İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Okan Tansel

sabah işe gidiyorum önümde birşeyler oluyor ve olay geçiyor .derken ihale az kalsın bana kalıyordu ki diğer aracın içi dıka basa çocuk ve bayan dolu iyi bir korna ve seranat yedi arkadaş akıllandımı sizce nayır dayaklık çünkü :bambam3:

https://youtu.be/MIdH0gqdtmI

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

sabah işe gidiyorum önümde birşeyler oluyor ve olay geçiyor .derken ihale az kalsın bana kalıyordu ki diğer aracın içi dıka basa çocuk ve bayan dolu iyi bir korna ve seranat yedi arkadaş akıllandımı sizce nayır dayaklık çünkü :bambam3:

alla alla bunlar neden hep sizi buluyor ya  :bambam:

Yorum bağlantısı

Senin arabada abi maşallah baya üstten bakıyo etrafa :) Şaka bir yana valla soldan fazlalıklarını alacakmışsın az kalmış geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

alla alla bunlar neden hep sizi buluyor ya  :bambam:

daha neler var gün içinde olan bakma nadiren atıyorum Olgunum

Senin arabada abi maşallah baya üstten bakıyo etrafa :) Şaka bir yana valla soldan fazlalıklarını alacakmışsın az kalmış geçmiş olsun.

Kardeşim sorma ALLAH razı olsun . birde kamera açısı biraz yanıltıyor adamı bildin bütünleşiyordu benimle biraz uzakmış gibi gösteriyor ama adam laps diye kırdı önüme 

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

daha neler var gün içinde olan bakma nadiren atıyorum Olgunum

Kardeşim sorma ALLAH razı olsun . birde kamera açısı biraz yanıltıyor adamı bildin bütünleşiyordu benimle biraz uzakmış gibi gösteriyor ama adam laps diye kırdı önüme 

Haklısın abi, dikiz aynalarının ne işe yaradığını bir anlasalar zaten bunlar olmayacak işte  :angry:

tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Haklısın abi, dikiz aynalarının ne işe yaradığını bir anlasalar zaten bunlar olmayacak işte  :angry:

aynen ayna kullanımı yok sinyal o neymiş be fazladan kol ve masraf onlar için  :angry:

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Ucuz atlatmışsın abi geçmiş olsun. :)

Yorum bağlantısı

aynen ayna kullanımı yok sinyal o neymiş be fazladan kol ve masraf onlar için  :angry:

Abi hep diyorum otomobil firmaları bizim ülkemize özel paketler çıkartmalı, işte ne bileyim opsiyonel dikiz aynası paketi, opsiyonel sinyal kolu paketi gibi bunları hiç kullanmayan sürücüler boşa para vermesinler bari biraz daha ucuza alırlar arabalarını  :angry:

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Okancım çok geçmiş olsun. Allah korumuş, o hızla daha kötü şeyler olabilirdi.
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Sinyal verme mecburiyetinde bile hissetmiyor.

Linea ipi koparmış :)

Sormayın valla eğer cip çarpsaydı hasar büyütme adına bende vurmayı planladım kafamda şimşek hızında.. :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Sormayın valla eğer cip çarpsaydı hasar büyütme adına bende vurmayı planladım kafamda şimşek hızında.. :D

Abi ben artık şimşek hızında böylelerine yapıştırma kararı aldım...

Geçmiş olsun...

tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Ucuz atlatmışsın abi geçmiş olsun. :)

sağol kardeşimmm

Abi hep diyorum otomobil firmaları bizim ülkemize özel paketler çıkartmalı, işte ne bileyim opsiyonel dikiz aynası paketi, opsiyonel sinyal kolu paketi gibi bunları hiç kullanmayan sürücüler boşa para vermesinler bari biraz daha ucuza alırlar arabalarını  :angry:

:D  :D

Sayın abim geçmiş olsun, böyle dangalaklar çok maalesef ne diyelim.

Allah korusun.

Amin cemil cümlemizi kardeşim

Okancım çok geçmiş olsun. Allah korumuş, o hızla daha kötü şeyler olabilirdi.

Abi insan şok oluyor valla ALLAH cemil cümlemizi korusun

Abi geçmiş olsun vay fosil vay dinlenip dinlenip dövecen bunları

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

sağol kardeşimmm

:D:D

Amin cemil cümlemizi kardeşim

Abi insan şok oluyor valla ALLAH cemil cümlemizi korusun

Abi geçmiş olsun vay fosil vay dinlenip dinlenip dövecen bunları

Abi büyük ihtimalle o adam uyuyor. İki defa aynı hatayı yapmış. Önü boş, sola geçmesinin anlamı yok.
Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık

Dün akşam yaşadığım talihsiz kazayı paylaşayım :(

Cok cok gecmis olsun :(
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Herdem

çok sağolun sizce yüzde olarak hata oranı dağılımı nasıl olur

Çok geçmiş olsun abi

önden Vurduğu için yarı yarıya olur bence

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Sağdaki araca yol vermemekten %100 clio kusurlu bulunacaktır. Geçmiş olsun.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...