İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Köksal Yılmaz

Bir arkadaşım facebooktan paylaşmıştı, görünce ben de paylaştım. Trafikte magandalardan ve yanlarına kâr kalmasından iyice sıkıldım artık. Umarım emniyet gerekeni yapar.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Her şey güzelde , motorcu arkadaş biraz abartmış bence . Tamam araç hatalı ama bu şekilde yaklaşım yanlış olmuş sağlam bir dayak yiyebilirmiş .

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Böyle o.ç.leri ceza meza yıldırmaz. Genelde zengindirler kendileri, para verip kurtulurlar. Bunları cinayete teşeebbüsten hapse atacaksın. Önce güzelce ıslatmakta fayda var tabii. Burada gece saatlerinde farları kapalı olarak yarış yapan iki arabayı ihbar ettim ben polise, araçları tarif edince polis dedi ki "onlara kaç kere ceza yazıldı, araçları bağlandı ama başa çıkamadık." Halbuki 3-5 arkadaş birleşeceksin, ağızlarını burunlarını kıracaksın -gerçekten ama, şöyle kanlı kanlı- bir daha yapmadan önce belki düşünürler. Tekrar yaparlarsa bir daha kıracaksın kemiklerini. Böyle makas hareketlerinden dolayı kaç insan zarar görüyor. Kayıt edilmişleri internette, ya edilmemişler? 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

Her şey güzelde , motorcu arkadaş biraz abartmış bence . Tamam araç hatalı ama bu şekilde yaklaşım yanlış olmuş sağlam bir dayak yiyebilirmiş .

yok be abi abartma degil anlamiyor bunlar verdigi cevaplara baksana. belki aklinda kalir bi daha yapmaz ya da tam ters etki ile daha cok yapmaya baslar.  evet dayak yiyebilirdi. o sefersiz levyeyle kemiklerini kirabilirdi. ama eger o makasta kaza yapsaydi neler olurdu. belkide motorcu heybetli bi kardesimizdi gereken dersi verirdi. (motorcu heybetli biraz bence, bana arabadaki tirsti gibi geliyor biraz. ama sözde yigitlik ve mok meselesi...)

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Böyle o.ç.leri ceza meza yıldırmaz. Genelde zengindirler kendileri, para verip kurtulurlar. Bunları cinayete teşeebbüsten hapse atacaksın. Önce güzelce ıslatmakta fayda var tabii. Burada gece saatlerinde farları kapalı olarak yarış yapan iki arabayı ihbar ettim ben polise, araçları tarif edince polis dedi ki "onlara kaç kere ceza yazıldı, araçları bağlandı ama başa çıkamadık." Halbuki 3-5 arkadaş birleşeceksin, ağızlarını burunlarını kıracaksın -gerçekten ama, şöyle kanlı kanlı- bir daha yapmadan önce belki düşünürler. Tekrar yaparlarsa bir daha kıracaksın kemiklerini. Böyle makas hareketlerinden dolayı kaç insan zarar görüyor. Kayıt edilmişleri internette, ya edilmemişler?

TVde bunu haber yaptılar hocam, peşine de başka bir haber olarak makas atanların ehliyeti aynı alkol kullanan ile eşdeğer şekilde alınıp psiko teknik gibi değerlendirmeye gönderileceği haberi çıktı. İnşallah her yerde uygulanır lafta kalmaz.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

yok be abi abartma degil anlamiyor bunlar verdigi cevaplara baksana. belki aklinda kalir bi daha yapmaz ya da tam ters etki ile daha cok yapmaya baslar.  evet dayak yiyebilirdi. o sefersiz levyeyle kemiklerini kirabilirdi. ama eger o makasta kaza yapsaydi neler olurdu. belkide motorcu heybetli bi kardesimizdi gereken dersi verirdi. (motorcu heybetli biraz bence, bana arabadaki tirsti gibi geliyor biraz. ama sözde yigitlik ve mok meselesi...)

Bu memlekette yan baktı diye adam öldürülüyor . Aklı başında olan adam bu şekilde yapmaz , gider şikayetçi olur . Sözlü sataşma sonucunda büyük hadiseler doğabilir . Şahsen ben iki yönlü bakıyorum olaya , ne kadar kurallara uysak'ta yeri geldi'mi çoğumuz makas atıyor . Bana biri bu şekilde yaklaşmış olsa tavrım daha farklı olurdu .

Yorum bağlantısı
Murat Dere

TVde bunu haber yaptılar hocam, peşine de başka bir haber olarak makas atanların ehliyeti aynı alkol kullanan ile eşdeğer şekilde alınıp psiko teknik gibi değerlendirmeye gönderileceği haberi çıktı. İnşallah her yerde uygulanır lafta kalmaz.

İnşallah Selçuk da, sen inandın mı buna? :)

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

İnşallah Selçuk da, sen inandın mı buna? :)

Yok hocam nerde.

Zaten haberde İstanbul da uygulanacak diyordu, o an anladım göz boyama uygulaması olduğuna[emoji4]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Adamın gel beraber karakola gidelim teklifi zaten besbelli yalan, o lafa inanıp tek başına o adamın peşine takılıp gitmek hata, böyle bir adamın kendi ayağı ile karakola gideceğine inanmak abes, allahtan motorla takılmış ve aradan kaçabilmiş ya motorsiklet değilde araçla o sokak arasında girip kalsaydı ne olacaktı temiz bir dayak yiyecekti hatta belkide canından bile olabilirdi çünkü adamlar bildiğin piskopat belli

Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Magandalık yaptığı bu şekilde ıspatlananların ehliyetine süresiz el koyulacak. Keşke böyle yapsalar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

İki tokat atınca suclu biz oluyoruz :)

Tokat atıp kendini suçlu duruma düşürme, zayılacak tüm cezaları yaz evlar acısı gibi otursun içine.

Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

Arabayı kullananda tam delikanlıymış, yiyosa sana laf söylediğinde inseydinya arabadan.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Konunuz birleştirilmiştir. Burada da konuşmuştuk.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Bir de o kadar kaydedip emniyete veriyorsun, ceza yazmak için yetmiyor, illa bir polis ya da trafik müf. raporu gerekiyor. Bilgisayara geçince paylaşayım bana gelen cevabı.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Motorcu haklı. O dingil makası atamasa, transite taktırsa ortalık savaş alanına döner. Motorcunun yaşama ihtimali yüzde kaç ki..! Bu şişko dövülmeli. :elisopali:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

İki tokat atınca suclu biz oluyoruz :)

Herkesin içinde atmıcan olm... ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Çözüm basit, Araç kamera kaydını devlet destekleyecek, gelen görüntülere göre işlem yapacak. Bak sen neler oluyor neler :)

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

Konunuz birleştirilmiştir. Burada da konuşmuştuk.

tesekkürler. görmemistim:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
(düzenlendi)

Bir de o kadar kaydedip emniyete veriyorsun, ceza yazmak için yetmiyor, illa bir polis ya da trafik müf. raporu gerekiyor. Bilgisayara geçince paylaşayım bana gelen cevabı.

Bakın bu emniyetin ihbar sisteminin linki

Bu ihbar ettiğim pikapın fotosu: Onca yer varken sırf dükkanın önüne park etmek için caddenin ortasında durmuş vatandaş.

OqgyOz.jpg

Bu da o ihbar sistemini kullanınca gelen cevap:

RYMOGY.png

tarihinde Emre Şimşek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

Bakın bu emniyetin ihbar sisteminin linki

Bu ihbar ettiğim pikapın fotosu: Onca yer varken sırf dükkanın önüne park etmek için caddenin ortasında durmuş vatandaş.

Bu da o ihbar sistemini kullanınca gelen cevap:

su görüntülerden ceza yazmayi bi hayata gecirseler bir sürü 2 ayaklidan kurtuluruz. bir de fahis para cezalari, ehliyet almalar, psikolojik tedavi getirseler, istanbulda bile trafik olmaz.

yalniz yazida anlamadigim yer, bu görüntülerle karakola gidersek, varsa mobese den falan bakip o sekilde mi bir islem yapiliyor. yoksa kimse ilgilenmiyormu.

ulen cevabi da biliyorum ya...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...