İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Guest Misafir

Senin volvoya attığın sellektörün sayısı kadar sellektörü ben 1 günde yapmıyorum abi :D:D

Ben artık bıraktım İstanbul'da çekilir gibi değil, işi dalgaya vurdum artık :)

Burasi Angara :) Usteleyince bikiyorlar.

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Hah işte orda olsam sıkıntı yok ama İstanbul tam tımarhane :)

Allah kolaylik versin [emoji16][emoji16][emoji16] Timarhane iyiymis :)

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

34 plakanız varsa Angarada, 06 plakanız varsa İstanbulda akıllı olun :)

Plaka 35 ise sorun değil, 07 ise ondan uzak durun :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
(düzenlendi)

07 den neden uzak durulacak, benim 07 :)

tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

ANKARA mı bana demeyin abi ankarada sinyal denen şeyi çok kişi milattan önce  1500 yıllarda bırakmış ankarılılar genelde iki şeriti ortalar şerit çizgisinin üstünde gider duruma göre şerit değiştirirler bu kadar diyim daha demiyim  :D  :D

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

07 den neden uzak durulacak, benim 07 :)

Ne zaman 07 plaka görsem acayip hızlı kullanıyor abi..

ANKARA mı bana demeyin abi ankarada sinyal denen şeyi çok kişi milattan önce  1500 yıllarda bırakmış ankarılılar genelde iki şeriti ortalar şerit çizgisinin üstünde gider duruma göre şerit değiştirirler bu kadar diyim daha demiyim  :D  :D

Aslında yanlış söylemişim Okan abi 35 görürsenin selektör yemeniz kaçınılmaz olacaktı :D

Şahsen Ankara'nın trafiğini hiç beğenmem. Sola dönüş olmadığı halde sol şerit her zaman ilk sıkışan olur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Bak hele çift sıra park etmiş :D :D

Ülenn! Öyle etmişim dey mi? Ama dörtlüyü yaktık ya. ;) Benim aracın aynısı Furkan. Sadece o GHIA değil. Plaka bile benziyor; benimki ED 696, o EZ 969. Hatta bunu gören bir arkadaş(!), "Abi geçen gün seni gördüm, arabayla bir yere gidiyordun, yanında da bir bayan vardı." dedi, hem de hanımın yanında. Yuh b'oolum. Öyle olsa bile söylenmez -ki değil zaten. :crazy:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Ülenn! Öyle etmişim dey mi? Ama dörtlüyü yaktık ya. ;) Benim aracın aynısı Furkan. Sadece o GHIA değil. Plaka bile benziyor; benimki ED 696, o EZ 969. Hatta bunu gören bir arkadaş(!), "Abi geçen gün seni gördüm, arabayla bir yere gidiyordun, yanında da bir bayan vardı." dedi, hem de hanımın yanında. Yuh b'oolum. Öyle olsa bile söylenmez -ki değil zaten. :crazy:

Artık yakalansanda o ben değildim diyecek kanıtın var hocam :D

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Murat hocam en iyisi sen o arkadaşa da bir görün arabayla, sende problem olmasa da o arkadaşa bir iyilik etmiş olursun, ben değildim der :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Valla Eren'im, öyle be. ;) Şşt yengen duymasın. :p Bu arada, hanım zaten biliyor bu aracı. Eski evimize yakındı sahibi, görürdük orada arada. ;) Benim tezgah tamam yani, varın siz düşünün. :seytan:

Murat hocam en iyisi sen o arkadaşa da bir görün arabayla, sende problem olmasa da o arkadaşa bir iyilik etmiş olursun, ben değildim der :D

Belki o da biliyordur beni Emre. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Valla Eren'im, öyle be. ;) Şşt yengen duymasın. :p Bu arada, hanım zaten biliyor bu aracı. Eski evimize yakındı sahibi, görürdük orada arada. ;) Benim tezgah tamam yani, varın siz düşünün. :seytan:

Belki o da biliyordur beni Emre. ;)

Bizim tükkanda da benim arabadan 2 tane daha var. Onlarda cam filmi vardı bende yoktu gittim ben de kaplattım. :air_kiss:

Yaşasın erkek dayanışması :crazy:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Bizim tükkanda da benim arabadan 2 tane daha var. Onlarda cam filmi vardı bende yoktu gittim ben de kaplattım. :air_kiss:

Yaşasın erkek dayanışması :crazy:

Budur! ;)

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Ben ona söylemiştim hocam :D

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

34 plakanız varsa Angarada, 06 plakanız varsa İstanbulda akıllı olun :)

Plaka 35 ise sorun değil, 07 ise ondan uzak durun :D

ALLAH tan şuan araçta zenon menon yok ve şimşek çakması abooo ne zevkli olurbe yapayım ben bunları offf fena fana :D  :D

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çimen

Toplu taşıma araçları izmir de artık kural tanımıyor bugün bir kez daha şahit oldum.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Sağ şerit müsait değil ama. Sizde de hata var. Otobüs için konuşuyorum.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Toplu taşıma araçları izmir de artık kural tanımıyor bugün bir kez daha şahit oldum.

onursuz bunlar kardeşim daima böyleler  :angry:  :angry:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

kübülay hepsi bildiğin vasıfsız, lüzümsuzlar ne oldu belli olmayan yaratıklar .ıslatıp ıslatıp dövecen bunları varya o starexse yol vermedinizya içimin yağları eridi ne sevindim biliyormusun offf offfff bayıldım ona 

Hala mutluyum acayip relaksladım  :kutlama:  :kutlama:

ve bio yapacam bende iyi oluyormuş  :D  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin

Şu akıllı dediğinden o kadar çok var ki. Valla bıktım artık onlardan. Otobüs konusunda hep dikkatli olmak lazım. Nerde ne yapacakları belli olmuyor...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

O starex gibiler trafikte baş düşmanım. Günde o kadar çok sıkıştırıyorum ki öyle uyanıkları C-Max ve cüssesi sağolsun. Hepsinin videosunu atsam uzun metraj olur. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...