Emre Şimşek 2 Temmuz 2015 Paylaş 2 Temmuz 2015 Mobeseler de geçersiz olsun o zaman bence. Niyetin ne aabi? Yorum bağlantısı
Murat Dere 2 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2015 Niyetin ne aabi? Senne len. Bi şey denicem. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Temmuz 2015 Paylaş 2 Temmuz 2015 Senne len. Bi şey denicem. Aaah Gel ben sana Apron kapılarını açayım Ken Block gibi oyna dur 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 2 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2015 Aaah Gel ben sana Apron kapılarını açayım Ken Block gibi oyna dur Essah mı len? 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 2 Temmuz 2015 Paylaş 2 Temmuz 2015 Mobeseler de geçersiz olsun o zaman bence. Bu fikir dha iyiymis:) 1 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 3 Temmuz 2015 Paylaş 3 Temmuz 2015 (düzenlendi) https://www.youtube.com/watch?v=372igvzZR_k Trafikçi arkadaşlar Çevirdi ya beni 3 Temmuz 2015 tarihinde Serdal Soysal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 4 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2015 İlk görüntüdeki olayı ben de yaşadım ama ben, adam vurana kadar kornaya basmıştım. Benimki hem kördü, hem sağır. Geçmiş olsun. Ha bir de, sen adamın çok dibine girmişsin. Benim olayda 2 araba boyu mesafe vardı arada. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Temmuz 2015 Paylaş 4 Temmuz 2015 İlk görüntüdeki olayı ben de yaşadım ama ben, adam vurana kadar kornaya basmıştım. Benimki hem kördü, hem sağır. Geçmiş olsun. Ha bir de, sen adamın çok dibine girmişsin. Benim olayda 2 araba boyu mesafe vardı arada. İyi ki dibine girmiş abi hızlanmaya vakit bulamadan tıklatmış 1 Yorum bağlantısı
Uğur Göçer 4 Temmuz 2015 Paylaş 4 Temmuz 2015 Evet orada hata bende de var ama maalesef korna basmaya fırsatım olmadı. Tuhaftır çarpan kişiyle arkadaş olduk 1 Yorum bağlantısı
Uğur Göçer 4 Temmuz 2015 Paylaş 4 Temmuz 2015 ASFALT DÖKÜLEN YOLDA ALINAN ÜSTÜN GÜVENLİK ÖNLEMİ…: Burada da az kalsın konteynıra carpiyordum. Belediyeyi tebrik etmek gerek. Yorum bağlantısı
Uğur Göçer 4 Temmuz 2015 Paylaş 4 Temmuz 2015 Park halinde çarpma (sağ üstte): Bu da fırından yeni çıktı )) Yorum bağlantısı
Uğur Göçer 4 Temmuz 2015 Paylaş 4 Temmuz 2015 Bisiklet ve motosikletlere trafik kuralı yok mu:): Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Temmuz 2015 Paylaş 4 Temmuz 2015 Bisiklet ve motosikletlere trafik kuralı yok mu:): Motorcuya ayar oldum haa... Şimdi bu görüntüyü polise versen ceza yazmıyor ya... Hayırlısı diyorum... 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 4 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2015 (düzenlendi) Kural mı, kural ne arar la bazarda? 4 Temmuz 2015 tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Uğur Göçer 4 Temmuz 2015 Paylaş 4 Temmuz 2015 Kural mı, kural ne arar la bazarda? [emoji1] [emoji1] [emoji1] Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Temmuz 2015 Paylaş 4 Temmuz 2015 Park halinde çarpma (sağ üstte): Bu da fırından yeni çıktı )) O değilde, madem öndekine vurmuş, adam arabasından inmeden hayatta önüne geçip te kendi arabama bakmam. Ya panik olup beni de ezerse?? 1 Yorum bağlantısı
Uğur Göçer 4 Temmuz 2015 Paylaş 4 Temmuz 2015 Motorcuya ayar oldum haa... Şimdi bu görüntüyü polise versen ceza yazmıyor ya... Hayırlısı diyorum... Evet abi zaten emniyete mail attım gelen cevap komikti: Ya orada bir fahri müfettiş görmüş olacak ya da polis Çağıracaksınız onlar o anı görüp tutanak tutacak diyor var mı böyle bir mantık. Adamı subzero gibi dondurup polis Çağırayım 2 dk. O değilde, madem öndekine vurmuş, adam arabasından inmeden hayatta önüne geçip te kendi arabama bakmam. Ya panik olup beni de ezerse??O da Türk işi bir daha çarpmasın önlemi olan bana olsun arabaya bişey olmasın [emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Temmuz 2015 Paylaş 4 Temmuz 2015 Evet abi zaten emniyete mail attım gelen cevap komikti: Ya orada bir fahri müfettiş görmüş olacak ya da polis Çağıracaksınız onlar o anı görüp tutanak tutacak diyor var mı böyle bir mantık. Adamı subzero gibi dondurup polis Çağırayım 2 dk. O da Türk işi bir daha çarpmasın önlemi olan bana olsun arabaya bişey olmasın [emoji1] Uğur bey, şu cevabın bi screenshot'ı var mı? Şimdi Mehmet Özyürek'in facebook'unda konuşuyorduk Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 Temmuz 2015 Paylaş 4 Temmuz 2015 Bakın bu emniyetin ihbar sisteminin linki Bu ihbar ettiğim pikapın fotosu: Onca yer varken sırf dükkanın önüne park etmek için caddenin ortasında durmuş vatandaş. Bu da o ihbar sistemini kullanınca gelen cevap: Uğur bey, şu cevabın bi screenshot'ı var mı? Şimdi Mehmet Özyürek'in facebook'unda konuşuyorduk Emre beye gelen cevapta var ekran görüntüsü. 2 Yorum bağlantısı
Uğur Göçer 4 Temmuz 2015 Paylaş 4 Temmuz 2015 Uğur bey, şu cevabın bi screenshot'ı var mı? Şimdi Mehmet Özyürek'in facebook'unda konuşuyorduk Dur bakayım maile Yorum bağlantısı
Uğur Göçer 4 Temmuz 2015 Paylaş 4 Temmuz 2015 Emre beye gelen cevapta var ekran görüntüsü. Bana gelen de bu. 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Temmuz 2015 Paylaş 4 Temmuz 2015 40 yaşıma gelmeden FTM olabilsem keşke... 2 Yorum bağlantısı
Uğur Göçer 4 Temmuz 2015 Paylaş 4 Temmuz 2015 Zamanında şerit seçmememenin zararı. ..: https://youtu.be/jGQDCrtMBfc Bunu eklemeyi unutmuşum canlı canlı şahit olmuştum. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Temmuz 2015 Paylaş 4 Temmuz 2015 Zamanında şerit seçmememenin zararı. ..: https://youtu.be/jGQDCrtMBfc Bunu eklemeyi unutmuşum canlı canlı şahit olmuştum. Altyazıları ciddi ciddi açtım anlamaya çalıştım bir ara Çok saçma olmuş yahu Ama güzel yakalamış. Transit resmen oturmuş frenle... Yorum bağlantısı
Recommended Posts