Sani Gerşon 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 Lokman abi konuyu birleştirdim. Aman dikkat, yine düşmeler yaşamayalım 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 Lokman abi ne çekti bu motor senin elinden 1 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 (düzenlendi) https://www.youtube.com/watch?v=AGXq-RIOc9w HD yapıp izleyin Maslak dönüşü az önce geldi başıma, şu sinyal kolunu arabanın en ortasına bir yerine koymaları gerekiyor artık, kaldı ki sinyal bile verse ben hızlıyım o yavaş şekilde çıkıyor yine hata, kendisine ve aile değerlerine o anlık sinirle küfrettirdikten sonra sinyal vermeyi akıl ediyor. Bayağı sert fren yaptım lastikler güzel öttü sıcak asfaltta 17 Haziran 2015 tarihinde Ozan Altundal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Vuruşkan 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 Videoda sesi kapatin 34 rgr 45 arac sahibi hakaret davasi acsa guzel bir tazminat alir. Video sahibi de, hayatını tehlikeye attığından dolayı dava açsın. Daha çok tazminat alması gerekir. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 (düzenlendi) Ülkemizde sinyal kolunun kullanılmaması dendiğinde aklıma hep bu video geliyor, üretilen ama hiç tüketilmeyen ilaçlar gibi 17 Haziran 2015 tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 Videoda sesi kapatin 34 rgr 45 arac sahibi hakaret davasi acsa guzel bir tazminat alir.Mobilden sesi kapatamadım, ama karşı dava için bekliyor olacağım ben de Böyle bir uyarıyı her yere koymak gerek. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 Videoda sesi kapatin 34 rgr 45 arac sahibi hakaret davasi acsa guzel bir tazminat alir. Devlet sırrını ifşa etmekten de bayağı bir ceza alabilir Ama bu olaya bu kadar tepki fazla. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 Devlet sırrını ifşa etmekten de bayağı bir ceza alabilir Ama bu olaya bu kadar tepki fazla. Devlet sırrı ? anlamadım bu kısmı. Tepkinin neresi fazla anlamadım,refüje kadar dayandım,video tam öncesinde kesilmişti, korna ile uyarıp hızımı da yavaşlattım her ihtimale karşı ama sonra malum sahne videoda. Yorum bağlantısı
Mehmet Yığılı 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 İnternette şu kaza videosu dolanıyor bu sıralar.. Yıl olmuş 2015, hala yarışan gençlerin kazalarını izliyoruz çıldırmamak elde değil.. https://www.59saniye.com/czt-207nin-kontrolunu-kaybedip-kaza-yapmak/ buda diğer araçtan: https://m.youtube.com/watch?v=GsR1e9_Z-OQ Ben hala kazanın nasıl gerçekleştiğine uyanamadım yalnız, nasıl kaybetti kontrolü.. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 Ani frene basıyor. Muhtemelen lastikler kabak. Bir şey daha dikkatimi çekti, frene basarken sağ aynaya bakıyor. Muhtemelen frene asılırken şerit değiştirmeyi planladı. Mitsu'nun kaza sonrası resmi: 1 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 Öndeki 4 lüleri yakmış yavaşlıyor bu eleman sebebi anlaşılmaz bir şekilde hala tam gaz gelmeye devam ediyor, direksiyon tutuşu, lastikler, sürüş pozisyonu, tecrübesizlik, aşırı kendine güven, fizik kurallarından haberdar olmama, dikkatsizlik vs vs o kadar çok etken var ki, bu defa allahtan başka masum insanlara zarar gelmemiş olması da bir teselli sebebi. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 videoyu işyerinde izleyemiyorum ama sanırım czt ile rc nin yarışması Yorum bağlantısı
Murat Dere 17 Haziran 2015 Yazar Paylaş 17 Haziran 2015 İnternette şu kaza videosu dolanıyor bu sıralar.. Yıl olmuş 2015, hala yarışan gençlerin kazalarını izliyoruz çıldırmamak elde değil.. https://www.59saniye.com/czt-207nin-kontrolunu-kaybedip-kaza-yapmak/ buda diğer araçtan: https://m.youtube.com/watch?v=GsR1e9_Z-OQ Ben hala kazanın nasıl gerçekleştiğine uyanamadım yalnız, nasıl kaybetti kontrolü.. Ama ne hoşuma gitti ya! Oooh! Göbeemin yağları eridi... Ben bu .içlere hiç acımıyorum ya. Böyle böyle temizlenseler keşke... Madem hız seviyon, git piste. Akan trafikte işin ne? Başkalarının da canına kastediyorsun. Bunların hepsi ölse umrumda olmaz. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 Ama ne hoşuma gitti ya! Oooh! Göbeemin yağları eridi... Ben bu .içlere hiç acımıyorum ya. Böyle böyle temizlenseler keşke... Madem hız seviyon, git piste. Akan trafikte işin ne? Başkalarının da canına kastediyorsun. Bunların hepsi ölse umrumda olmaz.Duygularına Tercüman olan caps bu hocam Yorum bağlantısı
Misafir 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 Ben kazanın nasıl olduğunu ve şoförün ne hissettiğini biliyorum Kabak lastikle alakası yok. Kanımın kaynadığı zamanlar aynı şekilde focus II ile hızlanıyorum, ibre 170 lerde. Şeridimde aniden meydana çıkan kütük parçaları için frene asıldım ve kurtarmaya çalıştım. Sağımda da başka araç var kaçamadım. Frene dokunmamla önce arabanın bagaj kısmı havalandı, sonra arka çalkalamaya meyletti. Videodaki gibi bariyerlere girecektim ama araba çok pis topladı kendini. Helal olsun dedim. O günden sonra benim için das auto yani gerçek araba forddur. Mitsu toplayamamış kendisini. Benzer durumu ben de yaşadım ama o kadar bırakmadı, arkanın yere basma kuvvetinin azaldığını çok iyi hissettim ama sonra arka fren ayarı yaptım, tekrar zorladım böyle bir şey yaşamadım. Eğer ön fren çok fazla basarsa arkadan, fiziki olarak arka tekerlekler eylemsizlik kanunundan dolayı ileri gitmeye çalışıyor, ön tekerlekler yavaşlıyor, arka tekerlekler aracın arkasını sağa sola itme eğiliminde bulunuyor. B sınıfı, arkası boş arabalarda daha çok rastlanıyor. Focusta olması ilginç olmuş abi. Geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 Bugün öylesine videoları izlerken birtane kaza videosu denk geldi bide ne göreyim benim çektiğim panelvanin kayarak geçtiği görüntü çok ilginç altta link paylasiyorum Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 O hızla giderken her şey olur, raylar üzerinde gitmiyor araba. Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 takip mesafesini korumama,aşırı hız, makas atma..izlediğim videolarda kazaların %90'ı bu sebeplerden meydana geliyor.. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 Lokman abi konuyu birleştirdim. Aman dikkat, yine düşmeler yaşamayalım konu başlığı, kask kamerama yansıyanlar olsun 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 Birinci videodaki "dıngıllara" çok kızdım. 1,5 arabalık yolda hem hızlı hem yolu harmanlamış geliyor. Ben duramasam geçirmiştim. Sağlam sövdüm bunlara. İkinci video da en sevmediğim sürücü tipine gelsin. Sol şerit delileri. Sağından geçmek istemedim. Bayağı bir bekletti. Haftasonu 2000 km yol yaptım trafikte bunlardan çok var. Buna sövmedim, acemidir dedim. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 İkinci video da en sevmediğim sürücü tipine gelsin. Sol şerit delileri. Sağından geçmek istemedim. Bayağı bir bekletti. Haftasonu 2000 km yol yaptım trafikte bunlardan çok var. Buna sövmedim, acemidir dedim. Ben bunlarla artık hiç uğraşmıyorum direkt sağından geçiyorum bu tip sürücüler aynaya bakma özürlü oldukları için arkada araba varmı yokmu hiç umurlarında değil Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 (düzenlendi) araç kamerası değil, kask kamera görüntüsü, İstanbul Trafiği 1 Çılgınlar 18 Haziran 2015 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 19 Haziran 2015 Paylaş 19 Haziran 2015 "çok duman atıyor araba haa" abi sen demesen benim içimde kalırdı iyi ki söylemişsin Bir de senin cideoları izlerken başım dönüyor 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 19 Haziran 2015 Paylaş 19 Haziran 2015 abi sen demesen benim içimde kalırdı iyi ki söylemişsin Bir de senin cideoları izlerken başım dönüyor birde motoru sen kullansan ne olur 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 20 Haziran 2015 Paylaş 20 Haziran 2015 Lokman abinin kask kamerasına yansıyanlar buraya eklenmese, ayrı başlık olsa iyi olmaz mıydı? öyle yapmıştım Sefa ama yönetim böyle uygun görmüş Yorum bağlantısı
Recommended Posts