Uğur Göçer 4 Temmuz 2015 Paylaş 4 Temmuz 2015 Altyazı otomatik ingilizce olunca harbi saçma metinler çıkmış Ortaya Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Bana gelen de bu. İşte tam olay olunca çağırıyorsun 155 i sonra izletin kamera görüntülerini yazsın cezayı Kanıt olarak ta görevli memurun mail adresine çekimleri yollarız olur biter. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Bisiklet ve motosikletlere trafik kuralı yok mu:): bu türler normal kurallara uyan motorcularıda zor durumda bırakıyorlar. 2 Yorum bağlantısı
Alper Köksal 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 video kesme programi var arkadaşlar basit kullanımlı netliği bozmayan? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 video kesme programi var arkadaşlar basit kullanımlı netliği bozmayan? <----------------------Buraya Tıklayın ve İndirin---------------------->Video Kesme Programı<----------------------Buraya Tıklayın ve İndirin----------------------> <----------------------Buraya Tıklayın ve İndirin---------------------->Video Kesme Programı<----------------------Buraya Tıklayın ve İndirin----------------------> <----------------------Buraya Tıklayın ve İndirin---------------------->Video Kesme Programı<----------------------Buraya Tıklayın ve İndirin----------------------> yazan yere tıklanıp açılan sayfada yine oradan indirilecek. Yorum bağlantısı
Alper Köksal 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 dropbox sayfasında 404 hatası veriyor. The file you’re looking for has been moved or deleted. yani linkler ölmüş galiba. Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 (düzenlendi) Linkler ölü. Ben freecutter kullanıyorum,veya sony vegas ama vegas profyosoneldir 6 Temmuz 2015 tarihinde Haşmet Güngör tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 video kesme programi var arkadaşlar basit kullanımlı netliği bozmayan? Özel msjdan atıyorum. Linkler ölü. Ben freecutter kullanıyorum,veya sony vegas ama vegas profyosoneldir Özel msj attım. Ayrıca Control A - Control C ve Control V kullanarak birleştirmede yapılıyor. Yoğun indirmeden ötürü dropbox linkleri block attığı için özelden yolluyorum artık isteyenlere. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Olgu beyin verdiği program cidden çok pratik ve hızlı, teşekkürler Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Birde biz deneyelim o zaman bu programı, link varsa bende alabilir miyim? Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Yolladım arkadaşlar. Ayrıca link içinde nasıl yapılır diye video da var. 2 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Açıkçası ben senelerce böyle pratik kes - birleştir yapabilen bir program aradım Örnek 2 farklı video parçasını açarak 1 tanesinde Ctrl + A ( Hepsini seç ) Ctrl + C ( kopyala ) ardından diğer videoya tıklayıp Ctrl + V ( Yapıştır ) değimizde hiç takılma yapmadan birleştime de yapabiliyor. Yani diyelim 1 saatlik bir araç kamerası kaydını tek bir parça yapabilirsiniz. 2 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Örnek bu video ortalama 40 farklı parçadan ibaretti. Bu program yardımı ile basitçe tek parça haline getirebildim. 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Ben adobe premier de yapıyorum. Basit bir şekilde sesi de ayırıp başka videodan ses vs atabiliyorsunuz. 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 7 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2015 Örnek bu video ortalama 40 farklı parçadan ibaretti. Bu program yardımı ile basitçe tek parça haline getirebildim. Ben adobe premier de yapıyorum. Basit bir şekilde sesi de ayırıp başka videodan ses vs atabiliyorsunuz. Pekii, şeffaf logo ekleyip istediğiniz gibi dans ettirebiliyo musunuz o programlarla? Yukarıda örnekler var... Logo eklemenin önemini görüntülerimiz çalınıp YouTube'a konulunca anlamıştık. Reklam yapayım: Sony Vegas Pro... Programın dibi... Israrla isteyiniz... Not: Hayır varsa bunun yaptığını yapan daha basit bir yazılım, edineyim diye şey ettirdimdi. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Pekii, şeffaf logo ekleyip istediğiniz gibi dans ettirebiliyo musunuz o programlarla? Yukarıda örnekler var... Logo eklemenin önemini görüntülerimiz çalınıp YouTube'a konulunca anlamıştık. Reklam yapayım: Sony Vegas Pro... Programın dibi... Israrla isteyiniz... Not: Hayır varsa bunun yaptığını yapan daha basit bir yazılım, edineyim diye şey ettirdimdi. Bendeki Göbek bile attırıyor Yorum bağlantısı
Murat Dere 7 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2015 Bendeki Göbek bile attırıyor Örnek var mı örnek? NAsıl yapıldığıyle ilgili konu da olur. Şunun gibi mesela. 2 Yorum bağlantısı
Uğur Göçer 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Olgu abi bana da atar mısın rica etsem Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 8 Temmuz 2015 Paylaş 8 Temmuz 2015 Olgu abi bana da atar mısın rica etsem Yolladım Yorum bağlantısı
Emre Şahin2 8 Temmuz 2015 Paylaş 8 Temmuz 2015 marka model nedir ögrenmemiz münkün müdür? Yorum bağlantısı
Murat Birinci 8 Temmuz 2015 Paylaş 8 Temmuz 2015 Açıkçası ben senelerce böyle pratik kes - birleştir yapabilen bir program aradım Örnek 2 farklı video parçasını açarak 1 tanesinde Ctrl + A ( Hepsini seç ) Ctrl + C ( kopyala ) ardından diğer videoya tıklayıp Ctrl + V ( Yapıştır ) değimizde hiç takılma yapmadan birleştime de yapabiliyor. Yani diyelim 1 saatlik bir araç kamerası kaydını tek bir parça yapabilirsiniz. Programı bana da söyleyebilir misiniz? Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 8 Temmuz 2015 Paylaş 8 Temmuz 2015 Programı bana da söyleyebilir misiniz? Teşekkürler. Yollandı. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 Yollandı. Gelmedi henüz bir şey.. Yolun ortasında yolcu indiren minibüs.. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts