende dönecegim için zaten musade edeceğim ona,

Şahıs soldan giderek sinyalsiz bir şekilde beni zaten yaniltiyor ! benim hatam nerde anlam veremedim hehehhe :) :)

Donemez o sokaga sag seritten. Soldan donmesi normal ama sinyal vermeli tabi ki.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Uğur Çimen
(düzenlendi)

Biran nasil düştü anlayamadim. Sanki motordan aşağıya atti kendisini. Gizli buzlanma işte.

Gizli buzlanma olacak bir yer değil.Yardım için gittiğimde motorsikletin sadece ön fireni tutuyor biraz sert sıktım galiba dedi arkadaş.

tarihinde Uğur Çimen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Bu seferde bir başka kanal Araç içi Kamera göruntulerimizi izinsiz almış !!

Benim araç kamerama yansiyan kazayı 4.20 sn'de [emoji34] https://youtu.be/Za0a6OhemUc

Benim kanalımdakı şu videodan izinsiz alıntı yapılmıştır şeklinde şikayet edersen yuutup kaldırıyor..

Okan abiyi de kopyalamışlar, bizden hatırladığım en az 4 tane görüntü var :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Allah tan kask vardı kafasında.İndim arabadan aşşağı ya birşey in var mı diye sordum yok iyiyim kusura bakma senide zor duruma soktum dedi abi.Dikkat etmek lazım.

Kardeşim kask dedin gibi önlemiş darbeyi.ALLAH tan sen yavaşmışsın

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Benim kanalımdakı şu videodan izinsiz alıntı yapılmıştır şeklinde şikayet edersen yuutup kaldırıyor..

Okan abiyi de kopyalamışlar, bizden hatırladığım en az 4 tane görüntü var :)

Evet yahu hepimizden almışlar  :angry:  :angry:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Her kimse içimizden biri galiba.[emoji23]

Çoğu video bizim bu başlıktan çalınma. Gördüğünüz yerde aramızdaki haini indirin [emoji379]

Yorum bağlantısı
Misafir

Telif hakki şikayet formunu doldurup gönderdim.

( Videoları izinsiz alan Bayım Bilginize !! )

[emoji23]
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Murat Dere'yi dinleyen yok ki. Sinir bozucu şekilde hareket eden logo çalışması iş görüyor :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Murat Dere'yi dinleyen yok ki. Sinir bozucu şekilde hareket eden logo çalışması iş görüyor :)

O nasıl birşeymiş [emoji15]
Yorum bağlantısı
Murat Dere

O nasıl birşeymiş [emoji15]

Ohoo, günaydın yahu. :p Bak bi burada anlattım. Burada da bi örnek var, konuda geriye doğru benim eklediklerime bakarsan daha da bulursun adaşım. ;)

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Misafir

Ohoo, günaydın yahu. [emoji14] Bak bi burada anlattım. Burada da bi örnek var, konuda geriye doğru benim eklediklerime bakarsan daha da bulursun adaşım. ;)

Ücretsiz olan sürümü istiyorum şekercik [emoji41]

Ellerine sağlık[emoji122] [emoji6]

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Ücretsiz olan sürümü istiyorum şekercik [emoji41]

Ellerine sağlık[emoji122] [emoji6]

E bu zaten ücretsiz ki. :seytan:

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Bayram sonrası  köye giderken başımıza gelen ucuz atlatılmış kaza sebebiyeti olaydan resimler  videosu ilerleyen vakitlerde :)

Bu arada kameranın tarihide sıfırlanmış..

Lastik patlama anı.. Öyle bi patladıki tam uyuyordum uyuyamadan uyandım resmen.. 

OB7ypP.jpg

WE172Y.jpg

Lastik kaplamasının koptuğu çamurluğu parçaladığı an..

yRL02L.jpg

lastik çamurluğu üstümüze gelirken.. 

G5o91Z.jpg

Ani refleks ile aracın çamurluğundan kaçtığımız an,

olaydan sonra yolda durup  çamurluğu tır şöförü ile aldık.

Gerçekten agır bir parça camdan içeri gelse neler olacağını tahmin etmek istemiyorum(verilmiş sadakamız varmış dedik )

bYJBMj.jpg

1rMJgb.jpg

WE177q.jpg

Ucuz atlatılmış bir olay :)

Evet uzun aradan sonra videoyu yukledim

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Sanırım bugün "Hadi Murat Hoca'ya fren lambası şakamızı yapalım." günüydü:

Ha bir de cankurtarana (Hayır, ambulans değil. O ne öyle fıransız fıransız?) yol verdik:

Not: Güzelim "Cankurtaran" ambulans oldu ya ona yanarım. Adı bile ne güzel...

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

O ne kadar çok fren lambası bozuk taşıt yaaa!

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...