Lokman Ceritlioğlu 23 Haziran 2015 Paylaş 23 Haziran 2015 aynen görmez abim, gözleri hep sağda yolcuda olduklarından 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 29 Haziran 2015 Paylaş 29 Haziran 2015 (düzenlendi) Cumartesi piknik dönüşü yıldırım düşmesi, hava aşırı karanlık ve şiddetli yağmur olduğundan görüntü net görünmüyor. https://youtu.be/vmOch9PkXPw 29 Haziran 2015 tarihinde Selçuk Bakış tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 29 Haziran 2015 Paylaş 29 Haziran 2015 Cumartesi piknik dönüşü yıldırım düşmesi, hava aşırı karanlık ve şiddetli yağmur olduğundan görüntü net görünmüyor. görüntüyü buraya aldım Selçuk. inşallah zarar vermemiştir bir tarafa. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 29 Haziran 2015 Paylaş 29 Haziran 2015 görüntüyü buraya aldım Selçuk. inşallah zarar vermemiştir bir tarafa. Teşekkür ederim Abi, açıkçası önümde yoğun yağmurdan ilerleyemeyip yol kenarında bekleyen araçlar vardı onlara düştü sandım ama şükür kimsede birşey yoktu, çok yakınımıza düştü, ikiyüz metre sonra yağmurun şiddeti daha da arttı benzinliğe sığındık bütün araçlar, kamyonlar dahil. Yarım saat dinmesini bekledik yağmurun. 2 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 30 Haziran 2015 Paylaş 30 Haziran 2015 30 Haziran Köprüye giderken,Göztepe de önümdeki aracın kazasını kameram kaydetti. 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 1 Temmuz 2015 Paylaş 1 Temmuz 2015 https://www.youtube.com/watch?v=eSjgC7wDISU&feature=youtu.beKeşke plakasını alabilseydim Yorum bağlantısı
Misafir 1 Temmuz 2015 Paylaş 1 Temmuz 2015 (düzenlendi) Keşke plakasını alabilseydim En nefret ettiğim tiplerdi bu araya kaynak yapmaya çalışanlar çarpacağını bilsem yinede yol vermem benim arkadamdaki yada önümdeki yol verebilir o onun kararı ama benim önüme mümkün değil kafasını sokamaz bir akıllı onlar zaten bizler akıl edemiyoruz sanki araya kaynak yapmayı, iyi yapmışsın sende yol vermemekle. 1 Temmuz 2015 tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 Temmuz 2015 Paylaş 1 Temmuz 2015 Keşke plakasını alabilseydim Mert trafikte çok fazla agresifsin, haklı olan sensin ama başına bela alacaksın. Benden uyarması. Bu olay için söylemiyorum bunu genel olarak söylüyorum. 3 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 1 Temmuz 2015 Paylaş 1 Temmuz 2015 Mert trafikte çok fazla agresifsin, haklı olan sensin ama başına bela alacaksın. Benden uyarması. Bu olay için söylemiyorum bunu genel olarak söylüyorum. Abi tam tersi eski videolara nazaran artik cok daha sakin kullaniyorum. Bunda trafik kazasinda arkadaslarimi kaybetmemin de etkisi var. Ama boyleleri cidden beni cileden cikariyor. Sinyal yok birsey yok. Icinde 4-5 tane universite ogrencisi olmasi muhtemel genc vardi. Sonrada nasil da girdim adamin onune bunlar keriz vs vs konusmalar donecek arabanin icinde biliyorum bunu. Adam hem haksiz hemde halen zarar vermeye calisiyor. Allahtan cam kirilmadi. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 1 Temmuz 2015 Paylaş 1 Temmuz 2015 Yol verin kaynak yapanlara . Ben veriyorum sıkıntıya gerek yok ... Hee yeri geliyor bende kaynak yapıyorum Yorum bağlantısı
Misafir 1 Temmuz 2015 Paylaş 1 Temmuz 2015 Geçmiş olsun. Bu tipler o kadar çok ki Ankara'da, bulaşmamak en iyisi. İnsanın sinir sistemini bozuyor. Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 1 Temmuz 2015 Paylaş 1 Temmuz 2015 https://www.facebook.com/motosikletdunyasi/videos/1638458893035528/ Böyleleri yüzünden canlar yanıyor işte. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Temmuz 2015 Paylaş 1 Temmuz 2015 https://www.facebook.com/motosikletdunyasi/videos/1638458893035528/ Böyleleri yüzünden canlar yanıyor işte. Scirocco'lardan direkt uzak duruyorum. Şahin Doğan'cı tayfasının kuş serisinden sonraki ilk aracı... 4 Yorum bağlantısı
Can Sırıklıoğlu 1 Temmuz 2015 Paylaş 1 Temmuz 2015 Ford Fiesta mk 5 e uygun araç içi kamerası fiyatları hakkında bilgi verebilirmisiniz halen satış mevcut mu ? montaj kolay mı ? Yorum bağlantısı
Murat Dere 1 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2015 30 Haziran Köprüye giderken,Göztepe de önümdeki aracın kazasını kameram kaydetti. Adam uyumuş mu ya? Keşke plakasını alabilseydim Arkada kameran olsaydı alırdın. Bende var da... Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 Temmuz 2015 Paylaş 1 Temmuz 2015 Adam uyumuş mu ya? Arkada kameran olsaydı alırdın. Bende var da... Adam yol verilmeyi beklerken yolun daraldığını kestiremiyor ve sıkışıyor. Ani fren ve ufacık bir dokunuş taca gidiyor. Yorum bağlantısı
Murat Dere 1 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2015 Adam yol verilmeyi beklerken yolun daraldığını kestiremiyor ve sıkışıyor. Ani fren ve ufacık bir dokunuş taca gidiyor. Avut o avut... 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 1 Temmuz 2015 Paylaş 1 Temmuz 2015 (düzenlendi) Avut o avut... Yol verilme durumu yok, uyuklamasa bile daldığını düşünüyorum.Sol metal ayırıcıya sürttü ,refleks gösterdi.Allah korudu, ucu, ucuna sıyırdı. Sağ metal üçgen ayırıcıya vursa, takla atabilir,ters yöne dönebilir, can kaybı olabilirdi. Hat da beni bile etkilerdi. Karşı duvara vurdu, bilinçli mi becerdi ? Neyse ki, ben boş yolda takip mesafesi konusunda titizim. 1 Temmuz 2015 tarihinde Haşmet Güngör tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 Temmuz 2015 Paylaş 1 Temmuz 2015 Yol verilme durumu yok, uyuklamasa bile daldığını düşünüyorum.Sol metal ayırıcıya sürttü ,refleks gösterdi.Allah korudu, ucu, ucuna sıyırdı. Sağ metal üçgen ayırıcıya vursa, takla atabilir,ters yöne dönebilir, can kaybı olabilirdi. Hat da beni bile etkilerdi. Karşı duvara vurdu, bilinçli mi becerdi ? Neyse ki, ben boş yolda takip mesafesi konusunda titizim. Haşmet abi bence dalmıyor, önce geçeceğini düşünüyor sonra geçemeyeceğini anlayıp frene asılıyor. Frene basarken sol tarafa kaptırıyor. Bu esnada sanırım sen de olayı sezip uyarmak için selektör atıyorsun(ya da bir başkası atıyor). 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 1 Temmuz 2015 Paylaş 1 Temmuz 2015 (düzenlendi) Olabilir Emre, neyse, Allah korudu. 1 Temmuz 2015 tarihinde Haşmet Güngör tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 2 Temmuz 2015 Paylaş 2 Temmuz 2015 ne söylesem ki... bosver sus en iyisi http://www.milliyet.com.tr/trafik-magandasini-sosyal-medyadan-gundem-2081807/ 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts